כשעזבתם את ה-

כשעזבתם את ה- ../images/Emo82.gif

או כשאתם מתקרבים לעזיבת הבית... מה הדברים שהכי מפחידים אותכם במעבר לבית אחר/למעונות

לא פחדתי

לא חשבתי שיש לי ממה לפחד. לפני המעבר לא חשבתי על כל הדברים שמתמודדים איתם כגוש גדול. מבחינתי דירה היתה מקום שאשן בו, שאארח בו, שאעסוק בדברים של עצמי. קצת לנקות, קצת לקנות אוכל, לבשל בגבולות הסביר, וכביסה ממילא תכננתי לקחת הביתה. גם כל החפצים שהעברתי בפעם הראשונה נכנסו בארגז קטן, וכללו קצת מצעים ובעיקר שטויות לקישוט החדר החדש (אני נזכרת בזה כי אני זוכרת את העטיפה של התקליט "קזבלן" בקופסא
. ללא ספק תקופה שמחה. ). לדעתי, גם באמת אין כ"כ ממה לפחד. מעבר דירה זו משימה קלאסית שאפשר להתמודד איתה בצעד קטן כל פעם.

לא פחדתי מכלום תאמת

מטבעי אני בחורה הרפתקנית והמעבר שלי היה אקסטרא מפחיד כי גם עברתי לארץ זרה אחרי שכל נסיוני בלהסתדר לבד היה המשלחת לפולין וזה ממש ממש לא נחשב "לבד" אבל לא פחדתי מכלום באמת אני בעד לנסות ולא להתקע בפחדים של "מה יהיה" שיהיה אז יהיה ונעבור גם את זה.... אבל שאני חושבת על זה לעומק הכי מפחיד בעולם זה שותפים ואני מצדדת פה בפני בובה... באותה תקופה היתי תמימה וחשבתי ששותפים זה סבבה...מסתבר שלא!

oren*

New member
שחברת ההובלה לא תהרוס או תשבור

משהו מהחפצים שלי, לאחר קריאת מאמרים ונסיונות לא מאוד "חיוביים" של אנשים סביבי. ונושאים לא מפחידים אלא מעיקים - הבירוקרטיה, תשלומים, השוואה בין חברות אינטרנט/כבלים/לווין/טלפון/ביטוח.

goldyboy

New member
הדבר היחיד שהפחיד אותי

זה מה יקרה אם יפטרו אותי ולא היהי לי איך לשלם שכר דירה, אבל זה עבר לי מהר מאד, והיום, גם כשאני מובטל (אם כי לא להרבה זמן), יש לי כסף ששמתי בצד לצורך העניין. כל שאר הדברים לא הפחידו אותי. מכיוון שזו לא פעם ראשונה שאני גר בשכירות, כבר ידעתי מראש למה אני נכנס, מה צריך לדעת כשחותמים על חוזה, איך דואגים שבעלבית לא ידפוק אותי וידאג לתקן את מה שצריך, והכנתי לי רשימה של כל ההוצאות, כולל הכל, שלא יהיו הפתעות. ברגע שהתחלתי במעבר, זה היה מעייף אבל כיף. זה לא משו שאמור להפחיד. הכל תלוי באיך שאנחנו מסתכלים על זה. בהצלחה

למעלה