כתבה בוואלה!

ronist

New member
כתבה בוואלה!

היי לכולם! אני חדשה! אבל בעיקרון מה שרציתי להגיד זה שיש כתבה בוואלה על לסביות בסרטים, ויש תמונה של וילו וטארה מתנשקות (איזה חמודות...). זאת שכתבה את הכתבה מזה ירדה על לסביות... אז כולם לכתוב תגובות רעות על הכתבה... וזהו בעחקרון...אם לא בא לכם לכתוב תגובות פשוט תיכנסו כי זה כתבה מעצבנת...

טוב קראתי ואני חושבת שזה שעשו

לווילו וטארה ממש אבל שהתמונה שלהם בכתבה הזאת כי למרותשהן לסביות הן לא מתאימות לאף אחד מהכללים שהוזכרו בכתבה... גררר

ronist

New member
למה מסכימה?

למה להסכים לכתבה הזאת? זאת שכתבה אותה בעצם כאילו אמרה שזוג לסבי זה דבר דוחה... אני לא נכנסת לוויכוחים מה נכון ומה לא אבל בעיקרון אני חושבת שטארה ווילו היו זוג חמוד מאוד וזה לא משנה אם זה קשר בין שתי בנות או קשר בין בת לבן... או ערפד לבת...

קלואי1

New member
מה שהכותבת ניסתה להגיד זה ש...

זוגות לסביים בטלויזיה נועדו על מנת למשוך רייטינג. אבל אם מסתכלים על זה ככה אז כל מה שקורה בטלויזיה נועד למשוך רייטינג. מה אתם חושבים? שמפיקים סדרות טלויזיה בשביל ללמד אותנו לקחים מוסריים חשובים?? הרי זאת משוואה פשוטה, רייטינג=כסף. מה לא מובן?? אני לא מבינה את הכותבת היא יותר מידי ממורמרת. היא חושבת שהכוונה היא להעלים את כלל הלסביות מהעולם ולפי דעתי הפראנויה חוגגת אצלה. מי חשב על זה בכלל?? כשרייצ'ל התנשקה נשיקה לסבית (חברים) זה לא היה בשביל להעלים את הלסביות מהעולם אלא בשביל לחדש, להיות מקוריים וכן, למשוך רייטינג. אותו כנ"ל לגבי הנשיקה הלסבית של אלי מקביל. מה שאני לא מבינה זה למה היא תוקפת רק את ההופעות הלסביות על המרקע?? מה היא חושבת? שזה שג'ק מקפי (דוסון קריק) הומו לא נועד בשביל למשוך רייטינג? שזה שבראד פיט הופיע הופעת אורח בחברים היה בשביל להעשיר את העלילה?? ל-א!! כל דבר פיצפון שקורה בסדרות הטלויזיה היום נועד בשביל למשוך רייטינג. ומה שמושך רייטינג זה ייחוד ומקוריות. אם לא היינו אוהבים לראות את זה על הטלויזיה לא היינו רואים את זה ואז לא היה רייטינג... אני חושבת שהכתבה הזאת טיפה ניסחפה... וכל מה שנאמר בכתבה הזאת לא מתייחס לבאפי בכלל! אז נכון, שמו תמונה מהסדרה. אז מה?? אבל הכותבת מדברת על שתי סטרייטיות שחוטאות בחטא הלסביזם והשיא כמובן הוא הנשיקה הגורלית אבל אחר כך הן חוזרות להיות סטרייטיות. כמו שהיה בחברים או באלי מקביל. מה שקורה בבאפי זה כל תהליך היציאה מהארון של ווילו ואיך היא מתמודדת עם זה. הסדרה מתארת מערכת יחסים בין שתי נשים באותה מידה שהיא מתארת מערכת יחסים בין גבר לאישה. אני בטוחה שג'וס הוסיף מערכת יחסים לסבית לסדרה כי הוא חשב שזה ימשוך רייטינג (אם הוא היה חושב אחרת הוא לא היה מוסיף את זה לסדרה) אבל הוא לא עשה את זה חד פעמי אלא פיתח את הדמויות ואת מערכת היחסים בצורה נהדרת. לכן כל מה שנאמר בכתבה הזאת שכן יש לו בסיס (לא הרבה אבל בכל זאת..) לא מתייחס אל באפי בכלל!! ודרך אגב, קראתי את התגובות להודעה וזה פשוט מפחיד כמה תגובות של "איכס!! לסביות!!" היו שם.

