כתבה חדשה

xsigi

New member
תודה../images/Emo13.gif

פפשש יפה להם הזוג הכי לוהט לשנת 2006!

../images/Emo13.gif

כשחושבים על זה אז זה מה זה הזוי שכל השנים בר תמיד אמרה שג'יזל היא אחת הדוגמניות האהובות עליה ובסוף היא יוצאת עם האקס שלה חחח קטלני לא... ברור שהיא גם פי מיליון יותר יפה ממנה, אני לא מתה על היופי של ג'יזל למרות שהיא מיוחדת. פעם ממש הערצתי את דיקפריו וגם הייתה תקופה שממש הערצתי את בר גם בגלל האישיות שלה, הרבה מעבר לזה שהיא דוגמנית מדהימה ומצליחה. אז בכלל שניהם ביחד...
תמיד כיף לשמוע ידיעות עליהם! וחוץ מהעובדה שליאונדרו נחשב 'כוכב' הוא כבר מזמן לא כזה חתיך כמו שהוא היה פעם.... אני מאמינה שהיא איתו בגלל האופי

A d i d a

New member
תראי

אני לא מבטיחה כלום.. ממש לא. אני לא בקשר עם בר אבל זה ידוע שפורומים שהם מאוד פעילים ומצליחים, יוצרים קשר עם אותו סלב ומזמינים אותו לבוא להתארח ולענות על שאלות. זה כן סיפור ארוך ומייגע כי זה אומר שאותו סלב צריך להיות בארץ, לפנות זמן בשבלנו, לעשות שם משתמש וגם ללמוד על הפורום- איך לכתוב הודדעות וכו'. ככה שזה קורה יחסית מעט גם בגלל הלו"ז של הסלב וגם בגלל הפורום, שצריך להיות מאוד מאוד מצליח. מה גם, יכול להיות שאותו סלב פשוט לא רוצה להתארח בפורום. בינתיים אני אפילו לא מנסה ליצור קשר עם בר או ציפי כי הפורום מאוד חדש.

../images/Emo205.gifאווקי..

אז זה אומר שהיא כאילו לא תרשום פה!? אני גם מבינה אותתה.. אין לה זמן [
] אבל מ'כפת לך?! תנסי ליצור איתה קשר:)

A d i d a

New member
כנסי

אני לא ידועת אם היא תרשום פה, זה החלטה שלה כשאני אצור איתה קשר, אם אני אצליח. אני לא אצור איתה קשר עכשיו כי היא יכולה לסרב, הפורום לא כ"כ מצליח עדיין ולא שווה לה

../images/Emo205.gifקומונה ל...

אתם מוזמנים לקומונה לרן דנקר ומייקל לואיס
למרות כל המריבות עם המעריצים/ות בנהם ; מי הכי חתיך , מי הכי מושלם וכו'... החלטנו לפתוח קומונה לשנהם:) שנהם יפים, שנהם מדהימים.. אז למה לא לאהוב את שנהם?! למה לעשות מלחמות [
] אז אם אתם אוהבים את אחד מהם, או אפילו את שנהם [
] ; אתם יכולים/מוזמנים להיכנס לקומונה שלנו עליהם:)
כתובת הקומונה לרן דנקר ומייקל לואיס
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=24489 מקווה שתהנו... ואתם תהנו
המשך יומושלם
-לירון ולירז-

למעלה