כשלון אחר כשלון

כשלון אחר כשלון

איני יודעת איך להגיב כל כך כואב לי בלב שגם ההחזרה של הסבב השני (החזרה שלישית במספר) לא צלחה

כמה קשה לי לאסוף את עצמי איני יודעת מה לעשות לא מספיק שהגוף לא מייצר בייציות מגיל 24 הוא גם לא מצליח להקלט להריון גם עם תרומת ביצית.
מאיפה אוספים את הכוחות וממשיכים ? פשוט מרגישה שחרב עלי עולמי . כל העלויות הכספיות כל ההורמונים כל פעם יש תקווה ענקית שמתנפצת ברגע שהאחות מתקשרת לבשר ששוב שלילי . אני מבינה שיש סטטיסטיקה ואחוז נמוך מ30 להקלט אך זה פשוט נורא כי כל הבדיקות תקינות למעט שהרזרבות אפסיות.
לא יודעת מה לעשות האם להחליף רופא יעזור ? היום אני עם פרופ פלדברג ואיני מרוצה אך מצד שני כל התעשייה הזאת מלאה ברופאים שרואים בך סוג של מכונת כסף.
אשמח שתמליצו לי על רופא שהסיכויים שלו גבוהים והייתן מרוצות ונקלטתן מהר יחסית .

מצטערת על השליליים לא חושבת שאפשר להמליץ על רופא שיש לו הצלחות גדולות, כי כל אחת מאיתנו שונה.
ספרי קצת עם מי יעבד פרופ פלדברג, מה נעשה איתך עד עתה, איזה בירורים עברת וננסה לעזור
איילת

תודה על הפורום ��

היי איילת,
פרופ פלדברג עובד עם פרופ בידר מל.ב הפריות חוץ גופית.
קיבלתי סבב ראשון מקייב בתשלום עבור 6 עוברים החזירו לי 2 טריים ולא צלח, הקפיאו 4 בלסטוציסטים והוא החזיר לי וגם לא צלח.
בהסכם מול ל.ב הפריות במידה ולא מתקבל הריון מהסבב הראשון מגיע סבב שני בחינם.
למרות שנשארו 3 עוברים מוקפאים מהסבב הראשון פרופ פלדבר פנה לבידר וביקש שנעשה סבב חדש שמגיע בחינם .הפעם הוחזרו שלושה עוברים טריים ועדיין לא הצליח.
עשיתי את כל הבדיקות הרירית שלי היא טובה תמיד מעל 13 , היסטרוסקופיה תקינה . לקחתי אסטרופם ,אנדרומטרין, קלקסן (הוא אמר שזה מחזק את ההריון) ,אספירין,ואיזה זריקה שעושים בטוסיק פעם בשבוע .
לא יודעת אולי רופא אחר היה עושה טיפול שונה השאלה אם זה מה שנותנים בדרך כלל למטופלות בתרומת ביצית?

עדין11

New member
אני ממליצה

על הומיאופתיה קלאסית. זה הדבר היחיד שעזר לי, למרות שעשיתי גם דיקור... אם תרצי אמליץ לך על מישהי בפרטי. ניקלטתי רק בהחזרה מס' 6....זה דיי הזוי.....

totit8

New member
עדין11 בשעה טובה

שמחתי לקרוא שנקלטת. שיעבור בקלטת ובידיים מלאות...

עדין11

New member
תודה

זה היה העובר האחרון שלנו....
הבן שלך כבר אמור להיות בן שנה נכון?

מילי7777

New member
קחי נשימה

לא כולנו נקלטות בהחזרה הראשונה, השניה או השלישית. לפעמים בשישית, בשביעית או בשמינית. מדובר בדרך שלעיתים יכולה להתארך אבל אני בטוחה שהיא תסתיים בידיים מלאות.
לא קל לעבור את כל הסבב, הכדורים, הזריקות והצפייה ולבסוף להתאכזב
נראה שיש לך רירית מעולה! וזה פרמטר מאד חשוב בקליטת הריון
חשוב שתתקשרי עם רופא בו יש לך אמון. בטוחה שהבנות ימליצו לך כאן
מחבקת אותך ומאחלת לך הרבה הצלחה
לגיטימי לגמרי להתאכזב, זה חלק מהתהליך ועוד יבואו ימים שמחים בשבילך

מילי יקרה

תודה רבה על החיזוקים !!
עכשיו אני כבר יותר טוב מאתמול ,התפרקתי הוצאתי מה שעל ליבי ועכשיו אני מוכנה לסבב נוסף כמובן שזה יהיה רק עם רופא שאני ירגיש איתו שלמה במאה אחוז. תודה רבה על כל החיזוקים באמת שאתן מדהימות כל אחת אני שמחה ומאושרת ויודעת שגם יבוא היום שלי ואני יהפוך לאמא בקרוב .
תודה על הכל שולחת בחזרה מלא חיבוקים ונשיקות

luminea mea

New member
אני ניקלטתי בהחזרה 9.(8 פעמים הוחזרו עוברים טריים).אל ייאוש

בסוף זה קורה.גם אם הדרך לא קלה.
בהצלחה לכולם.

באותו מצב כמעט

הכל תקים כביכול, האיברים..הבדיקות ... התמיכה מאסיבית...וכרגע אחרי 3 החזרות כושלות. עברתי לפרופסור משיח..אין לי מושג מה אחוז ההצלחה שלו אבל הוא מאוד יסודי בעיניי...אומנם לא הכי זול וההמתנה אצלו בקליניקה לא פשוטה אבל ברגע שנכנסת אליו לחדר- הוא יישב מולך גם שעה (לגמרי שעה שלמה) אם צריך ויסביר הכל. גם פעמיים

למעלה