כשל שחלתי

כשל שחלתי

היי בנות יקרות
אני בת 28 עם כשל שחלתי מגיל מוקדם, לוקחת גלולות. לא ניסיתי להיכנס אף פעם להיריון ולהפסיק את הגלולות.
אמרו לי שאצטרך תרומה. עשיתי בדיקת FSH יצא 11, עשיתי בדיקה של רזרבה שחלתית, AMH יצא קטן מ 0.100, עשיתי מעקב זקיקים והטכנאית לא ראתה זקיקים
אין סיכוי שאני ישר הולכת לתרומה מבלי לנסות כלום. השאלה מה הסיכוי ואם יש בכלל סיכוי?
אולי יש הורמון אחר שאוכל לקחת במקום הגלולות ולבדוק מה קורה?
האם אתן מכירות רופא של הכללית שמתעסק בכשל שחלתי-טיפולים –תרומה שיכול לסייע לי בנושא הזה?
בינתיים יעצו לי להתחיל דיקור סיני, אעשה זאת. יש חוויות וניסיון ?
תודה רבה!

גוגו 888

New member
מצטערת שלמוע :( - ועונה באופן חלקי

1. מהבנות בפורום הבנתי שד"ר בר חווה מומלץ בכשל שלחתי
2. לגבי דיקור סיני - אני הלכתי בהריון של ביתי והולכת גם עכשיו למדקר דורון לירן. הוא יקר אך מומלץ. אני עכשיו בהריון שני שכנראה לא תקין אבל בכל זאת אני מאמינה בו. אם תרצי פרטים תשלחי מסר
בהצלחה

לדעתי שווה לנסות

את עוד צעירה ולכן כדאי לנסות.
כל רופא פוריות מתמחה בכשל שחלתי. זו אחת הבעיות הכי שכיחות שיש..
ישנם המון רופאים טובים, וזמינים, ואנושיים..
יש לך דרך הכללית: קלריס נהרי בחזון איש בבני ברק, גילה בירן בקונקורד בני ברק, גיל ירושלמי (הרופא המעולה שלי) ברמז ברחובות.
בהצלחה!

GNews78

New member
מזדהה ומשתפת מניסיוני

הי
מכירה את המצב. אני בטיפולים כמעט שנה וזה הניסיון שלי:
כשלקחתי גלולות וגם אחרי הפסקת הגלולות לא ראו אף לא זקיק אחד גם לא זעיר ביותר, הרירית הייתה ממש דקה, לא הגבתי לטיפול ודיברו איתי על תרומה. אחרי שהפסקתי והתחלתי בבירור פתאום ראו זקיק ועובי רירית יפה..
מאז אני הולכת לדיקור באופן קבוע עושה רפלקסולוגיה ומתרגלת שיטת אביבה. ב3 מחזורי IVF האחרונים ראו זקיקים ונשאבו בין אחד לארבעה זקיקים עם ביציות בתוכן. היו גם הפריות של עוברים באיכות טובה מאד (לצערי לא השתרשו בינתיים)..
על אף האבחנה הלא פשוטה אני עדיין מקווה ומייחלת לביצית שתופרה, תתפתח לעובר שישתרש ויוולד בבריאות טובה :)
את עוד צעירה! במקומך הייתי בהחלט מנסה..
אם תרצי מידע כלשהו מוזמנת ליצור קשר בפרטי.
בהצלחה רבה וכל טוב ממני

טוליתי

New member
ממליצה על ד"ר איתי בר חוה

הוא לא מהמתייאשים מהר, ועזר לנשים רבות במצבים מורכבים.
אני עם FSH גבוה משלך, והוא לא התייאש ממני.
&nbsp
בשרי לנו בשורות טובות בקרוב

למעלה