כשל"פ

כשל"פ

לבושה בבגדי בית, מכנס קצר, גופיה נטולת חזיה. משוחררת ביום חופש. אביב הגיע, פסח בא, נקיונות וזה...
סבון, מים, סמרטוטים, מוסיקה צורחת עד לב השמיים, משפשפת פה,משפשפת שם וחושבת...
חושבת ומדמיינת, כ"כ רוצה והנה ההזדמנות שחיכיתי לה הגיעה.
הבית נקי, מצוחצח, מצעים חדשים, נותרו כמה שעות של לבד.
בוא..משאירה לך את המפתח בארון החשמל. איפה שתמצא אותי, לשם תכנס..בשקט..תפתיע אותי..
מתפשטת ונכנסת למקלחת, ממרקת אותה ונשטפת בעצמי, הסבון מוקצף על הגוף, אני מעבירה את ידיי ומשפשפת את הגוף, מכינה אותו..נגיעה אגבית סביב הכוס והוא חמים ונעים למגע. הגוף מצטמרר מהמחשבה של מה שעתיד לקרות בהפתעה.
יוצאת אל השטיח במקלחת ומנגבת את עצמי בקלילות. צועדת לעבר החדר ומשאירה שובל קטנטן של טיפות זולגות ומתיישבת על קצה המיטה. שם אני אוהבת להתארגן, להושיט את ידי אל המגירה ולשלוף את קרם הגוף.
במקום זה, נשלפת יד מתחת לשמיכה שמושכת אותי אליה...
הוא כבר שם ממתין עירום מתחת לשמיכה: הפתעה! לוקח את הקרם ובעדינות מתחיל למרוח על גבי, מעסה אותו עמוק לעור, מעסה את הכתפיים ויורד אט אט לכיוון הרגליים. מתמקד בירכיים ובנגיעות עדינות ומעגליות נכנס ביניהן.
התחושה ממכרת, נוגע לא נוגע, הכוס מתרטב ופועם, מחכה לנגיעה שטרם הגיעה.
ממשיך במסע הקרם על הגוף, הרגליים מקבלות את מנת חלקן, כפות רגליי בין אצבעותיו המשומנות. מדגדג ונעים ושוב הידיים עולות מעלה ומגיעות אל פתח הכוס. מתענגת עם המגע והריח המשכר.
אצבע אחת משומנת היטב נוגעת בדגדגן. הוא נפוח ורטוב. כל מגע כזה חודר למוח. האגן נע מעצמו, מעלה ומטה. משתפשף על האצבע. הוא מפסיק! וחוזר.. האצבע בקלילות מאוננת עליי ומעט חודרת פנימה. אצבע נוספת נשארת על הדגדגן. שילוב קדוש. מתרווחת על המיטה ומתמסרת לידיו. זו שעמוק בתוכי וזן המעסה את השדיים, מעסה פטמה זקורה. הלשון מלקקת פיטמה שניה. התחושה מענגת, זרמי עונג חולפים בגופי והקצה שלי קרב ומגיע...הוא מפסיק!
מטפס מעליי וחודר בבת אחת עם הזין הזקור והקשה. מפמפם בתוכי ו מקפיד לגעת עם קצה הזין בקצה הדגדגן. מה שמטריף את הגוף והמוח, מוציא ממני קולות הנאה. האגן מוסיף להתנדנד בקצב שלו, מכוונת אותו לנקודה האהובה, שיכנס עמוק עוד יותר ויצא ויגע והוא מפסיק!
קופץ מעליי ונשכב בין רגליי. הלשון מוצאת את מקומה במקום הנכון ובזמן הנכון. הוא מלקק את הדגדגן, נושך אותו קלילות, תופס אותו בין שפתיו. הדם בגוף זורם בקצב מסחרר. הוא מתעתע בי, מלקק ומפסיק, נושך וממשיך, אצבע נכנסת לעומק, לשון מתמקדת בדגדגן, יד מעסה את השדיים ומצמידה אותם. ואני..מתמסרת ומתמכרת, האגן נע בין שפתיו, מכוונת את רגעי העונג שלי ומרגישה את הזרימה לאורך הגוף עד שהיא מטפטפת היישר לתוך פיו בשאגה עצומה.

היה או לא היה?
יהיה או לא יהיה?
אגדה או הגדה?

giligil55

Member
לילה לבן ?

מה את עושה בארבע לפנות בוקר ?

glgro

New member
מוחה בתוקף!

אני בטוח שיהיו לא מעט קופצים במקרה ו"אין לך"

aniandme

New member
מודה ומתוודה

שגם המוטו שלי הוא : אם אין אני לי מי לי
אבל לא בכל מה שקשור לסקס כי אין כמו הדבר האמיתי

giligil55

Member
מסכימה איתך לגמרי

רק יש רצוי ויש מצוי
וכשהרצוי לא מצוי אז ...

yaron599

New member
היה...וגם יהיה!!

עינוג אלוהי כזה חייבים לשחזר שוב ושוב ו...
טעם הטיפות עדיין על הלשון....

glgro

New member
מה זה תור....

לחלק מספרים כבר חשבתי

ולך יקירתי יש תור VIP

למעלה