כשלון בקורסים

kizinet

New member
כשלון בקורסים

מישהו יודע מה מדיניות העתודה לגבי כישלון בקורסים? במיוחד אם מדובר בקורס שהוא קורס-קדם לקורסים אחרים.

עמית123

New member
אם התחלת ללמוד בסמסטר חורף...

ונכשלת במקצוע מסויים אז פשוט תעשה את המקצוע שוב באביב (רצוי יחד עם המקצוע היית לומד אם לא היית נכשל - ובשביל זה צריך אישור מיוחד) ואם נכשלת באביב אז אני לא יודע. לפי מה שאני יודע העתודה לא יודעים בכל רגע נתון מה ההישגים שלך והיכן אתה עומד. לאחר 2 סמסטרים הם בודקים שעברת את כל המקצועות והממוצע שלך תקין (70(זה מה שהם אומרים לפחות)). לכן אני לא יודע בדיוק איך זה הולך. הכי פשוט ... תרים אליהם טלפון ותשאל

b i s c u i t

New member
סחטיין על התמונה, עמית!!!

התמונה בכרטיס האישי - פזג!!!

danisan

New member
אל תלחץ אחי!

אני אענה לך וזה מנסיון (שלי ושל עוד כמה) לצבא לא אכפת אם נכשלת באיזה קורס והוא לא עוקב בכזאת תשומת לב אחרי איזה קורסים עברת ואיזה לא אפשר לגרום קורסים כמה סמסטרים בלי שום בעייה - גם קורסים שהם קדם. אל תלחץ מהשטויות האלה: יש לי חבר שבסמסטר רביעי בטכניון ועדיין לא גמר חדו"א 2 מ´ (שזה מקצוע חובה שמהווה קדם ללא דברים וצריך ללמוד את זה כבר בסמסטר שני!) חוץ מזה אל תדאג, עוד לא היו אפילו מועדי ב´ אז למה לדבר על להיכשל בקורס? דרך אגב, אין משמעות לאם מדובר בסמסטר חורף או אביב

עמית123

New member
ועוד משהו לביסקויט....

נראה לי ששברת איזה שיא בהפצצת שאלות/הודעות ליום אחד :) אבל זה בסדר... בשביל זה יש פורום.. זה שאני רושם שטויות זה אומר שכבר אמצע הלילה? המממ? כן. לא הבנתי משהו... איך את בת 18 וסיימת שנה ראשונה בטכניון (כמוני (כמוני טכניון לא כמוני 18))

b i s c u i t

New member
כי סיימתי תיכון בגיל 17...

קפצתי כיתה לפני כמה שנים טובות באיזו פקולטה אתה?

אבשי ג

New member
מבחינה אקדמית...

מותר לך להכשל בקורס פעמיים ואם לא הצלחת אז נתקעת. אם זה לא קורס חובה פשוט עושים קורס אחר במקומו.

פלטרון

New member
אין כזה חוק בטכניון ..

אולי איפה שאתה לומד ( מכון לב - נכון ? )

למעלה