כתבה מוואלה

כתבה מוואלה

תרדו קצת למטה ותראו... זה על הבובה של שרית אבל לא משהו טוב... איזה מעצבנים הם

../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

זה לא יפה מה שכתבו!!! אומנם הבובה באמת לא דומה לשריתוש... אבל לא יפה ככה לכתוב בכל זאת מדובר בשרית.....

דודו טל

New member
תשמעו משהו בקשר לזה...

העיתונות הארצית מתייחסת בזלזול לכל מה שקשור לשרית, אבל זה לא משנה כלום הקהל מצביע ברגליים, ועט על החנויות, צמא למוזיקה, לכריות,לסדינים, ולכללללללללללללל מה שקשור לשרית. לא יאה ולא שווה להתייחס לשטויות של כתבים זוטרים, שממלים אחר הוראות העורך שלהם, ופשוט קוטלים את שרית.. "מגלמוניה"-בדיה! דרישות הקהל,החיוך של שרית, תמיד תמיד מנצחים!! ויוה למלכה ולבובה !

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif אבל

זה סה"כ חלפון,זה לא אישית לשרית, הוא עושה את זה לכולם... לפעמיים הוא גם קצת מצחיק. תאמינו לי, הוא פגע הרבה יותר באומנים אחרים... שימו לב איך קוראים למדור, "חלפון על האש". לא צריך לקחת הכל ברצינות, זה סתם מעיק. תחשבו אם שרית הייתה לוקחת הכל אישי, היא כבר מזמן הייתה פורשת... (חו"ח)

Music4Life

New member
למי אכפת מה שהם כותבים

גם אני ממש לא אהבתי את הבובה אבל זאת עדיין שרית ולא יפה מה שהם כתבו עליה בהחלט אבל שוב, אין מנוס מביקורת רעה אז תתעלמו, שיגידו מה שיגידו

אני ממש לא מתרגשת ../images/Emo31.gif

ממה שהוא כתב, לפי השפה שלו, וסגנון הכתיבה שלו רואים (סליחה) את הטיפשות שלו (בלשון המעטה) הכי חשוב לזכור שאנחנו כאן בשביל שרית ועם שרית השאר לא חשוב. סופ"ש נפלא לכולנו

למעלה