Wicked Wicca

New member
בגלל שכל מה שנאמר

בכתבה ממש לא משקף את מה שקורה בבאפי, נעשה אוול לסדרה. אני מאמינה שכשג'וס הציג את הרומן הלסבי בין ווילו לטארה הוא בדיוק חשב על הרייטינג. כל הסדרות שרוצות ריטינג מציגות שתי סטריטיות שמתנשקות מתוך סקרנות. לא אצל ג'וס. בבאפי הנשיקה הראשונה על המסך הגיעה
ס פ ו י י ל ר המשך חמישית רק בפרק the body, אחרי שהרומן כבר נבנה והוצג וכולם קיבלו אותו. ג'וס לא השתמש באקט של הנשיקה על מנת למשוך רייטינג. הוא הראה את זה ברגע שבו שווילו הכי הייתה זקוקה לטארה. אם ג'וס היה רוצה למשוך רייטיג אז הנשיקה הייתה מגיעה כבר בעונה הרביעית, אבל הוא לא עשה את זה כי הוא קודם כל רצה לבנות את מערכת היחסים ורצה שהצופים יפענחו אותה לבד. בגלל כל הנ"ל, נעשה לסדרה שלנו אוול כי הכותבת שמה את התמונה ובכלל אין קשר בין מה שהיא רצה להעביר לבין מה שקורה באפי. קראתי את התגובות, אבל התיאשתי איפה שהוא בין "איכס" ל"בנות, פתפחו את העיניים ותראו כמה בנים חתיכים יש"... חבל שעדיין יש אנשים עם דעות כאלה...

קלואי1

New member
אני לא מסכימה

לפי דעתי מה שהיא אומרת נכון בבסיס אבל מכאן ועד להעלמת ציבור הלסביות מהעולם יש הרבה מרחק. את חושבת שג'וס לא ביים את הנשיקה בשביל למשוך רייטינג?? מותק את באשליות. כל מה שקורה בבאפי, כמו בכל שאר סדרות הטלויזיה נועד בשביל למשוך רייטינג כלומר, להכניס עוד כסף לכיס של המפיקים. אבל בגלל שבאפי היא יצירת מופת וג'וס הוא אלוהים (אני?? נסחפת??) הוא עשה את זה בצורה הכי מדהימה שקיימת ולא בייש את ציבור הלסביות בנשיקה בין שתי סטרייטיות אלא פשוט תיאר מערכת יחסים בין שתי נשים על אותו משקל שהוא תיאר מערכת יחסים בין ערפד לאישה או בין גבר לאישה. היה לי עוד משהו להגיד אבל שכחתי!!

Wicked Wicca

New member
אני לא אומרת

שהוא לא ביים את הנשיקה בשביל הרייטינג, כי אכן, זה פרק מהמם והוא רצה למשוך צופים. אבל הוא לא בנה את מערכת היחסים של ווילו וטארה על מנת למשוך צופים באותו רגע (בעונה הרביעית). הוא לא עשה את זה בצורה סתמית, כמו בדוגמאות שהכותבת נותנת, למשל אלי מקביל.

והנה ציטוט של ג'וס ../images/Emo41.gif

ג´וס: מה שבאמת קרה היא העיקרון שלנו כאן. היו הרבה תוכניות, ואני לא יודע הם מקרינים אותם כאן, אבל הרבה תוכניות בשנים האחרונות סבבו תחת כל העניין של הנשיקה הלסבית: זה מעלה את הרייטינג- הם לוקחים את אחת הדמויות, הם מספרים לך במשך 5 חודשים לפחות שהיא הולכת להתנשק נשיקה לסבית, היא עושה את זה, לא אוהבת את זה או מתגברת על זה, או מה שזה לא יהיה והם מקבלים רייטינג בשמיים. כך שההצהרה המוחלטת שלנו בבאפי היתה שכשהם יתנשקו, זה יהיה כשהן צריכות, זה יהיה לגמרי כדרך העולם כשזה מגיע לרגעים רגשיים, זה לא יהיה מין להטוט פרסומי, אנחנו פשוט רוצים להחליק את זה , אנחנו רוצים לעשות את זה טבעי, אנחנו לא רוצים לנצל את זה אלא לעשות את זה פשוט אמיתי. אז אנחנו אפילו לא ממש הזכרנו את זה. מראיון במאמרים. אני לא יודעת לגבי הנשיקה הספציפית הזו, אבל די ברור שהמערכת יחסים שלהם ממש לא נבנתה בתור גימיק או משיכת רייטינג, היא היתה מלכתחילה מערכת יחסים די נחבאת בין הכלים, שימו לב שגם ביציאה מהארון לא עשו כזה סיפור, ושלא מתמקדים בהם מצד אחד, ומצד שני לא מסתירים אותם, היא תמיד היתה ברקע, והם חיבבו את עצמם על הצופים בלי להשתמש בגימיקיות מסוג שהוא. ואל.

למעלה