וזאת התגובה שהגבתי !!!
תגובה : אם הייתי חושבת שאתה אובייקטיבי אז הייתי חושבת לפני שאני מגיבה!!! אתה כותב כי מראש הגעת להופעה שאתה לא יודע מה יהיה איתה, ולאיזה חוויה היא תוביל אותך, ע"פ רשימת השירים שראית קודם לפני ההופעה כבר היתה בך נכונות שתהיה אכזבה!!! לגבי מעריצות קולניות, זה ממש אבל ממש לא לעניין, בשל הכח שיש ביידיך על היותך כתב אתה מרגיש מספיק חזק להטיל פצצה, והנה השתמשתי בכח שלי!!! וככה... ככה לא מבקרים מוזיקה ובטח לא אהבה אמיתית וארוכת השנים של שרית עם הקהל הנאמן! לגביי ההופעה, היה מדהים והשינוי מאוד ניכר בשרית המילים כן עם עומק ויש מאחוריהן סיפור, אם היתה בך נכונות להביט קצת מעבר לכך, ולגבי האהבה של הקהל, בנאדם שאוהב הוא יעשה הכל, ישיר ישמח יקפוץ העיקר שהבנאדם שיקר לליבו יחייך, ושרית חייכה. אבל בטח גם את זה לא ראית, הגעת להופעה, כאילו הבוס הטיל עליך מטלה מאוד קשה, מעיקה אפילו, ואם אתה חושב שהמחמאה שנתת באמצע הכתבה עושה אותך בסדר, אתה טועה, היא רק סותרת את הביקורת שלך, וישירות אתה הופך ללא אובייקטיבי,ויודע מה חוץ מההפסד של שרית, זה גם ההפסד שלי ושל כל האנשים שאוהבים באמת, הפסד שיש כזה מבקר מוזיקה בארץ( ואתה לא היחיד) שהופך את האומנות לשחור על גבי לבן ללא עומק, וללא צבעים וללא גיוון!!! ולגבי יציעי הכדורגל, נראה לי שצריכים שם שופטים שמה כמו בכל הנהגה אחרת בתקופה האחרונה, הכל צבוע מושחת ורדוד, אז תשמור על היציעים בסדר?