כתבה ישנה עם ינאי...

TetiBETTY

New member
כתבה ישנה עם ינאי...

המשפחה שלו גרה בפיליפינים... ינאי פרישר ואיתי אטיאס יככבו כשומרי מסך בטלפון סלולרי אחרי שנבחר להבטחת השנה בדוגמנות צריך ינאי פרישר גם לקיים. מאז הבחירה, הצטלם הדוגמן החטוב לקליפ של האחיות פיק, לקמפיין של אורנג' ולאביזרים של קרוקר, שם חשף יותר משהסתיר 29.12.03 בראש השנה הכריזו בספיישל של ערוץ 10 על ינאי פרישר (22.5) כהבטחת השנה בדוגמנות. מאז, הוא מנסה לקיים את "ההבטחה" והצטלם לקמפיינים של אורנג" וקרוקר (בעירום) ולקליפ המדובר של האחיות לבית פיק, "השיר הזה". הספק יפה לדוגמן, הבאמת שווה, שהתגלה בקטלוג המפורסם של פוקס עם יעל בר זוהר, איתן אורבך ויונתן כהן. לפני יותר משנתיים עבד פרישר במסעדת ההמבורגרים "אגאדיר". למרות שכבר קיבל כמה הצעות לנסות ולדגמן הוא העדיף להשאר בצד האנונימי של הקציצה. יום אחד נכנס למסעדה אדם שהציג את עצמו מסוכנות יולי. "הוא אמר 'אני לוקח אותך לסוכנות מחר", מספר פרישר על כניסתו לעולם הדוגמנות, "ואני לא רוצה לשמוע לא'. הוא היה כל כך תקיף שלא יכולתי להגיד לו שאני לא רוצה". אחרי שבוע בסוכנות הוא הצטלם לקטלוג בגדי הים של "ארנה" ואחרי חודש כבר היה בתאילנד לצילומי הקטלוג של פוקס. למרות שהוכתר כהבטחה פרישר לא שינה את חייו או את התנהגותו. "אני עושה את מה שעשיתי עד כה", הוא מספר, "עושה את המיטב שביכולתי על הסט, על המסלול או כל פרויקט שלוקחים אותי אליו. זה שבחרו אותי זה לא משהו שבא ממני. זה עושה משהו כמובן, זה מחזק אבל אני לא מתייחס לתארים ברצינות, במיוחד בתחום הדוגמנות שהוא כל כך דינאמי". חייו של פרישר מלאים תהפוכות וניגודים. הוא מעין קיבוצניק עירוני ששורשיו בדרום אמריקה, בעוד משפחתו בפיליפינים. הוא נולד בקיבוץ ניר יצחק שבדרום וגדל שם עד גיל 15. כשהיה בן 16 עברו הוריו להתגורר בפיליפינים והם נמצאים שם עד היום כבר שבע שנים. בתור נער הוא עבר לתל אביב וכיום הוא גר בעיר יחד עם אחותו ומדי פעם נוסע לביקורים משפחתיים בפיליפינים. זה לא קשה לגדול לבד בארץ? "כל אחד מתפתח וגדל מהדברים שהוא עובר. אני לא רואה את עצמי אחרת. עצם זה שגדלתי לבד זה נותן לי תכונות אופי שלא ראיתי אצל הרבה אנשים בגילי. יש לי משפחה מדהימה וההורים שלי נתנו לי כל כך הרבה ככה שאני לא מרגיש חסך כי הם לא פה. הם גם באים הרבה ואנחנו עושים יחד חגים". לפני כחודש הצטלם פרישר לקליפ "השיר הזה" של שרונה ודניאלה פיק. בקליפ הוא חושף גוף שרירי בעוד השתיים רוקדות ומפזזות סביבו וסביב שני דוגמנים נוספים. "בצילומים של הקליפ, כל מה שהיה יכול לקרות פשוט קרה", מספר פרישר על החוויה, "היה קור אימים, הרטיבו אותנו והיינו ערומים כל היום. לא ידעתי שלהצטלם לקליפ זה כל כך קשה. במשך 12 שעות אתה שומע את השיר ואחר כך במשך כל השבוע הייתי חולם עליו. שרונה ודניאלה מקסימות וזה אחלה שיר כך שבסוף היה מאוד משעשע וכיף". בקמפיין האחרון שצילם לאורנג' רואים אותו בשלטי חוצות כשהוא צורח ומוציא לשון. מלבד זה, חושף פרישר, הוא הצטלם יחד עם עוד דוגמנים מובילים של הסוכנות (כמו איתי אטיאס למשל) לפרויקט, הנעשה במסגרת שיתוף פעולה בין הסוכנות לחברה הסלולרית. למעשה, בקרוב יוכלו בעלי טלפונים בחברת אורנג' ליצור לעצמם שומר מסך בצורת הדוגמן האהוב עליהם, או לשלוח קטעי וידיאו שלו כמו נשיקה באויר. השנה הוא גם הצטלם לקטלוג האביזרים של "קרוקר" כשהכוונה היא לתיקים, חגורות וכו'. הקטלוג עצמו מורכב מתמונות של פרישר כשהוא עירום כביום היוולדו ועוטה על עצמו תיק, או אביזר אחר המצניע איברים אינטימיים. ולא, אין לו בעיה עם זה: "זה לא ממש מפריע לי, לא רואים שום דבר. ללכת להצטלם בעירום אני לא אלך, אני לא חושב שזה מוכר שום דבר אז אין לי שום כוונה לעשות את זה, אבל כשזה רמיזות אין לי בעיה". יש משהו יותר קל בצילומי עירום בגלל היותך גבר? "אני חושב שזה בעיקר בגלל התדמית שיש בארץ שלגבר זה בסדר ואישה יכולה להצטייר בצורה קצת זנותית, פרובוקטיבית מדי ולא חסודה, כמו שאוהבים את הנשים בארץ. זה לא שהדוגמניות לא נוסעות לחו"ל ועושות תצוגות או מצטלמות בצורה פרובוקטיבית. אני חושב שזה משהו בארץ". כרגע מתרכז פרישר רק בדוגמנות והתחנה הבאה מבחינתו זה דווקא לא כניסה מרשימה לעולם הבידור, אלא לימודים. "כרגע אני נהנה מהעבודה", אומר פרישר, " אני טס לחו"ל, פוגש אנשים ופותח דלתות. אבל כבר עכשיו אני חושב על כיוונים אחרים שברור שזה יהיה לימודים. השאלה היא האם אני הולך לכיוון של אבא שלי שזה מינהל או שאני מפתח את הפטיש שיש לי לעיצוב".

