כשכלום לא הולך

rubber duck

New member
כשכלום לא הולך

וזה בדיוק כך כלום לא הולך לא יודע ולא מבין אולי אני הולך בדרך הלא נכונה אולי בחרתי בשביל שלא מובלי אותי לשום מקום ואיך חוזרים חזרה פשוט אל יודע שרון

wisdom16

New member
משנים כיוון...

אם החיים שלך זקוקים לשינוי הוא יגיע ובדיוק בזמן
אתה צריך להיות מוכן לו, לבחור בו, לבחור בשינוי, לא מספיק רק לרצות. השינוי יכול להתרחש כל רגע=הוא נמצא בך-אתה צריך לבחור בו
. בכל אופן גם אם קשה תקשיב ללב. מה -אתה- רוצה להשיג בחיים שלך ולמה קורה שפתאום אתה מרגיש שהדרך בה בחרת אינה הנכונה?

rubber duck

New member
אולי אני כן בדרך הנכונה

ואלי לא אני ממש לא יודע עשיתי דברים מוסימים והתוצאות היו בהפוכה היו דברין שהיו טובים ופתאום הפכו לרעים ומעבר לכך כמה שבועות שכל מה שאני עושה פשוט לא הולך ואם זה הולך זה דורש ממני ארנגיות שאין לי ומעבר לכך למה אני כזה ביישן שרון

wisdom16

New member
אהה...

שום דבר נכון לא צריך לדרוש ממך אנרגיות שאין לך... ובקשר לכל הבלאגן שהולך שם...אני לא יודעת...ממש לא.. אולי קצת יותר פירוט יעזור לי לענות לך. אולי אני פשוט לא מספיק בקיעה בזה... אולי מישהו אחר צריך לענות לך. אני מקווה שיענו

wisdom16

New member
בנוסף...על ביישנות../images/Emo9.gif

בישנות היא חוסר נעימות להיות עם אנשים. זה קורה בדרך כלל כשאנחנו מרגישים נחותים מעט מהאחרים ומרגישים "לא נעים" להיות לידם כי אנחנו תופסים אותם כמשהו גבוה, רזה ומוצלח יותר מאיתנו ולכן אנחנו "כאילו" לא ראויים להם. אתה כזה ביישן כי אולי אתה פוחד מאיך שיסתכלו עליך, מה יגידו אחרי שתלך, מה חושבים על החיצוניות ובעיקר פנימיות שלך בלה בלה... אלו המון חששות.. אני מתחילה להבין איך זה קשור לחיים שלא מסתדרים לך כל כך עכשיו המציאות שלך עם כל הכוונות הטובות מלווה בחששות שמעוותים בחזרה לתקיעות ותהפוכות מטוב לרע כי אתה משדר החוצה את אותם חששות תגיד לי אם הבנתי נכון או לא...

rubber duck

New member
נראה לי שלא הבנתי

וכמה דברים לגבי הביישנות שלי יצאתי עם מישהי דייט לא מתוכנן ומאד כייפי יש לי תחושה נהדרת לגביה היא עושה רושם ממש ממש ממש ממש חמודה ונחמדה לא עם אף למעלה ואני לא יודע איך להמשיך את זה ולגבי מה שלא הולך יש דבר שמלווה את חיי כבר הרבה שנים חלק גדול מהעיסוק באותו תחום הוא בבנית התחום לעתיד השקעתי המון עבודה זמן ובעיקר אנרגיה וככל שאני משקיע יותר כך זה דורש ממני יותר ומחזיר פחות לא יודע אם להמשיך להשקיע או לא לא יודע כמה עלי להשקיע בזה בעתיד אם בכלל שרון

rubber duck

New member
והנה משהו שלא עשתי הרבה זמן

יותר משבוע שלא מדטתי לא הצלחתי אפילו להביא את עצמי למצב של השקט הראשוני שלפני המדיטציה געשתי ורעשתי ודווקא עכשיו ארחי שכתבתי כמה דברים קטנים הגעתי לרגע שזה מה שאני רוצה שמתי את הצמי בעמדה הרגילה שלי בחדר , שמתי בדיסק את echoes והנכנסתי למוד הנכון חלפו להן 23 דקות של שקט ושלווה ואני כאן חזרה מרגיש מעט עייפות ומצד שני אני רגוע שרון

איני מאמין בדרך לא נכונה.

הרי כל דרך מובילה להצתלבויות משל עצמה. כל דרך פורייה בשיעורים משלה. כל דרך תכשל את ההולך בה. החוכמה לא התפתחה מלשבת על כסא הנדנדה..:) קבל בברכה את הכיוון יהיה אשר יהיה. שנה את צעידותיך בהתאם לפנימיותך. הכיוון קיים או שלא. הכל בתפיסתך הרי הכל ילמד הכל יקרב הכל יידע. אתה יכל לשבת... רק אחרי שהקפת את כל הכסאות עם שאר הילדים והמוזיקה נדמה..:) יום מדהיםםםםםםםםםםםםםם:) נועם.

למעלה