כתבה במעריב לא לפחוד. רק לדעת. יניב, אתה לא צריך לקרוא.
Y Yaniv-DC New member 8/11/01 #2 אחרי האזהרה חשבתי שזה בנושא אחר... אבל אכן, זה כבר לא נוגע אלי, למרות שאני חושב שהשגרירות והקונסוליות יוצאים די קטנים בנושא. את טענותי אני אשטח אולי אח"כ. עכשיו צריך ללכת להכין כתבה...
אחרי האזהרה חשבתי שזה בנושא אחר... אבל אכן, זה כבר לא נוגע אלי, למרות שאני חושב שהשגרירות והקונסוליות יוצאים די קטנים בנושא. את טענותי אני אשטח אולי אח"כ. עכשיו צריך ללכת להכין כתבה...
G Gefen New member 8/11/01 #4 טוקיו.. ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הפעם הצחוק בבוקר הוא בזכותך.. ותוספת קטנה מקנזס - שתי זה המון המון סטייקים.. בוקר טוב / ערב טוב גפן
טוקיו.. ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הפעם הצחוק בבוקר הוא בזכותך.. ותוספת קטנה מקנזס - שתי זה המון המון סטייקים.. בוקר טוב / ערב טוב גפן
G Gefen New member 8/11/01 #5 אופס טוקיו..חהחחהחח..... עכשיו כשאני שוב מסתכלת על כותרת ההודעה שלך.. זה נראה כך: "מה ניתן לעשות עם טוקיו" אני צוחקת פה כמו משוגעת.. תיכף שמים אותי בכתונת משוגעים..ו..יאללה לגהה...
אופס טוקיו..חהחחהחח..... עכשיו כשאני שוב מסתכלת על כותרת ההודעה שלך.. זה נראה כך: "מה ניתן לעשות עם טוקיו" אני צוחקת פה כמו משוגעת.. תיכף שמים אותי בכתונת משוגעים..ו..יאללה לגהה...