כשניל היה צעיר

Barmelai

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

יותר ברור מזה לא תוכל כבר להיות. מה שמוזר הוא שלאחר יותר מעשור שהשיר בוצע על הבמה היית מצפה לקבל אותו בהגשה קורעת לבבות באלבום האולפני. כנראה שקללת שנות השמונים היתה חזקה מדי ולא היה צ'אנס לשיר המסכן. בכל אופן אני לא חושב שהשיר רע, אבל הוא מחויר בתוך הסטליסט. יתר השירים בליגה אחרת בעיניי. אולי זה ישתנה, ובמקרה כזה אפרוץ לשידור בזמן אמת.

Barmelai

New member
WILD IS THE WIND ../images/Emo13.gif

אחת התגובות שם פגעה בול: הקליפ נראה כאילו הודבק מחתיכות שדיויד לינץ' השאיר על רצפת חדר העריכה של איזה סרט שלו. כולל פאנץ' ליין נאה (זהירות,
) של הנהג שבאמת מצליח להפתיע את יאנג כשהוא מזנק רוורס במקום קדימה. אגב, הפרצוף הלא מאורגן של ניל יאנג גם הוא קרבן שנות השמונים. ב DVD של GREENDALE מלפני 3 שנים יאנג נראה הרבה יותר חתיך (בליגה של הקשישים).

garcia

New member
דרך אגב

אני מקדיש את המערכון הבא של הגששים לכל חובבי ניל יאנג. גברי לוי בתפקיד הילד פולי בתפקיד עזרא ('את יכולה לקרוא לי מוסיק'). שייקה בתפקיד עוגי. מיקי קם בהופעת אורח בתפקיד עצמה.

אאאא2310

New member
אני ממש לא מבין את הניל הזה...

למה להוציא מההופעה הנהדרת הזו רק כמה קטעים ? יש לי בבוטלג את ההופעה במלואה באיכות מצויינת (וזה כולל גם את נערת הקינמון ועוד...). מאד הכעיסה אותי העובדה שאם כבר הוא החליט להוציא למעריצים הופעה חיה מהתקופה ההיא - הוא מקצץ אותה ללא רחמים ומשאיר אותנו צמאים לעוד. לפיכך לא הסכמתי להוציא על זה כסף אלא פשוט הורדתי את ההופעה הרשמית וצירפתי אליה את הקטעים מהבוטלג. עכשיו יש לי את החוויה השלמה. ולגבי ניל יאנג - הוא ידוע בהתעללות שלו כלפי המעריצים (שהקיזו דם עד שיצא ON THE BEACH מחדש). וההופעה עצמה אכן מחשמלת.

למעלה