כשתבואי

RaulDuke

New member
כשתבואי

עם פתיחת הדלת, מחכה לך בחיוך, עוטף אותך בחיבוק חם, נושם אותך אל ריאותיי, גוף צמוד לגוף, מביט בך מקרוב, רואה את עצמי בעינייך החמות, רואה אותנו בחיוכך המשובב, לוקח אותך בידי ומוביל אל בחדר, שם מתכרבלים שנינו בחום, מסלק שערה סוררת מעינייך, נושק לשפתייך, מלטף את קימורי גבך, מכניס יד אל מתחת לחולצה, אצבע סוררת, נוגעת בעטרת פטמתך המזדקרת, ידך מלטפת את ירכי, ידי עוטפת ישבן, נשכבים לאחור, את על גבך, ואני לצידך, מעביר את אצבעותיי לאורך גופך, חושף את עורך לאור נרות, לבך הולם בחוזקה, את מחייכת ומסמיקה, מוביל את ידך אל לבי, משמיע לך את רחשי לבי, אל מתחת לבטנך, אני שולח יד, את מרימה את חולצתי, מטייל לאט אל עבר מערת אהבתך, ואת לוקחת נשימה ומתכנסת אל תוך חזי, מלטפת בלשונך את עורי החם, גופך מדריך אותי בתוכך, נאנחת ושורטת קלות, שולחת את ראשי למטה, לשון נוגעת בשפתיים, מפשקת אט אט את דרכה, תפרחתך מתגלה אל מולי, רטיבות מתקתקה מכסה את פי, שולח יד אל שדייך הרכים, לוחץ קלות ומרפה, עוטף כל דד באצבעותיי, את לא אומרת מילה, אני מרגיש את לבך הולם, עוד רגע קטן ואת מצטמררת קלות, רעד מענג עובר בין שנינו, ההמשך ידוע לשנינו, לא הפסקנו לרגע, דבר לא קיים, מלבד שנינו.

אהבתי..

אכן ברכות וברגש זה נכתב

למעלה