כתבה בynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3228264,00.html
R Rioter New member 15/3/06 #11 לא יכולתי לקבל אותו. כי דורין *אהמאהמ* צירפה אותי לוועידה שתקעה לי את המחשב, ועכשיו לא מתחבר לי המסנג'ר.
לא יכולתי לקבל אותו. כי דורין *אהמאהמ* צירפה אותי לוועידה שתקעה לי את המחשב, ועכשיו לא מתחבר לי המסנג'ר.
א אורטל לאב דון New member 15/3/06 #12 אהההההה טוב גאון שלי../images/Emo6.gif באמת אמרתי לעצמי בלב "לאיפה שיר נעלמה?" XD
א אורטל לאב דון New member 15/3/06 #14 שמתי לב XD אבל בדיוק שחזרת ניכנסתי להתקלח.. טוב חזרתי אבל תכף מתחיל הדוגמניות אז אני רוצה ליראות ואני עפה מהמחשב ואז אני אלך לישון ואז אני אקום מחר בבוקר לבצפר ואז שאני אחזור מהבצפר אני אדבר איתך =] =] את מתגעגעי אליי? טוב ביגלל שאני חמודה אז אני אשלח לך לילה טוב במסן
שמתי לב XD אבל בדיוק שחזרת ניכנסתי להתקלח.. טוב חזרתי אבל תכף מתחיל הדוגמניות אז אני רוצה ליראות ואני עפה מהמחשב ואז אני אלך לישון ואז אני אקום מחר בבוקר לבצפר ואז שאני אחזור מהבצפר אני אדבר איתך =] =] את מתגעגעי אליי? טוב ביגלל שאני חמודה אז אני אשלח לך לילה טוב במסן
C chen010189 New member 15/3/06 #5 אמ..כן,אבל כבר שמתי בשרשור של.. האירוע ולשם כל הכתבות האלה מתאימות לא הבנתי מה הקטע שכששרשור מתקפל אתם ישר מפחדים ש"לא יראו" מי שלא רוצה, שלא יסתכל ומי שכן, ימשיך להכנס לשרשור כי הוא ידע שהוא מתעדכן בכתבות חדשות כל פעם
אמ..כן,אבל כבר שמתי בשרשור של.. האירוע ולשם כל הכתבות האלה מתאימות לא הבנתי מה הקטע שכששרשור מתקפל אתם ישר מפחדים ש"לא יראו" מי שלא רוצה, שלא יסתכל ומי שכן, ימשיך להכנס לשרשור כי הוא ידע שהוא מתעדכן בכתבות חדשות כל פעם
O o r t a l13 New member 15/3/06 #7 תודה!!! לא ראיתי... איזה חמודים הם.. עדי צבעה תשיער? או שרק לי זה נראה..