כשמגיע - מגיע

anazapela

New member
כשמגיע - מגיע

אך שטחתי את טענותיי על ישנן בנות והערב הן הביאו אותה בפרק נהדר. כנראה זאת עוד אחת מהבדיחות הקטנות של אלוהים על חשבוני
דווקא הפרק הזה עזר לי לשים את האצבע על מה שממש הפריע לי בסדרה - ג'ני וטים. פחות מהם ויותר אליס ודיינה (בעיקר דיינה) ואני מבסוטית. נקודות אור נוספות: החברה של ג'ני "איזנה" אותה והפכה אותה לפחות פוסטמה מבד"כ; מרינה היתה יפה ושתקה; לא היו שיחות מפגרות על הלייף סטייל הלסבי, אלא התעמקו יותר בעלילה ובדמויות עצמן; פחות משיין ומקיט המשעממות (זה ישתפר מתישהו? נראה לי ששיין על תקן המאממת ותו לא. קיט יכולה להתאבד מצדי); בט היתה מדהימה!
אם זה ימשיך ככה, אני ארד על ברכיי ואתנצל, כי בפעם הראשונה ממש נהניתי מהפרק. ובלי כל קשר, לוסיל בלות' היא המלכה החדשה שלי
, רשמית.

anazapela

New member
ועוד כמה שאלות

הסרט הדוקומנטרי "מחסומים" - לא בטוחה אם הוא שודר כבר בערוץ 8, אבל אם לא יש מצב? סרט חשוב מאוד. ואם זאת לא טרחה גדולה רינת, אפשר בבקשה סינופסיס+תאריכים של סרטי הדוקו-פלוס החדשים החודש? ראיתי את הפרומו והסתקרנתי מכמה סרטים. תודה!

yesplus

New member
דוקו+ אוגוסט

התחלתי לעשות רשימת דוקו כולל הרחבות, וגיליתי שזה הופך למיני אנציקלופדיה. אז אני אתמקד בסרטים החדשים עם תקציר קצרצר: שני גברים ותינוק - סרט המתעד את נסיונם של זוג גברים הומוסקסואלים אוסטרלים לאמץ ילד באמצעות סוכנות אימוץ אמריקאית, ולא להתפשר על הורות משותפת כפי שמאפשר החוק האוסטרלי הנוקשה והשמרני. יום שלישי 10/8 מיס אמריקה - סרט המתעד את ההיסטוריה של טקס בחירת מיס אמריקה, מתחילתו בשנת 1921 ועד הפיכתו לאירוע פופולרי ומתוקשר, וכן, כיצד הפך הטקס השנתי למדד לשינוי במעמד האישה. שני 16/8 פגיעה עצמית - בארה"ב יש כשלוש מיליון מתבגרות הנוהגות לפצוע את עצמן. שלוש נערות הנמצאות בטיפול במכון מיוחד המתמחה בהפרעות של גיל ההתבגרות, חושפות את חייהן וחוויותיהן באמצעות ''יומן מצולם''. רביעי 25/8 כף רגלי הימנית - סיפורו של ליאו הולדינג, מטפס הרים בריטי מהטובים בעולם, אשר פציעה קשה ברגלו הימנית כמעט קטעה את הקריירה שלו, ומאבקו הבלתי מתפשר לחזור לעסוק בדבר אותו הוא הכי אוהב לעשות. ראשון 29/8 ומי שפספס - מחפשים את דברה וינגר, חמישי 19/8. עשור תחת השפעה (המועמד לאמי השנה) חמישי 26/8. ותודה לצפניה
(אתה יודע, בוקר וכו'...)

dean4

New member
יאא ../images/Emo13.gif

נראה לי אני הולך לראות את כולם. נשמעים לי סרטים תיעודיים מעניינים.. ואין מצב שאני אפספס בכל מקרה את "שני גברים ותינוק"

anazapela

New member
תודה גדולה מאוד!

ומה לגבי הסרט "התפרצות" שמופיע בפרומו? יכול להיות שהוא שודר כבר בעבר ופספסתי, נראה ממש מעניין. אפשר במטותא תקצירון+תאריך שלו?

yesplus

New member
התפרצות

סרט תיעודי העוקב במשך שנה אחר שלושה צעירים, שאובחנו כסובלים ממחלה נפשית. סימון, אדריאן ושלי חושפים בכנות מדהימה את חוויותיהם ודרכי ההתמודדות עם המחלה. יום שני, 23/8

לגבי שיין...חכה חכה

בלי למסור יותר מדי מידע, כי אני לא אוהבת לקלקל - החל מהפרק הבא תקבל גם שיין סטוריליין משלה , קו עלילה מפתיע בהחלט שיגלה שכן - יש לה אישיות אני נורא שמחה שאהבת את הפרק:) אליס ודיינה אכן שולטות! עדי

?!!The L word -to be continued

On sunday's episode: Alice and Howie spot Dana sitting in restaurant with her parents, look stunned and upset. Dana is talking about her sexual inclination and then Dana's mom steps out of the restaurant Dana quickly turns to her father, who is getting up to leave too. Dana's father (to Dana): I think you've said enough already. and then he stops when he sees Alice. Dana's father (to Alice) I take it you are part of this lifestyle, too Alice: Me? No. No, I have a boyfriend what the fuck? what the hell a friend is she? what do you think? ?about her behavior
Jenny and Marina: what will come up with their relationship ? does anyone know?

../images/Emo58.gifalice was justbeing funny

as usual, she did not mean to harm dana, that she really loves (yes yes , she LOVES dana) as 4 jenny and marina, as u may know , marina is out of the 2nd season and so is tim whic basically answers your question

../images/Emo39.gif thanks for your answer

now I feel like an asshole cuz I didn't understand that she just being funny and the L word -joker..

anazapela

New member
איזה כיף!../images/Emo58.gif

מרינה וטים בחוץ! woohoo! עוד סיבה להמשיך לראות

למעלה