כשתבוא

כשתבוא ../images/Emo102.gif

כשתבוא/ מילים: אהוד מנור
כשתבוא ביום מן הימים, ימים שנחתמים בקצה תפילה. כשתבוא נגיש לך פרחים, פרחים שנפתחים ללא מילה. ואם תהיה עייף ואם בעצב תתעטף, נשיר לך בשקט, נשיר לך ברוך - ונחכה, ונלטף עד שתצטרף ואז נשיר ברון... נשיר ברון... כשתבוא הביתה מן הקור, הביתה אל האור הלב ירעד. כשתבוא, מבעד לדמעות תבחין באותיות לחופש נולד.

../images/Emo102.gif

אני מכירה את המשפחה - אחי למד עם רון היום אחי טמון בחלקה הצבאית ולהוריו של רון אין אפילו היכן לבכות... (ואינכם יודעים כמה היא מקנאה בהורי שלהם לפחות יש קבר)

*יערית

New member
שלא נדע מקינאה שכזו../images/Emo102.gif../images/Emo104.gif

צר לי על משפחתו של רון..צר לי על אימו שהלכה מבלי לדעת מה עלה בגורל בנה... צר לי עלייך ניצת..כי הכאב כ"כ גדול....לאבד... אוף עשית לי צביטה חזקה בלב עכשיו
שלא תדעו יותר אובדן ושכול..אמן!

כלנית 2

New member
נשיר לרון עד שיחזור ../images/Emo102.gif

ניצתי הצטערתי מאוד לקרוא על אחיך לזיכרו
ולך

amigor

New member
ירעם הים ירעמו שמיים../images/Emo102.gif

בקול שאון לתפילת האמהות לבנים הנעדרים בשביים ויקיץ הקץ לשכול
צר לי ניצת על אחיך, שלא תדעו עוד צער. נישא תפילה, בתקווה וציפיה לימים טובים. ימים של איחוד הלבבות הכמהות ליקיריהם עמי

העקשנית

New member
רדד-../images/Emo102.gif

זאת באמת הטרגדיה האמיתית לא שומעים אותה, לא שומעים עליה.... מה בעצם קורה איתה??? איך ייתכן שלא משחררים אותה? למה היא לא קמה וצועקת? למה היא שותקת? אני לא מאמינה שהוא בחיים, ואני חושבת שתמי ארד וילדתה הן הקרבנות האמיתיים של כל הסיפור הזה, ושלמדינת ישראל יש אולי איזה אינטרס בלתי מוסבר להשאיר אותו כנעדר.???? כל שנה אני חושבת על תמי ועל ילדתה, ולא על רון ארד. ותסלחו לי. הטרגדיה האמיתית היא שלהן, והבושה והחרפה היא של מדינתינו הנחשלת. תשוחרר מעגינותה תמי ארד!

למעלה