כשלון חרוץ

כוכב76

New member
כשלון חרוץ

שלום לכולכן, כפי שכתבתי כבר בשבוע שעבר הופיע לי דימום חזק 8 ימים לאחר ההחזרה, הרופא טען שזה מוזר אבל להמשיך את התמיכה, אני כבר הרגשתי אז שלא נשאר כלום, כי היו לי דימומים מאוד חזקים. היום עשיתי בדיקת דם והתשובה יצאה שלילית. הרופא טוען כי זה תפקוד לקוי של השחלות שלא מייצרות את הגופיף הצהוב, (מה הכוונה), כידוע לי אין לי שום בעיה הבעיה היתה בעית זרע, וזה אולי מה ששבר אותי כי הייתי בטוחה שזה יצליח. רציתי להודות לכן על התמיכה של השבועים הללו, ואיחלתן לי שהיה קצרה. אני באמת נפרדת מכן לתקופה של חודשיים או יותר ורק אז אני יחזור אליכן עם כוחות מחודשים. מאחלת לכן כל טוב והרבה הצלחה. ומקווה לשמוע בשורות טובות לכולכן. בתודה

גאיה30

New member
מצטערת לקרוא...

כל הכבוד על ההחלטה להגיע עוד חודשיים עם כוחות. חיזרי עם כוחות חדשים !!!! בהצלחה !!!

אפרסקה

New member
מצטערת לשמוע, כמה פרטים על הגופיף

הצהוב. אם הבנתי נכון מהרופא שלי, הגופיף הצהוב אחראי, בשבועות הראשונים של ההריון, להפרשת פרוגסטרון שזה מה שמחזיק את העובר. במידה ויש בעיה איתו, יש צורך לקבל תמיכת פרוגסטרון. האם קיבלת איזו שהיא תמיכה - אנדומטרין, פנינים, זריקות גסטון? אם לא, אז כדאי לזכור את זה לסיבוב הבא. כשתחזרי לטיפולים, תזכירי לרופא שהוא אמר שיש בעיה של הגופיף הצהוב, ותשאלי אם לא כדאי לקבל תמיכה של פרוגסטרון. אגב, אם יש לך אפשרות לבחור, עדיף פנינים (נרות וגינליים) על הזריקות שהן די כואבות. ושוב, מצטערת לשמוע על השלילי, מקווה שזה השלילי האחרון שלך! אפרסקה.

שווערצה

New member
הגופיף הצהוב ../images/Emo63.gif

לאחר חריגת הביצית מהזקיק, הופך הורמון הלוטאניזציה- LH - הידוע גם בשם הורמון ההצהבה - את שרידי הזקיק לגוש צהוב הידוע בשם "הגופיף הצהוב". גופיף זה מייצר ומפריש את ההורמונים אסטרוגן ופרוגסטרון, החיוניים לעיבוי רירית הרחם (החיונית להשתרשות העובר), ועל הפיכת הריר הצווארי לצמיג יותר משהיה במועד הביוץ. הפרשת הפרוגסרון היא גם הגורם לעלייה קלה בחום הגוף לאחר הביוץ. אם לא הופרתה ביצית, או לא השתרשה, - הגופיף הצהוב מתנוון ומפסיק להפריש הורמונים. הרירית מתפוררת ומופיעה המכשפה. אם השתרש העובר - ממשיך הגופיף הצהוב להיות פעיל במהלך חודשי ההריון הראשונים. על בעיות בתפקוד הגופיץ הצהוב אפשר לעיתים מבדיקות דם המראות רמות נמוכות מדי פרוגסטרון או רמות גבוהות מדי של פרולקטין. דימום מוקדם (10 ימים לאחר הביוץ) גם הוא יכול להעיד על בעיות בתפקוד הגופיף הצהוב. בעיות אלו ניתנות לפתרון הורמונלי.

נרי כ

New member
התוספת שתופסת

לא תמיד אפשר לראות בבדיקות דם שהגופיף הצהוב מפשל. לפעמים הרמה ההורמונלית שהוא משחרר תקינה לפי הספר, אבל היא לא מספיקה לאדם הפרטי שאצלו זה קורה (כמו שהיה אצלי באופן אישי). לכן, חשוב מאוד לדווח לרופא על כיתומים (הפרשות חומות שמתחילות מספר ימים לפני המחזור). חלק מהרופאים מתעלמים מזה בבוז, כי הם מייחסים את זה להתחלה ארוכה של המחזור. חשוב להתייחס לזה ברצינות ולהוסיף תמיכה (פנינים, זריקת כוריגון אחת אחרי ההזרעה או משהו אחר). זה יכול לעשות את ההבדל. [אני מתנצלת אם זו הודעתי התשע מאות בעניין. זה אחד ממסעות הצלב שלי בתחום הפוריות, בגלל שאצלי בסוף התגלה הנושא הזה כבעייתי אחרי שאמרתי לכל רופא שטיפל בי על הכיתומים וכולם התעלמו מזה.מאז גיליתי עוד כמה בנות עם סיפור דומה, אצל מומחים רבים ונחשבים. בסופו של דבר, הרופא שלי ניסה דרכים שונות למנוע את הכיתומים (כלומר, לתת את התמיכה הפרוגסטרונית היעילה ביותר) ואני מאמינה שזה אחד הגורמים שהובילו להצלחה.]

בהצלחה בפעם הבאה...../images/Emo24.gif

מקווה שתחזרי באמת עם כוחות מחודשים, לפעם אחרונה ומנצחת. אז קחי אוויר, אנחנו נחכה לך. שוגה.

דנה121

New member
מצטערת לשמוע..../images/Emo10.gif

באמת מצטערת לשמוע.. קחי לך את ההפסקה המרעננת שלך, ותשובי אלינו עם כוחות מחודשים. אל תשכחי להזכיר לרופא על הבעיה הזו בטיפול הבא.
דנה

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif כוכב../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע שבסוף השלילי ניצח
. בפעם הבאה את תביסי את המכשפה לשנה לפחות
. אנחנו עדיין עומדות מאחורי האיחולים לשהות קצרה, קחי לך חופש, ותחזרי אלינו לקוויקי. מותר גם לחזור להריון כדי שאוכל לעשות
על ספונטני.
נועם

../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

מצטערת איתך על השלילי, אבל הדרך עוד נמשכת. תנוחי, תאספי כוחות ותחזרי לחתור איתנו במרץ. מי יודע, אולי זה יבוא ספונטני?!

למעלה