כשיש לי מוזה.

כשיש לי מוזה.

"אייייי" אני שומעת את קולה מתכווץ מאחורי הדלת, שם הוא ביקש ממני לעמוד ולחכות. "אל תזוזי" הוא אמר "והצמידי את אזנך אל הדלת".
אני הבאה בתור, ואלוהים כמה שרועדות לי הרגליים עכשיו.

הכרתי אותו לפני שלוש שנים. הייתי אז סאבית מתחילה והוא כבר היה ותיק. העיניים שלו הן אלה שהובילו אותי אל הדירה שלו מלכתחילה.
ירוקות ועמוקות, והספיק מבט אחד בהן כדי להעמיד אותי במקומי. הפכתי להיות אל מולו ילדה קטנה ומבוישת, מצחקקת כמו בת 14 נבוכה.
זה הדליק אותו, כל כך הדליק אותו שבפעמים הראשונות התחפשתי לילדה קטנה. חילקתי את שערי לשניים וקשרתי בקוקיות צבעוניות. לבשתי אז חצאית קצרה וגרבי ברך, והוא ביקש ממני להתיישב לו על הברכיים. הוא הביט בי ואני השפלתי את עיניי. נעם לי להיות קטנה עליו. הוא סטר לפניי באותו הלילה, זיין אותי אנאלית, קשר אותי והשפיל. גמרתי ועפתי מעלה, מסוממת ממגעו.

בבוקר שלמחרת הוא ביקש ממני להישאר. "תביאי כמה דברים מהבית ותישארי כאן" הוא חייך, ואני, צייתנית.
כשחזרתי, הדירה הייתה מוכנה לקראתי, כמו אם המצפה לתינוק מבטנה. הוא סידר אותה, הכין לי ארוחת ערב כמו שסיפרתי לו שאני אוהבת, ומוזיקה נעימה התנגנה ברקע. אני זוכרת שצחקנו שעות.
ואז הוא נעמד ושאל של מי אני. זה לא היה טון מאיים, בכלל לא. המילים נשמעו כה יומיומיות שעניתי לו בדיוק באותה הצורה. "אני שלך".

הוא נשק למצחי, ואמר שהוא כבר מגיע. הוא חזר וראיתי בידיו קולר. קולר חום, כלבתי. "מעכשיו, כל עוד את כאן, הקולר הזה נמצא על צווארך". הנהנתי, אהבתי את ההוראות שלו. הוא קשר אותו וחייך אליי.
בלי לשאול, בלי להודיע, החל להפשיט אותי מיד לאחר מכן. החצאית והחולצה נחתו על הרצפה באיטיות רכה, בדיוק כשהוא תפס את פניי, נשך את שפתיי בחוזקה ואמר "למיטה. עכשיו".

פקחתי את עיניי.
"אחחחחחחחח, דיייייי" יכולתי לשמוע מבין המוזיקה הרועשת. הדלת נפתחה בפתאומיות.
"רדי על ארבע ותמשיכי להצמיד את אזנך לדלת. תכף יגיע גם תורך".

A לוןA

New member
כשיש לך מוזה

את ט ו ב ההה!!!

הבאת טוויסט שלא ראיתי מגיע... יפה :))

תודה

רציתי לכתוב טקסט קצת שונה מ"הרגיל" :)

למעלה