אה,נחמד.לא ראיתי אותה עד היום.

מעניין באמת מה הוא לומד עכשיו:מנהל עסקים או עיצוב.יש לך מושג?

אה,יפה!../images/Emo51.gif על המידע!

אז הוא כן הלך בסוף ולמד משהו שהוא אוהב,איזה יופי!
רעות יש לי בקשה קצת משונה אלייך-הפורום של שליין כמעט מת ואני ממש מיואשת ממה שקורה שם,ושמתי לב שאת נמצאת יחסית די הרבה באינטרנט,ותמיד יש לך רעיונות מגניבים לפינות,יש מצב שאת יכולה לעזור לנו להחיות אותו?

יש!../images/Emo51.gif מאמי!../images/Emo13.gif

הנה קישור לפורום:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1107 (כולם כאן מוזמנים כמובן) את מוזמנת להיכנס,לכתוב הודעה,להגיב להודעות כמה שאת יכולה.יש לך איזה רעיון למשחק או משהו? אני מבינה שאת לא כלכך רואה את התכנית אבל בכל זאת....כי אני די נואשת ואין לי שום רעיון.....

אהה....

אבל למשל יש את המשחק "גלגל המזל" שאת רק צריכה לנחש אותיות ולגלות שם של מישהו.בשביל את לא צריכה לראות את התוכנית.

אחלה!../images/Emo51.gif רבה לך!

אני באמת חושבת שהפורום זקוק למישהי כמוך,כי ראיתי כמה שאת משקיעה כאן,ואני אמנם יודעת שכאן את מעורבת ריגשית אבל בכל זאת את מוסיפה המון.

איזה קוביות. חבל שהוא לא מאמן כושר..

הייתי מאמצת בכייף... או לחלופין, מציירת שח על הקוביות הללו, ומשחקת עליהן שח או דמקה..

למעלה