כשלון לגזיאלי

ertyui

New member
כשלון לגזיאלי

שיקו (משה} לגזיאל פרסם מכתב שיטנה על טימי. אותו שיקו שהרס במו ידיו את הישוב במשך 5 שנים. מעכשו אל תומרו כשלון קולוסלי אמרו כשלון לגזיאלי זה אותו דבר לך הביתה הרסת את הישוב!

אלדד איפה הכישלון?

ושוב פעם, לאחר שהמון זמן לא הגבתי, גם אני קיבלתי את המכתב של שיקו המופנה לאלדד אדר. והנה אלדד אדר נמוג ונעלם מעל גלי הפורום. אלדד, מה באמת היה בבית נחמיה? מה ידעת שבועיים לפני הבחירות על השחיתויות של טוביאנה ולא גילית לכל התושבים? מדוע נתת לנו להמשיך ולהאמין בכל מה שמכרת לנו לפני הבחירות הקודמות? אני זוכר מפגש אחד מיוחד ממש מספר ימים לפני הבחירות בביתו של משה דוד, הצגת בפני את טוביאנה, סוסן וכל הגברדיה שבאה עימם. הסברת לי מדוע כדאי וחשוב לבחור בהם. מה התועלת שלפיד תפיק מכך (וציינת בפרוש תפקיד סגן בשכר לטימי ברנרד). כבר אז ידעת על הפגישה בבית נחמיה, מדוע לא פקחת את עיננו? האם כמו שמספרים, המהלך היה מתוכנן מראש? כלומר להמליך את טוביאנה למרות שהוא לא היה ראוי ולו רק בכדי לסלול את הדרך לכל המהלכים שהתנהלו במועצה ובלפיד בחמש השנים האחרונות? להראות כמה הוא גרוע, ולהסביר לכולם שטימי וסוסן גילו את מגרעותיו? והם אלו שבאים להצינו מידיו? למרות שגם הם ידעו הכל? היכן האחריות? היכן הביחד? האם מקום מגוריך לא חשוב לך? החינוך לילדך לא בראש מעיינך? איך הובלתם אותנו אל פי התהום?

eldad at far

New member
השב"כ הרי רצח את רבין, לא?

תגיד לי ליצן, אני אמור להתייחס לכל הקשקושים האלה? בית נחמיה? שו הדה? בחיים שלי לא הייתי שם לפני הבחירות. אני גם לא זוכר אף פגישה שנכח בה מישהו שקוראים לו צופה לפיד מהצד, אז קצת קשה לי לזכור את שיחתנו. אני כן זוכר את הלחץ שהפעלת על כולם ללכת עם טוביאנה ואיך ניסית להגן עליו כשהאשימו אותו בשוחד....(ואם אתה עכשיו מתפלא על מה אני מדבר, תוכל אולי להבין את רמת הקישקוש שנכתב עלי ושאתה כל כך נהנה לטחון אותו כאן). כצפוי לקראת יום הבחירות כל מיני טיפוסים יוצאים מהמאורות ומטילים רפש. תנוח דעתך - בדברים ששיקו פרסם אין אמת אבל יש הרבה מאוד מניפולציות, אולי כצפוי. אתה מדבר על "ביחד" ועל "איכפתיות" מהישוב? תראה אותך - מרוב "ביחד" אתה פוחד להזדהות. לגבי "ההאשמות" המצחיקות שלך, מכיר ת'קטע בסרט מציצים - "הפוך גוטה, הפוך"! עיניים שלי - הפוך! טעית!!! לא אני כי אם שיקו ויתר הכוכבים היו בועד בחמש השנים האחרונות וניהלו את הישוב. תשאל אותם.

הידד לאלדד../images/Emo151.gif

אופס... שקט דממה, אין מחיאות כפיים. לא נורא, אולי הסרט הבא יהיה יותר מוצלח, או שאולי לא? בד"כ סרטי המשך הינם בעלי איכויות ירודות יותר מהמקור. הבמאי נשאר אותו אחד השחקנים הראשיים נשארו אותם שחקנים שחקני המשנה השתנו (האם יועילו או לאו?) המגרש נשאר אותו מגרש (לפיד) הניצבים נשארו אותם ניצבים (התושבים התמימים) אבל התסריט, אוי אוי התסריט, כל כך גרוע. למה אנו הצופים צריכים לסבול כל כך!!! ולמה בדיוק התכוונת "...בית נחמיה? שו הדה? בחיים שלי לא הייתי שם לפני הבחירות..." מה, אתה באמת לא זוכר? סניליות בגיל צעיר כל כך?

angel cry

New member
המכתב רק ממחיש את אותו כישלון

לגזיאלי- הטלת הרפש על אחרים. לטנגו צריך שניים!!! זכור זאת תמיד!!!

סוף עונה רבותיי!!

במכירת סוף העונה הזו יש מבצעים רבים והנחות (אנחות) רבות. לאחר שלבשנו את אותה חליפה במשך 5 שנים, ו"השמנו מרוב נחת" (הרי עשו למעננו הכל, ועוד הביאו לנו מאכלים ב- 9.5 מליון ש"ח - איך לא נשמין?), באים יוצרי החליפה ואומרים שאין צורך לקנות חדשה. יש להם תופר מצויין שיכול להרחיב, להטליא וכו' ולו רק שנבחר להשאר עם המותג הישן והקלוקל.

למעלה