כש M

לחיצה

New member
כש M

כש M

כש M בוכה היא אולי בוכה בגללי? כש M רועדת עם זיכרון קטן שלי? כש M צוחקת,זה הרבה פעמים ממרחק נוגה ובוכה. כש M בוכה היא לפעמים רוצה משמעויות כש M רועדת היא לא בוכה משטויות אבל כש M בוכה אני שלה בתוך הקיבה כי בוכה רק אני בוכה איתה

קרני

New member
ומה קורה...

כשאתן בוכות?!? יש מי שבוכה איתכן?!? שולח יד ומחלץ מים הדמעות האבודות? כוח החברות והיחד הוא הכוח הכי חזק ``לא טוב היות האדם לבדו``, ואני שמחה עבור M שהיא מצאה מישהי כמוך, שתהיה איתה גם ברגעיה הקשים. חייבת לציין שעברה בי תחושה כי M היא בעצם את, ותחושת הבדידות שקיבלתי מהיצירה הזאת, צבטה לי בלב. שולחת קרן שמש להאיר את היגון והבדידות... שיהיה יום נפלא, קרני

may may.

New member
קרני יקרה - הבהרה

עליי לציין עובדה קטנה אך משמעותית מאוד ש``לחיצה`` הוא גבר מקסים שבאמת באמת נותן את הלב, את הנשמה ואת הכתף כשרע לי ומר גורם לי לחייך אחרי יום מגעיל שעובר עליי, גורם לי להרגיש שוב את כל מה שמת סביבי, שומר עלי מכל, ורוצה, ממש רוצה שיהיה לי טוב...

קרני

New member
וואווו... שינית לי את כל התמונה :)

הפכה פתאום לפחות מלנכולית, לעוצמתית ורבת כוח... אם כשקראתי את ההודעה של לחיצה, הייתה לי צביטה בלב של צער, כשקראתי את ההודעה שלך, הצביטה הפכה לחיוך :) חמודה, אני בטוחה שעם עוצמות כאלו, טוב לך... ואני מאחלת שכך ימשיך להיות... קרני :)

למעלה