כתבה יפה על היישוב שאני בשמחה קורא לו בית

קלייטון.ש

Well-known member
כתבה אופטימית וכנראה גם מציגה אמת, לגבי חזרת התושבים, כפי שאני מתרשם. באמת נראה שכולם חזרו.
ב-0:41 (וגם אחר כך) קצת על הסופר שהיה פתוח כל המלחמה ושכתבתי עליו פה כמה פעמים בתקופת המלחמה כשגרתי שם. האנשים שרואים (הבחור והאשה בקופה) הם הבעלים, שהם לא היו, ולא הבחור שניהל את המקום במלחמה והיה שואל אותי מה אני צריך ואיך הסחורה. ועדיין עד עכשיו אני מלא הערכה להשקעה שלהם.
מבט על הרכס, מרוקאית אחת (לא מכיר אותה), קצת על ה"מרכז מסחרי" הישן והמסכן. את הבית שלי לא רואים.
ראש המועצה המעולה (ביישוב לא היו השנה בחירות, הוסכם על כל הנוגעים בדבר שהוא ממשיך לעוד קדנציה).

אבח"י

Well-known member
אז יש סיכוי שיחדשו את המרכז העלוב?
יש סיכוי ששלומי תהפוך לעיירה שווייצרית, או שהזרמים הדתיים המנהלים אותה [ראש העיר], הגברת במסעדה ימנעו זאת?
שמח שטוב לך שם.

קלייטון.ש

Well-known member
אז יש סיכוי שיחדשו את המרכז העלוב?
יש סיכוי ששלומי תהפוך לעיירה שווייצרית, או שהזרמים הדתיים המנהלים אותה [ראש העיר], הגברת במסעדה ימנעו זאת?
שמח שטוב לך שם.
לי לא אכפת אם יעשו משהו עם המרכז המסחרי, אני גר בשכונה צפונית שיותר קרובה לגבול מאשר למרכז הזה.
גם "הקניון" למטה על הכביש לא מעניין אותי. לא נכנסתי אליו אפילו פעם אחת. לא בטוח אילו עסקים יש שם ומה שם חי ומה מת.
שלומי מוצאת חן בעיני מאד כמו שהיא. לא מפריעים לי המרוקאים הדתיים, ואחרי הכל זה שייך להם. ההורים והסבים שלהם נשלחו לפה בשנות ה-50 והם גדלו פה, אז שינהלו את היישוב, אין בעיה.
ראש המועצה יש לו תוכניות להרחיב את היישוב לקדם אותו ולהוציא אותו מהנחשלות שלו. אני מקווה שהתוכניות שלו לא יצאו לפועל.
לי יש יחידת הדיור, יש לי הרכס מול הבית, יש היער במרחק 10 דקות הליכה, שעוברות דרך חלקים יפים של המקום.
כל השאר לא מעניין.

אבח"י

Well-known member
לי לא אכפת אם יעשו משהו עם המרכז המסחרי, אני גר בשכונה צפונית שיותר קרובה לגבול מאשר למרכז הזה.
גם "הקניון" למטה על הכביש לא מעניין אותי. לא נכנסתי אליו אפילו פעם אחת. לא בטוח אילו עסקים יש שם ומה שם חי ומה מת.
שלומי מוצאת חן בעיני מאד כמו שהיא. לא מפריעים לי המרוקאים הדתיים, ואחרי הכל זה שייך להם. ההורים והסבים שלהם נשלחו לפה בשנות ה-50 והם גדלו פה, אז שינהלו את היישוב, אין בעיה.
ראש המועצה יש לו תוכניות להרחיב את היישוב לקדם אותו ולהוציא אותו מהנחשלות שלו. אני מקווה שהתוכניות שלו לא יצאו לפועל.
לי יש יחידת הדיור, יש לי הרכס מול הבית, יש היער במרחק 10 דקות הליכה, שעוברות דרך חלקים יפים של המקום.
כל השאר לא מעניין.
הבנתי
כלומר, אתה סומך על הנחשלות של "המרוקאים הדתיים" שתקפיא את התפתחות המקום.
זו עמדה חזקה מאוד.
אין לי מושג אם אני תומך בה או מתנגד לה.
אותי מטריד, אבל זה בגלל שאני WOKE פרוגרסיבי מגעיל "מרוקאים דתיים".

למעלה