כשנוגעים..

כשנוגעים..../images/Emo11.gif

כשנוגעים בך לעולם אל תשאל מה זה בדיוק עשה לך קבל את הטוב קבל את הרע קבל הכל בתודה כשנוגעים בך לעולם אל תשאל מה בדיוק קיבלת בתמורה..

*pank

New member
נגעת בי

נגעת בי קוץ נגיעה יפה נגיעה עמוקה, נגעת לי בנשמה, הייתי טפשה ומטופשה לסכן ידידות מופלאה למען בובת סמרטוטים מרוטה של צפע מדבר כעורה.

יש נגיעות..

של המים בסלעים שאת אבן הגיר שוחקים אך,מתאימה לי דוקא נגיעת הרוח בצמרות העצים מלטפת,מפנקת את שורשי העצים מרתקת ואצלך-לגעת בסוד זה לפסק בתוכך עוד ועוד ושוב לגלות שם עוד סוד..

פאנק ומרקי אלי למשרד ועכשיו!!!!!!!!

תגידו ילדים יקרים מה פה קורה פה?? מה קרה?? מה כל הרעש הנוראי הזה? ומדוע ולמה אתם זורקים בוץ אחד בשני?? לא מבינה
מיישרת משושים ועפה לי לעץ אחר כדי לנסות להבין את העניינים שולחת לכם בינתיים שקית של כוכבי מתינות וסלחנות רק טוב!!!

מרק!!!!! אז ככה ../images/Emo22.gif

שעות הקבלה נוחות וגמישות! עולה??? אתה באמת חושב שלכל דבר בחיים יש מחיר (של כסף הכוונה?) אז המחיר הוא - - - - יציאה יחד איתי לקטוף כוכבים!!! (מלאכה מאד לא קלה דורשת הרבה סבלנות ועוד כל מיני
) "ובמחיר" כלולה אכילת עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים בטעם סודי ולפחות כוס אחת מיץ צוף!, שמיעת סיפורים מיוחדים ולמידה..... הרבה למידה! רק טוב!!!

ואלה..לקטוף כוכבים../images/Emo3.gif

אחלה יציאות יש לך ועוד הטעם סודי חמוץ-מתוק כזה כאילו ? ולגבי המיצים המתערבלים.. המממ.. זה טעים לערבב ליקר עם שפריץ נתזים ?

מרקקקקקק

כן בהחלט יציאות, משתדלת שיהיו לי לפחות כל יום
והטעם סודי ומורכב הרבה יותר מחמוץ מתוק והליקרים הם בכלל משהו משהו אממממממ
כולם עשויים עם הרבה רטבים של כוכבים... שא ברכה ורק טוב!!!

למעלה