כשקלוד ופיטר

ברודי

New member
כן.

לא ספוילר הפרק הזה כבר שודר ביס- עובדה שכשפיטר בורח לניית'ן ומוהינדר מהבית שלו כשהם באים לחפש אחריו, והם חושבים שהוא קפץ מהחלון ועף אבל למעשה קלוד תופס אותו ושם יד על הפה שלו כאילו שיהיה בשקט. אם לא היו שומעים אותו כשהוא בלתי נראה היד על הפה היתה מיותרת

chagatha

New member
לדעתי, לא

הוא שם עליו את היד כיוון שלא רצה שיעשה רעש עד שהוא מפעיל עליו את כוח ההיעלמות,(הנטייה של האנשים לבצע תגובות בלתי רצוניות, אינסטינקטיביות בזמן שקורה להם משהו בלתי צפוי). אפשר לראות את ההוכחה לכך שלא ניתן לשמוע אותם כשהם במצב בלתי נראה בפרקים הראשוניים שבו קלוד ופיטר נפגשים ומדברים ברחוב בקולי קולי תוך כדי תנועה. באותם פרקים אני לא ראיתי שאף אחד מעוברי האורח התייחס אליהם מלבד התגובות המופתעות שלהם לדחיפות של פיטר וקלוד ולחסימות מוזרות(כמו עם האיש שהלך עם מטלה הבגדים ונתקל במשהו מוזר, וכל הזמן דחף ודחף מבלי לדעת מה מונע ממנו לזוז) כל אותו הזמן, פיטר וקלוד התווכחו בקולי קולות. זו דעתי לפחות.

ברודי

New member
והנה למה אני לא מסכימה..

כי קלוד לא "מפעיל" על פיטר את ההעלמות, פיטר נעלם אוטומטית (לפחות בהתחלה כשהוא עוד לא משתלט על הכוח) כל פעם שהוא ליד קלוד. אני בטוחה שכשפיטר רק פגש אותו קלוד לא "הפעיל" עליו העלמות ובכל זאת הוא נעלם לעיני האנשים. כמו שהידיים של פיטר אוטומטית מתחילות להיות גרעיניות כשהוא ליד טד, והוא ישר קורא מחשבות כשהוא מתקרב לפארקמן. אינספק בזה שהוא שם לו יד על הפה כדי להשתיק אותו. ואנשים כן הסתובבו כשהם עברו ברחוב...

DevilGirl92

New member
../images/Emo58.gif לפרק 16

כשפיטר בא לדירה של אייזיק, הוא מדבר איתו כשהוא בלתי נראה

oO nam nam Oo

New member
כן, בפרק הראשון שקלוד היה../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

אז אנשים שמעו אותו ואת פיטר נאבקים אבל לא ראו אותם...

RNaon

New member
הסבר למה כן:../images/Emo58.gif

סוף פרק 16, אייזק נלחם נגד פיטר, פיטר נהפך לבלתי נראה ועדיין ממשיך לדבר איתו. אייזק שמע אותו אלא אם כן פיטר דיבר איתו בטלפתיה.

Slow Cheetah

New member
../images/Emo207.gifפרק 16-שאלה.. ../images/Emo58.gif

לפני שאייזק רוצח את סימון, פיטר אומר לו "Don't lie to me!" ומעיף אותו אחורה.. הוא אמר את זה בנימת הקול שעדן עשתה מתי שהיא הפעילה את הכוח שלה. יכול להיות שהוא השתמש בכוח שלה, או שהוא סתם צעק?

למעלה