כתבה בynet על קיילי

אפרת ר

New member
איזה טימטום של כתבים...

כתבתי שם תגובה... כמובן שיש טעויות בכתבה... אומנם הפעם לא יותר מידי לשם שינוי.. אבל יש. הפרסומת שנמצאת בסרט היא לא של h&m אלא של agent provocater...

tatababa

New member
לא יאמן

איך לעיתונאים הישראלים כל כך קשה לפרגן לה. לפחות הביקורת על Fever2002 בפנאי פלוס היתה טובה...

לימבו

New member
שום כתבה לא ממש פירגנה

היחידה שמפרגנת לה היא הבחורה שכותבת ב"פיוז". הלית משהו...
היא היחידה שעושה תחקיר אמיתי לפני שניגשת לכתוב.

p i n g o

New member
דווקא גם YNET עשו תחקיר לא רע

הם קראו לה קיילי מינוג, ולא "מינו"

כמו שקיילי אמרה פעם בראיון

תמיד ינסו ללעוד לה או למצוא משהו רע בה! אני לא יכולה לסבול שמשמיצים אותה! חברות שלי צוחקות כשאני כעסתי על טימבקלייק הזה כשהוא נגע לה בישבן.... והם אמרו"מה את רוצה היא מבקשת את זה" ו"היא סוטה" די נמאס מההשמצות!!!! כאלו שאם להם היה כזה גוף הם לא היו חושפות אותו לפעמיםה יא אולי מגזימה אבל לקרוא לקיילי"סוטה"???? הם בכלל מבינות את פירוש המילה הזו??? כעסתי עליהן נורא אבל הם לא מבינות כלום בקיילי אז מה יש לכעוס? אם הן היו אהבות אותה כמוני הן היו מבינות יש הרבה מעריציםש ל קיילי שלא אוהבים את ה"חשיפה" של קיילי אבל יש כאלה שזה לא משנה להם ואכפת להם רק מהמוזיקה והשירים(המדהימים!) שלה צריך להתמקד במוזיקה שלה ולא בתחת! אני לא מדברת על הכתבה אני מדברת בכלליות בכלל משמיצים את קילי בזמן האחרון יותר מדי אבל אחר כך קוראים לה "המלכה" ושוכחים את כל ההשמצות!

קבלו כתבה!

אני עוד לא קראתי אותה אבל אני בספק אם לקרוא אולי סתם שמו את הראש של קיילי בתמונה או שבכתבה יגידו שהיא לא יודעת לשיר...? או שסתם שמו תמונה שלה... טוב תקראו

שיר מדהייייםםם! זה לא היוועץ בי?

יש עכשיו את האו דו יו לאב נאו של דני ברדיו אמ טי וי.... נחמד אכל אני מעדיפה את קיילי!

אני רואה שמישהו פה מרוצה....חחח../images/Emo45.gif

מרוצה משזה ש"יש לו את זה"..... אויש קיילי-פשוט ב אדם מדהים! ראיתם איך היא שמחה"יש לי צל''ש יש לי צל''ש!" חחחחח היא הייתה ממש חמודה באותו רגע... בעיני בכלל היא תמיד חמודה (אל תבינו אותי לא נכון אני סטררטית...)

למעלה