כתבה בעיתון

כתבה בעיתון ../images/Emo63.gif

היום התפרסמה במוסף שבעה ימים של ידיעות אחרונות, כתבה על הנושא של נשים ללא אמהות. רוב הכתבה הוקדשה לקבוצות תמיכה בנושא, אבל אם תדפדפו לעמ' 114, תמצאו בבוקסה התייחסות לפורום שלנו. מן הסתם זה גם אומר שכנראה בזמן הקרוב תיכנסנה [ולשמחתי, כבר נכנסו] הרבה בנות חדשות לפורום. שבת שלום!

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

עדיין לא הספקתי לקרוא הכל,רק את החלק עלינו
סקאלוש,תמונה יפה! זיהיתי את המרצפות... הוקוס...

adishay16

New member
היי לכולן,

ראיתי את הכתבה. קראתי גם רק את החלק על הפורום. אני לא חושבת שאני אקרא אותה לא יודעת משום מה לא חושבת שזה ידבר אליי, עוד רחוק ממני העניין של נישואין וילדים. למרות, שאני חושבת על זה הרבה לאחרונה והצורך הזה במשפחה הולך ומתחזק כל יום. סקאלי, סופסופ זכיתי לראות את פניך :) זה מדהים שיוצא לך לדבר עם מישהו הרבה ולהרגיש קרבה אליו מבלי לדעת איך הוא נראה... אני עוד שבוע מתחילה את הקורס קצינים. אתמול הדרכתי את מפקד חיל החינוך- קצין חינוך ראשי, הוא תת אלוף ועוד חבורה של כמה קצינים. ואפילו שלא הייתי במיטבי כי ממש התרגשתי זו הייתה אחת החוויות. שאני שכולה 8 חודשים בצבא מדריכה את מפקד החיל שלי... אני מאוד מתרגשת מהיציאה לקורס. השבוע אני עוזבת את היחידה שלי ונפרדת מהחברות הכי טובות שלי בחצי שנה האחרונה... אתמול אבא אמר לי שאני מביאה לו רק נחת וזה הדבר הכי נעים לשמוע. איך הוא מתקשר לכולם ומתגאה בי... הוא שאל אותי אם הקצין חינוך ראשי שאל אותי לגבי המצב המשפחתי שלי אמרתי לו שהוא לא שאל. לא יודעת הרגשתי שכאילו הוא רמז על משהו בשאלה הזו... שתהיה שבת שלום לכולנו.

LivingStrong

New member
אפשר להעלות פה את הכתבה?

אני ממש אשמח לקרוא אותה אבל במוסף ידיעות שמתפרסם פה בארה"ב לא היה.

למעלה