כשצלצלת רעד קולך................

שקדי

New member
כשצלצלת רעד קולך................

ואני ידעתי שאני אבל בגללך ולא היה לי צורך לשמוע את דברך כי כשצלצלת רעד קולך ואני ידעתי שאני אבל בגללך ולא היה לי צורך לשמוע את דברך כי כשצלצלת רעד קולך ואני ידעתי שאת כבר אינך......

עיניים

New member
ולי דווקא

רועד הקול כשאני מרגישה ש-אני הולכת לאבד,,,, בעצם, מה רועד הקול, רועד ה כ ל
ולמרות זאת, יש המון מטען בשורות הספורות שכתבת,,, פחדים, חששות חרדות, סופניות, והרבה הרבה כאב,,,, אתה כתבת, שקדי?

magy

New member
שיר , שיר ישראלי ידוע ומוכר

שר חנן יובל, אם איני טועה.....אני טועה המון לאחרונה.... ולשקדי......... אין מתאבלין על דא אבדין.. וירטואלין....... אבדנים הינם בשר ודם.......

שקדי

New member
בדבר אחד את צודקת..................

בזה שאת טועה המון לאחרונה................

magy

New member
ממוש, אני טועה, ורק אני

אשלם את המחיר.......לטעויות שלי

שקדי

New member
לכל דבר מחיר...........

לדל ולעשיר לפתוח ת´גרון זה שיר המחירון לה לה לה לה לה לה לה לה לה.............. דני סנדרסון.........

טרה10

New member
השיר כשצלצת רעד קולך-שרה נורית

גלרון.. ובהמשך לחגיגות ה-75 לעמק המערבי..שרו ´לרגלי כרמל עמק יזרעאל, נעמד על רגליו זוג צעיר כאן על ראש התל עמק יזרעאל כאן נקים לנו משק צעיר´. שרה להקת ´פינה בעמק´ לםני חמשים ובהמשך..באיסוף תפוחי אדמה...´הרכבת לחיפה יצאה´. כנראה זה היה הטרנד אז. אגב שקדי איך היה בחגיגות..בשמונים לגבע...כמעט באתי. ואתמול שרנו שירי חנוכה של המועדון שרנו את השיר שיואב עולה גבוה עם הטנור...

שקדי

New member
אם אתה רציני.....................

יש אצלנו מחר ערב עם שרה´לה שרון בוא............................

טרה10

New member
מר שקדי שרהלה היתה כאן המון

פמים..ואילו אנחנו רק ביום ה´נוסעים לפינת העמק הקטנה...שלנו.. לכבוד 75 שנה לעמק המערבי.! כשאחזור..אספר ובינתיים תודה על ההזמנה..! אגב אני די מתרגש להיפגש עם כל החברה...כמעט..מלפני שלשים שנה.! והעמק הוא [הרי] חלום...! אבל אני כמעט מבטיח שהיות ויש מי לדבר אני בהזדמנות אכנס..רק שאשתי..נו קשה..איתה..תמיד זה... הם בטח ישנים, ומה נפריע להם..! ? סע.! ואני ממלא פקודות..סע.! והיא ממהרת הביתה למיטה לישון..וכמה שהיא אוהבת לישון. וזה מהגנים מסבא זף.[זאב] למשל: ביום ו´ בקרית חיים[ליד המנהלת? מומלץ] מופיעים שלומית אהרון ויבגני שפובלוב ואנחנו הדרומיים נהיה בחיפה..והיא : בעשר בלילה...לאאאאא.! לילה טוב.![נבדק]

magy

New member
טרה, ממתיי אתה קורא לי מנהלת?

נדבקת משקדי?????????????????? תמיד הייתי עבורך , מגי, למה להשמיץ ????????????? פתאום???????? נשמע טוב הצמד......אהרון את שפובלוב....... יפה התמונה שלך , כשהיית חייל......... ואני, צועדת למיטה..............עייפה מהדלקת הנרות.........

טרה10

New member
קראתי אותך מגיתי..ולא ענית..בכלל.

ו..יש לי גם תמונה של ´כן היא היתה סמלת´ אבל בגלל דיסקרטיות אני לא יכול לצרף. רק מה.! היתה זו אהבתי הראשונה..והיא נסעה לה..לעיר המלאכים.. ו...יום אחד...הפתעה..והיתר הי כתוב שם..בספר על בת ים..! ועשיו לענייני חגים.. "´אור.. זוכרת...´" אתמול שרנו את השיר הזה של נעמי שמר..אין לי את המלים לא אצל קוטנר ולא בשלשת הספרים של נעמי..

magy

New member
אור- שיר ענק של שושנה

אם יש לך את המילים......תפאדל......שים פה....... אני מחפשת את המילים.......של שיר אחר.....של יודית.... שמו......."געגוע" הסוף אומר........ "אני שנשבעתי לשמור לי אמונים איך לא ידעתי לא לפול על הפנים טפשונת שכמותי"

שקדי

New member
אולי בגלל................../images/Emo2.gif

שרוב הנדרים שלי .....שלך.....של כולנו......... טובים בעיקר לרגע בו אנו נודרים אותם...................

שקדי

New member
כל מה שאמרתי...............

וכל מה שאומר האהבה היא נדר נדר שהופר אבל בעצם......איך יודעים כשנודרים אם הנדר יתממש.....ובאמת או שזאת הבטחה רגעית זמנית כדברייך

magy

New member
קונה את הרעיון , פנטוש

"הבטחה זמנית-רגעית-אקראית-ספונטנית-ברגע של אי שפיות- שמן הסתם, לא תתממש לעולם"..........
)))))))) ובכלל, מה הן הבטחות????? כמו לתת עצות........ קלי קלוטו.......... לקיים קשה...... ליישם קשה......

למעלה