כשמזיעים

כשמזיעים ../images/Emo178.gif

אנחנו בעיצומו של הקיץ. ומה לעשות, אחת מההשפעות של החום והלחות היא הזעה
אצל מי יותר ומי פחות
איך אתן מרגישות עם הזיעה שלכן ושל הפרטנר כשהעניינים מתחילים להתחמם ומתחילים להזיע? וכשהם מתחממים עוד יותר, ומזיעים אפילו עוד יותר? ואולי אתן בכלל עושות את זה רק במזגן

Miss CBR

New member
לדעתי ...

ההזעה הזו הינה אחד הדברים היותר סקסיים... בלי קשר לעונה ( בטח שבמזגן
).

טיפ קטן למזיעים-מזיעות.

לפני כמה שנים המליצו לי על מכשיר, יותר נכון אבן קריסטל ניתן להשיגה בחנויות הטבע במחיר של 50 ש"ח. זוהי אבן שאחת לשבוע לאחר המקלחת, מעבירים על בית השחי. הזיעה יורדת פלאים והכי חשוב, גם אם מזיעים...אין ריח, גם בלי לשים דאודורנט. הרמתי גבה, אבל..עד היום התוצאות לא מכזיבות, השם של זה "אבן דאודורנט מינרלית מקריסטל"

ארטימיס

New member
חח שאלה יפה :))

אני אישית אין לי בעיה עם זיעה בסקס :) להפך.. כמה שיותר מזיעים, מיתאמצים יותר טוב :) מגרה קצת כל הזיעה הזו חח

אופס, רק קמתי ולכן לא שמתי לב..

סקס וזיעה בקיץ......חופשי על הבר!!!! רק מקלחת לפני
זה יכול לחרמן בטירוף לראות את בת-בן הזוג מזיעים בטירוף נוצצים ובוהקים לאור הנרות..

מצבי בספיגה...

אתמול עשינו הגברה לארוע של "נוער גאה"..בת"א.. אחרי ההופעה מישהו התחיל איתי....ואת(כמובן בלי להסגיר) יודעת מה שונה אצלי .... אוקצור, חבר שלי הבוקר התקשר אליי, ואמר לי שהתקשרו אליו לשאול אם אני...בעניין. כאילו, מה נסגר שם?? חוצמזה בא לי לישון..רק קמתי, ממצב אחותי??

ארטימיס

New member
חח אוקיייי...

הלוואי איתי היו מתחילות בנות
יפה לך לקום ב3 וחצי בצהריים..! [נמשיך את השיחה במסנג'ר ליפני שיתחילו ליעצוק עלינו? חיחיחי] אני סבבה הכל טוב איתי :)) היום ניפגשת עם האקס.. אני חושבת שנחזור היום. הלוואי. כפרעליו :)) בהצלחה לי

ארטימיס

New member
אותי??!?!?! ../images/Emo12.gif אבלאבלאבלאבלאבל

מה עשיתייייייייייייייייייייי???????????
אין יותר סקס! זה ניגמר!
אל תתקשר אלי, אל תשלח לי הודעות, אל תפקסס לי ולא כלום! גרררררררררררר

טוב אם ככה אז....../images/Emo105.gif

חשבתי, אבל חשבתי להכיר לך מישהי. נהנהנהנהנהנההההההה ועוד חשבתי, שהיא ואת, ממש תסתדרו בניכן....נהננהנההנננ אז, מבחינתי, חחחחחחח ממני, סקס לבחורות, לא יצא לך....היא דווקא שמחה לשמוע שאת במרכז אני לא פנוי, אני לא זמין...
תולעתתתתת

ארטימיס

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחח

מי אוהבת אותך יותר ממנייייייייייייייי?
חוץ מאמא שך'

ToryMaster

New member
איחס

בקטעים האלה אני סטרילית לגמרי. חייבת מאוורר או מזגן, אחרת לא מסוגלת להתקרב אליו בכלל.

למעלה