כתבה מוואלה היום

ווואי אניבהלםם

זה הדבר הכי לא נכון לעשותת.. רוברטו חייב לשנו תאת הדרך ניהול שלו.. נכון שזה מחממיא למאיוש והכל.. אבל זה אל נכון לעשות את זה כהכ מרחיקים אנשים ממאיה.. כאילו זה משחק מפגר.. צריכים לשים דגש על הקול המושלם של מאיוש ולא על החזה שלה.. לדעתי זה דבר כל כך לא נכון... מורידים מהערך שלהה והיא שווה הרבה.. רוברטו חייב לשנות את הדרך הזאתת.. זה ממש לא טוב למאיה

k a b o o k

New member
נורא ואיום../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

כמו שדיקו'ש אמרה, רוברטו עושה טעות אדירההה.. לדעתי במקום לראות את הניפוח המגוחכך, שישמיעו את מאיה שרה איזה מש'ו (לדוג': "יפה, עליה שלב"- בלחן מסויים), ולא לעשות את הדבר הטיפשי הזה. חבל

oneheart1

New member
מה זה?

הם התחלקו על השכל? מאיה לא צריכה את הדבר הזה,זה רק יחזק את מה שחושבים עליה-שהיא לא זמרת כשרונית אלא סתם פריחה שמתפרסמת בזכות החזה שלה. למה? לא חבל? אחרי שהם השקיעו בה? אנא חידלו מכך.בבקשה. אני ממש בהלם בחיי...

melody100

New member
וואי רוברטו אני מתפלאה עלייך!

וכמו שדיקוש ויניבוש אמרו.... באמת לא יפה מצדו של רוברטו! בכל זאת הוא האמרגן שלה..... אם זה היה רעיון של מישו אחר עוד הייתי מבינה.... עזבו.... מאיוש את לא צריכה להיעלב מזה... ואפילו לא הייתי מתפלא אם זאת סתם המצאה....

גועל נפשששששש

איזה מגעילים מה זה ציצים שלמאיה מתנפחים!?!? מה זה השטויות האלה.. רוברט הזה ממש מפגר.. ממש דפוקק חולה נפשש.. ויש מצב שזה המצאה .. תקראו את תגובה 24 בכתבה ותבינו למה.. אני עדיין לא בטוחה..!!

טעות אדירה ../images/Emo10.gif

זה לא טוב , רוברטו נותן לאנשים לגיטימציה לצחוק והסתלבט על מאיוש וזה נראה לי ממש חוסר כבוד לעשות משחק כזה , חבל

bad attitude

New member
איכס זה ממש דוחה

ככה להשתמש במאיה למטרות רווח היא עושה מוזיקה ושתעשה אותה אני שונא תזמרים הממוסחרים שעוסקים בהרבה דברים חוץ ממוזיקה

danielwhatu

New member
ואיי מעניין מה מאיה חושבת על זה :-O

היא בכלל יודעת?!!? מי זה הרודריגו הזה?! המנהל שלה?! חחחח ראיתם את התגובות הסוטות בכתבה?!
לדעתי זה ממש יפגע בתדמית של מאיה... בוע כמה חודשים כשאנשים ישמעו את המילה מאיה - התמונה של הפלאפון תעלה להם במקום רש של שיר יפה... ממש חבל. מאריה קארי שלי התפרסמה בזכות הקול המדהיםםםםם והנדיר שלה..... ובשנים האחרונות היא התחילה להתלבש פרובקטיבי במיוחד בקליפים שלה וזה ממשששששש פגע בה.....

לא רודריגו , רוברטו ../images/Emo6.gif

ראיתי חלק מהתגובות .. ובגלל זה אני אומרת שהמשחק הזה רק יחזק את דעת השונאים שהיא רק "ציצי" בלי קול וזה לא ייעשה לה טוב בכלל וכ"כ חבל

danielwhatu

New member
אה חחחחח כן כבר ניכנסתי לקטע

שכותבים את ההודעה ושכחתי תשם של הבן-אדם אבל חשבתי זה הייה רודריגו אבל לא הייתי בטוח אז כתבתי בכל מקרא..... קיבלתם התנצלות

טוב אני לא יודע ..

אין לי מושג אם זה יפגע בה .. מצד אחד זה מחמיא לה אבל מצד שני היא אולי תיצא מזה לא טוב

../images/Emo5.gif אני מצומררת רק מהמחשבה על המשחק

כמו שמישהו פה אמר זה יתן לגיטימציה לשינאה של מאיה.
מזה ?! מזה?! אני לא מאמינה שמאיוש
תסכים לדבר כזה
אני לפחות לא הייתי מעיזה להסכים לדבר שכזה זה פגיעה בזכויות של בנאדם

k a b o o k

New member
אם זה נכון..

זה מביע זילזול גדול מצד רוברטו למאיה
ואני מתפלל שזו סתם שמועה חסרת עובדות.

למעלה