זה הדבר הכי לא נכון לעשותת.. רוברטו חייב לשנו תאת הדרך ניהול שלו.. נכון שזה מחממיא למאיוש והכל.. אבל זה אל נכון לעשות את זה כהכ מרחיקים אנשים ממאיה.. כאילו זה משחק מפגר.. צריכים לשים דגש על הקול המושלם של מאיוש ולא על החזה שלה.. לדעתי זה דבר כל כך לא נכון... מורידים מהערך שלהה והיא שווה הרבה.. רוברטו חייב לשנות את הדרך הזאתת.. זה ממש לא טוב למאיה
כמו שדיקו'ש אמרה, רוברטו עושה טעות אדירההה.. לדעתי במקום לראות את הניפוח המגוחכך, שישמיעו את מאיה שרה איזה מש'ו (לדוג': "יפה, עליה שלב"- בלחן מסויים), ולא לעשות את הדבר הטיפשי הזה. חבל
הם התחלקו על השכל? מאיה לא צריכה את הדבר הזה,זה רק יחזק את מה שחושבים עליה-שהיא לא זמרת כשרונית אלא סתם פריחה שמתפרסמת בזכות החזה שלה. למה? לא חבל? אחרי שהם השקיעו בה? אנא חידלו מכך.בבקשה. אני ממש בהלם בחיי...
וכמו שדיקוש ויניבוש אמרו.... באמת לא יפה מצדו של רוברטו! בכל זאת הוא האמרגן שלה..... אם זה היה רעיון של מישו אחר עוד הייתי מבינה.... עזבו.... מאיוש את לא צריכה להיעלב מזה... ואפילו לא הייתי מתפלא אם זאת סתם המצאה....
איזה מגעילים מה זה ציצים שלמאיה מתנפחים!?!? מה זה השטויות האלה.. רוברט הזה ממש מפגר.. ממש דפוקק חולה נפשש.. ויש מצב שזה המצאה .. תקראו את תגובה 24 בכתבה ותבינו למה.. אני עדיין לא בטוחה..!!
היא בכלל יודעת?!!? מי זה הרודריגו הזה?! המנהל שלה?! חחחח ראיתם את התגובות הסוטות בכתבה?!
לדעתי זה ממש יפגע בתדמית של מאיה... בוע כמה חודשים כשאנשים ישמעו את המילה מאיה - התמונה של הפלאפון תעלה להם במקום רש של שיר יפה... ממש חבל. מאריה קארי שלי התפרסמה בזכות הקול המדהיםםםםם והנדיר שלה..... ובשנים האחרונות היא התחילה להתלבש פרובקטיבי במיוחד בקליפים שלה וזה ממשששששש פגע בה.....