כתבה במעריב על הראל של שלומי לאופר

עשירה

New member
כתבה במעריב על הראל של שלומי לאופר

אני שונאת את שלומי לאופר הוא רומז שהראל הומו תקראו ותגיבו הראל מס' 5 http://www.nrg.co.il/online/40/ART/944/118.html

הרגו אותי אלה ../images/Emo109.gif

גם אם הראל הומו......אז מה????????? מה צריך לעשות מזה כזה סיפור??? אתם יודעים שעכשיו מסתובב מישהו בתל אביב שהוא הומו? אוי! מה קרה? למה מזה אתם לא מתרגשים??? בגלל שהוא מפורסם? אז יאללה צריך לעשות מודעה: תושבים יקרים, אנשיםפ אשר ברצונם להתפרסם ולשיר חובתם המלאה לבדוק קודם את זהותם המינית. במקרה של סטייה אנא פנו לתחום אחר. בתודה, העיתונות.

מותק, אני קראתי על זה באינטרנט!

ואפילו ראיתי שרשמו מעין דבר כזה: ''...ולא, הוא לא הומו''

קודם כל....

אל תאמיני לכל מה שיוצא לכתבים מהפה, דבר שני- הומו או לא הומו, כאן בפורום לא מדברים על זה, כי זה נושא שהראל לא רוצה לדבר עליו

והאמת, שעד עכשיו ../images/Emo109.gif

לא הבנתי למה צריך לדבר על זה, תחשבו על זה! כולה אם בן אדם אוהב בנים או בנות! מה? זה הופך אותו לבן אדם פחות טוב או פחות מוכשר?? בדיוק להפך! כמו שחברה שלי אמרה, הלוואי שכל הבנים היו הומואים שאוהבים בנות.

אתם פשוט לא הבנתם...../images/Emo31.gif

פשוט ב''מעריב'' אוהבים לעשות אפליות במלחמת ההראלים והם לגמרי בעד הראל מויאל (תאמינו או לא, אני קראתי על זה במכתב של איזה מישהי אחת בראש 1 והיא אמרה כך: ''...במעריב לנוער, למשל, יש אפליות והן בעד הראל מויאל'') מרושע, נכון?

ט ל י 9 9 9

New member
כתבתי תגובה מושקעת ברשמי

ואז הוא קרס בפעם ה-5609306803 והיא הלכה לאיבוד. לא שאני סולחת לשלומי על כל הנסיונות להוצאה בארון ועל הרמיזות בעבר,זה לא מוצדק ולא בסדר וזכותו של הראל להחליט בעצמו וכו' וכו' אבל הפעם הוא לא עושה את זה אלא פשוט אומר שסקעת השפיע על הקהילה. וזה נכון. אי אפשר להתעלם מכמות הדיונים שהייתה בעניין (למרות ששלומי בהחלט היה חלק ממנה). חוץ מזה, תחשבו כמה ילדות שינו את התגובה שלהן מהומו זה מגעיל אותי והראל לא הומו!!!!1 ללא משנה לי מה הוא, אני אוהבת אותו כי הוא מוכשר ומקסים? זה לא משהו פשוט.

עשירה

New member
אני כתבתי תגובה לשלומי בכתבה

אבל הם לא פרסמו אותה. שלחתי פעמים תגובה לכתבה כי חשבתי שאולי זה לא עבר אבל את שתי התגובות הם לא פרסמו כנראה הם מצנזרים תגובות. מישהיא עוד שלחה תגובה ולא פירסמו אותה כי זה מענין אותי אם רק את התגובות שלי לא פרסמו.

עשירה

New member
זאת הכתובת

זה הקישור לכתבה http://www.nrg.co.il/online/40/ART/944/118.html מספר 5 זה על הראל

עשירה

New member
לא כתבתי דברים כל כך חריפים

לא כתבתי דברים חריפים. פשוט ציינתי שאלה החיים הפרטים שלו ושזה לא צריך לענין אותם מה הזהות המינית שלו ושאנחנו בכל מקרה אוהבים אותו משהוא כזה

ט ל י 9 9 9

New member
אבל....

זה מה שהם כתבו שם: הראל סקעת - אנחנו ממש לא נכנסים לנטיותיו המיניות של הכוכב הנולד, יהיו אשר יהיו, אבל העיסוק האינטנסיבי בשנה האחרונה סביב מיניותו של סקעת היה אחד מנושאי השיחה הפופולריים סביב שולחנות האוויטה והקרפה. מצד אחד הוא ניסה להמלט מהתדמית אך מנגד נצפה באתרי בילוי של הקהילה. אין ספק שגם בסביבתו הקרובה מודעים לסוגייה ואולי יום אחד היא תיפתר לכאן או לכאן. כרגע מחליט סקעת וסיבותיו המוצדקות עמו, לא לפתוח את הנושא לדיון, בתקווה שבכך הוא לא מעביר מסר לא נכון לקהל צעיר ומתחבט. זה לא כל כך שונה ממה שאת כתבת. אמנם שלומי לאופר קצת צבוע כי הוא חלק מאותו עיסוק אינטנסיבי שהוא מדבר עליו, אבל הידיעה שלמעלה רק משקפת מצב קיים, לא מוציאה את הראל מהארון. אי אפשר להתווכח עם העובדה שהנטיות שלו היו נושא שדנו בו הרבה מאוד ולא רק בקהילה.

ט ל י 9 9 9

New member
לא נראה שיש סיבה

הם פרסמו תגובות יותר חריפות משלך. אולי לוקח להם זמן וזה לא מתעדכן מייד. תבדקי יותר מאוחר.

למעלה