כתבה בנושא עצוב

באאבו

New member
נקווה שלא נזקק לה לעולם!! ../images/Emo32.gif

הי אולה, בבקשה, בבקשה.. עשי לי טובה!! תוכלי בבקשה להסביר אלי איך מכניסים קישורים?????? איך אתן עושות את הקסם הזה?? הבנתי שרושמים למטה את מילות הקישור, וממול את הכתובת של הקישור. אבל איך כותבים כתובת של עמ´ ספציפי באתר??? המון תודה, באבו

באבו,

הדרך הכי שפוטה היא כשאת באתר עצמו לעשות COPY לכתובת שבה את נמצאת... אח"כ להיכנס לכאן ולעשות PASTE במקום בו את צריכה להכניס את הכתובת. ממש לא סיפור, תנסי

באאבו

New member
חת´, חת´ שתיים.. רות עבור ../images/Emo112.gif

הנה, אני מנסה.. זה קישור לאתר של זיידמן...

פנינה ו

New member
היי אולה ../images/Emo23.gif

קיבלתי את המייל תודה אנחנו נהיה אצל ליאור וחנה בערך בשעה 12 אז אם בכל זאת את משנה את דעתך נשמח לפגוש ולהכיר פנינה

הלוואי שכל ההריונות יהיו רצויים ../images/Emo95.gif

הלוואי שכל ההריונות בעולם יהיו רצויים, שיבואו בקלות ושיסתיימו בילדים בריאים להורים מאושרים

אולה *

New member
../images/Emo41.gif בעניין המפגש! ../images/Emo41.gif

אז ככה: בני הזוג אולה ופיטר באים למפגש אצל חנה וליאור מחר! הודעה זו באה לעודד את המתלבטות - כדאי לכן! אני השתתפתי כבר במספר מפגשים, ותמיד נהניתי. תבואו, לא חייבים לדבר על הטיפולים. מדברים על הכל, צוחקים, אוכלים דברים טעימים. ולסיום - משהו מצחיק!

אולה, הקישור לא עובד ../images/Emo10.gif

דוקא רציתי לצחוק קצת... תבלו יפה מחר במפגש, אני בטוחה שתיהנו. לצערי אני חייבת להישאר בבית להתקדם עם התזה שלי...

אולה *

New member
מוזר, זה עובד אצלי ../images/Emo22.gif

תגידי, התזה לא תחכה כמה שעות?

הבעיה היא שהיא מחכה כבר כמה שבועות

איך אמא שלי אומרת? "תמיד את דוחה הכל לרגע האחרון!". וזה נכון. הייתי צריכה להגיש לפני שבועיים ואני עדיין נאבקת עם הכתיבה של הדיון
. לא נורא, שאלה יהיו הצרות שלי.

למעלה