כתבה בטיפו

../images/Emo207.gifפגשתי היום את אדית =]

איזו מתוקה היא
כפרעלייייההה!!!111$#@#@ חחח יואו נעם התחילה לבכות לי בפון שאמרתי לה את מה שאמרתי לה
ודולזזזזז אני עוד צריכה לדבר איתך בקשר לזה =] הקיצצצצצצ היא כזאת חמודה שזה משווו! וחן דברי איתי הכי דחווף בעולם מתי שאת רואה את זה..~!!

ny22

New member
מנהל
כיף לך!

אני שמח בשבילך! (איפה פגשת אותה?)

עדידה16

New member
איזה כיף לך../images/Emo9.gif

אבל את ראית אותה כבר המוון פעמים! גמאני רוצה!XD חח סתם.. אני שמחה שאת מתרגשת כל פעם מחדש לראות אותה

DoRiNuS sMiNiA

New member
נצל"ש...אנשים יש לי תחרות!!

בגלגיליות. זה יוצא יום שבת. (כמו שאני יודעת, בעיה) 20.5 מי שרוצה יכול לבוא ולעודד!

chen010189

New member
גלגליות?? אוף, למה אני לא גרה שם../images/Emo10.gif

אני אוהבת לראות אנשים מחליקים על הקרח או מחליקים סתם.. (למרות שבעיקר על הקרח) ובמיוחד אם זו את! שאני מכירה אותך!

דופנה19

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

הייתי שמחה לבוא, אבל יום לפני אני אצא קצת עם ההורים שלי, כי יום קודם זה היומולדת שלי....
אבל ספרי איך הלך!!!

ראיתם מה הכתב\ת הזאת רשמה על ידידיה

?!?!
"ידידיה הביא אותה בחננה-שיק" "הם הופיעו עם השירים שלהם ממופע הקיץ של "עיר ערוץ הילדים", וידידיה נכנס חזק בקטע של כוכב רוק. אולי אפילו חזק מדי. "
הייתה מתה להיות ברבע שלוו

chen010189

New member
האמת אני חושבת שהוא יותר

בכיוון של היפ-הופ, אבל הוא לא מנסה להיראות כזה. הוא פשוט, ממה שאני הבנתי מכתבות עליו, אוהב בעיקר את הסגנון הזה. חחחח והאמת קצת קשה לי להבין איך היא יכלה להתמקד במישהו מסוים כשבעצם כולם רקדו את אותו את הריקוד?

../images/Emo207.gifאמממממ.

חח בבניין יש לנו את כל השמות שצריך ללחוץ וכל זה כדי לקרוא לאנשים וכל זה..אז ראיתי שם שכתוב "ויטל" חברה שלי שאוהבת את ידידיה רצתה לבדוק עם זה הוא.. אבל אמרתי לה שהוא לא גר בהרצליה
חח..

למעלה