כשעברתם אז....

כשעברתם אז....

הייתם צריכם לנטוש את חיית המחמד שלכם ? [יעני כלב או חתול] אני עוברת עוד כמה זמן ללוס אנג'לס ולפי מה שהבנתי בגלל שהחתולה שלי בת 9 אי אפשר להטיס אותהה :'( אני אמותת בלי התולהה שלייי היא איתי מאז שאני זוכרת את עצמיי [אני סנילית נו מה] זה לא פייר

ציקהלה

New member
אבא חשב על להשאיר את הכלב בארץ....

אבל הוא יודע שהייתי שורף אותו אם הוא לא היה מבטיח שהוא יביא אותו...

k e r e n l

New member
אמממ אני...../images/Emo10.gif

העלב המוותק שלי נשאר בארץ... אני מתה עליו
... עוד מעט תהיה לו יומולדת 3...

k e r e n l

New member
כי...

רוב הבתים פה נורא קשה להשכיר אותם עם בעל חיים (בבית השכרנו היה אסור בעלי חיים ולעשן בבית..)... אז לפני שהחלטנו שקודם נשכיר בית הוא היה אמור לבוא.. קנינו כלוב והכל לטיסה... ואז ראינו שזה קצת גדול עלינו אז הוא נאלץ להשאר בארץ.. גם בהתחלה ישנו אצל חברים שלנו שיש להם חתול... וגם נורא רצינו להיות בשכונה של חברים שלנו וזאת שכונה חדשה אז שם בכלל לא היה מצב שהיינו מוצאים בית שמותר בעלי חיים...

בטח שאפשר!

אנחנו לקחנו את החתול שלנו איתנו כשעברנו לספרד... אבל בעצם זה לא כזה ברור שאפשר, יש לי חברה פה שגם הגיעה השנה מישראל, ויש לה חתול שהיא לא יכלה לקחת איתה... אז אין לי מושג מה להגיד לך =/ לפעמים אפשר ולפעמים לא... מקווה שאת תוכלי לקחת אותו =)

b i n g l e

New member
בהתחלה לא ידענו מה לעשות

בסוף הוא מת התקפת חזירי בר אז נפטרה הבעיה אבל לא בדרך שכל כך רצינו :(

noachips

New member
לא..

אני עוד מעט עוברת לאוסטרליה לשנה אז לא שווה רק לשנה לטלטל את החתול.. חוץ מזה הוא שמן מידי, הוא יצטרך לעשות דיאטה שאי אפשר בפחות מחודש..

למעלה