כתבה בYNET

DrBall20

New member
אני רוצה לראות שהם ישפרו את הזמן טעינה! ../images/Emo13.gif

"אוהדי משחקי המנג'ר מהווים קבוצה מוזרה למדי של אנשים."
דודה שלו מוזרה!
"החלוץ הגיע למצב הבקעה קורץ? מנוע המשחק יחליט על סמך חישובים מתימטיים אם הוא יבקיע או לא (בדרך כלל לא, למגינת ליבו של השחקן)."
רואים שהוא לא משחק עם טורס ואדריאנו בחוד
ועכשיו ברצינות, באמת המון זמן לוקח למשחק להיטען, גם אם יש לך פנטיום 9000... אני מקווה שהם יצליחו להתגבר על הבעיה הזו.. בקשר להמון מספרים ואותיות שמרתיעים משתמשים חדשים, זה פשוט עניין של להתרגל לדעתי..

sok777

New member
חחח :)

כותב דווקא נחמד. והאמת? קניתי מחשב חדש. דואל קור, 2.51 ג'יגה הרץ כל מעבד ו2 ג'יגה זיכרון (RAM) והמשחק פועל לי בטיל! משחקי נבחרת, שזה תמיד לוקח הכי הרבה זמן, או נניח אתה בבתים בצ'מפיונס וזה טוען את יום המשחקים שאתה לא בו, זה לוקח לי כ"כ מהר. פחות מדקה. זה מדהים.

DrBall20

New member
חחח אני לא מבין במחשבים כל כך, אבל נראה לי

קנית מחשב של איזו ספינת חלל שהייתה אמורה לטוס לה. אבל למי אכפת, גמר גביע הליגה יותר חשוב :)

pasglila

New member
כיף לך עם כזה מחשב =]

בכל מקרה יש לי מחשב בינוני והזמנים נסבלים. הדבר שאני הכי מקווה שישתפר הוא הקשר בין בחירת הטקטיקה למה שרואים בקטעי שיא. המשחק אמין וכו', אבל משום מה אין ממש קשר מספיק טוב בין ההוראות הטקטיות שנותנים לשחקנים למה שרואים ברגעי שיא, עם הנקודות הזזות =P, זה תמיד לוקח לי שנה עד שאני מוצא טקטיקה טובה מספיק בשביל הקבוצה שלי, ואז כבר צריך להתחיל מחדש =\

ran819932

New member
לא הבנתי משהו

מה מנסים להגיד במצב הבקעה קורץ???? מזה אומר שאני ישלוט על השחקן או מה???

DrBall20

New member
לא

זה אומר שברגע שהחלוץ יגיע למצב הבקעה קורץ, המחשב יהיה זה שיבחר לפי שכלולים של נתונים כאלה ואחרים, אם השחקן יבקיע או לא.. זה ממש לא אומר שתשלוט על השחקן, כי אז זה נהפך ליותר מדי פיפ''א, וזה כמובן, בעעע חח

DrBall20

New member
נכון.. זה סתם קטע שקפץ לי לעין בכתבה..

והחלטתי לצטט אותו...

למעלה