כשלון חרוץ

תהלומה

New member
כשלון חרוץ

הוא בן 20 ואני בת 19 (במידה וזה רלוונטי) לו יש בעיה של שפיכה מוקדמת לי יש בעיה של וגיניסמוס, אני משערת ומן הסתם זה מסובך אחד עם השני.. היום היה לנו ניסיון ראשון (שלי- ראשון בכלל.. שלו- ראשון איתי..) בהתחלה הוא לא הצליח לחדור אליי,כי הייתי חסומה מה גם שבעת ניסיונות החדירה הכושלים היה גם את הלחץ של לחדור לפני שהוא גומר מה שגרם לי להחסם עוד יותר, למרבה האבסורד.. בסוף הוא גמר, עוד לפני שהצליח לחדור, או ניסה מספיק.. מה שכן, הוא גם מתגרה מאוד מהר ומהר מאוד 'עמד לו' שוב אבל אני כבר הייתי מיואשת מהניסיון הכושל הקודם ולא היה לי כח להתפשט שוב אז סרבתי לו והוא נאלץ לספק את עצמו בעצמו.. אני מניחה שאנחנו בבעייה השאלה היא מה עושים עם זה.. א(/נ)שמח לכל עזרה שהיא

תהלומה

New member
ואם אני כבר פה..

כמה שעות לאחר הניסיון המדובר, שרף לי נורא בעת הטלת השתן כשבדקתי גיליתי שאני מדממת מבפנים לנרתיק (לא כלפי חוץ, כנראה שממש קצת) איך זה הגיוני אם הוא בכלל לא הצליח לחדור? ואחרונה, אחרונה.. אם אני משערת שערכה לבדיקת הריון, פוסטינור, גלולות וכל הדברים האלו לא יקרים במיוחד, אחרת לא כל אחד היה יכול להגן על עצמו כפי שצריך אני משערת נכון?..

infatuation

New member
למה את צריכה פוסטינור?

לא הייתם עם קונדום?? למה לנסות מלכתחילה אם אתם לא מצויידים באמצעי מניעה?
בכל אופן, לא בטוח שאת סובלת מואגינימוס, כולן בפעמים הראשונות קצת "חסומות". זה בכל זאת דבר שהוא מלחיץ בפעמים הראשונות. רק בגלל שתמיד אומרים שזה כואב בפעם הראשונה. לגבי הגמירה המהירה שלו.. האם אחרי הפעם הראשונה שהוא גומר, בפעם השנייה לוקח לו יותר זמן? אם כן אז נסו לנצל את זה לטובתך, כלומר, קודם שיגמור. ואז כשהוא מתעורר שוב נסו חדירה.

תהלומה

New member
הוא היה עם קונדום, אבל

לא יודעת, מפחיד לי לחשוב שאולי איכשהו, בדרך לא דרך, בכל זאת חדר לתוכי נוזל זרע.. אני מניחה שהסחרחורות והבחילות הן כולה סימפטומים של התקף חרדה ולא יותר מזה.. וכנראה שנצטרך באמת לחכות לפעם השניה והשלישית כדי לדעת אם זה וגיניסמוס או סתם לחץ שמלווה כמעט כל ניסיון ראשוני אני חושבת שזה היה קשה בגלל שלא הייתי רטובה לגמרי אתמול הייתי נורא רטובה ואני כמעט בטוחה שאם היה לו קונדום באותו הרגע החדירה היתה עוברת חלק.. תודה רבה רבה רבה על העזרה, תרמת לי מאוד.

למעלה