"כשתבוא השעה, בוא ונאבד את הזמן..."

amitshilo

New member
"כשתבוא השעה, בוא ונאבד את הזמן..."

"אני הולך... והדרך מסוכנת, אבל יש לי אמון בה היא כל כך טובה בשבילי..." חברי וחברות פורום ג'נגו יקרים ויקרות
כמו שידוע לכולכן, מחר ענבר ושחר מתחילות דרך חדשה ומופלאה בחייהן, ומציינות איזשהו סיום פרק בחיים שלהן. לדעתי כאן זה המקום לאחל להן ולהגיד להן את כל מה שיושב על הלב
אז.. שחר וענבר יקרות, אתן כבר יודעות מה אני מרגישה כלפיכן, ואתן כבר יודעות כמה אתן שוות. כל מה שנשאר לי הוא לחבק אתכן חזק, ולהזכיר לכן שוב ושוב ושוב שאנחנו לא מפסיקות לחשוב עליכן, לאהוב אתכן ולהודות על כך שאתן חלק מהחיים שלנו. אתן מיוחדות כל כך, והקשר שלכן מיוחד, והקשר שלכן עם העולם מיוחד ומדהים ואני פשוט בטוחה שיהיה טוב. תודה על כל רגע יפות שלי. אוהבת עד אין סוף ויותר, עמית. "לעזוב את הבית... להגיע לשמיים"

זה ממש מוזר :-\

זה כאילו שאתן תמיד הייתן פה.. ועכשיו לא.. אבל תמיד נציק לכן בטלפון.. ותבואו לבקר.. אין לי מה להגיד עוד.. [גם כי הרגע קמתי וגם כי זה כ"כ מוזר] אוהבת את שתיכן

אמממ../images/Emo9.gif

שיהיה לכן המון בהצלחה
תמצו את השנה הזאת, תהנו ותתרמו מה שאתן יכולות.. אנחנו נתגעגע כאן.. רק אל תעלמו לנו

אהובות שלי../images/Emo23.gif

בכל שיחה איתכן ניסיתי להסביר לכן כמה אני אוהבת אתכן. אני מקווה שהצלחתי. בכולופן. מלא הצלחה בשנה החדשה. הלוואי שיהיה לי רשיון ואסע לבקר אתכן בביתכם החדש

למעלה