כשיוצאים מהבית ...

כשיוצאים מהבית ...

אני כאשר אני יוצאת מהבית ....תמיד אבל תמיד ...אחרי שסגרתי את הדלת ...מתחילה לחשוב ..רגע
..סגרתי את הגז??? , המקרר סגור ??? את המזגן סגרתי ??? הריי ברור שהכל סגור ולא שכחתי כלום ... אז אולי תגידו לי למה... תמיד אבל תמיד ..אחרי שסגרתי את הדלת ..אני פותחת אותה שוב ...וחוזרת לבדוק ....
ואיך אתן ...חוזרות ???

עדי 4

New member
בחיים לא חוזרת

אני תמיד מאד בטוחה בעצמי ויודעת שהכל סגור ומסוגר. מרוב בטחון פעם שכחתי לכבות ביצים קשות שבשלתי. לאחר 4 שעות נזכרתי והשתגעתי מדאגה ואז התברר שבעלי זכר שאני מבשלת ביצים והלך לבדוק אם כיביתי וכיבה בעצמו. הוא חיכה לראות מתי אזכר. זה היה ארוע חד פעמי של שכחה שלי(אולי בגלל ההריון?)

לא, אבל אני תמיד אחרי שאני משוכנעת

שלקחתי איתי הכל, אני נזכרת קומה מתחת ששכחתי משהו. ואז הדילמה לחזור או לא. ברור שאני חוזרת אבל קודם מתווכחת עם עצמי מאה פעם במדרגות. בעניין הגז והדלתות לא חוזרת לבדוק, כי אני תמיד כשנועלת בודקת עשרים פעם לפני הנעילה ואני יודעת שאני בסדר.

תמיד תמיד לפני שאני יוצאת אני עושה

סיבוב בבית לראות אם הכל סגור, אמנם את הגז אני לא סוגרת, אבל בודקת את הדוד שמש ועוד כמה דברים, כשאני נועלת, אני לוחצת שוב על ידית הדלת, מגיעה למטה ועולה שוב חזרה, ממש תיסבוך. כשמתחילים לנסוע, אני שואלת את בעלי, נעלתי את הדלת? והוא אומר לי, לא!

אני תמיד חוזרת לבדוק

ותמיד הכל בסדר... אבל ברור לי שאם לא אבדוק הבית ישרף תהיה הצפה והכלב יברח

principeza

New member
ואני חשבתי שרק אני כזו../images/Emo6.gif

כל פעם שאני יוצאת מן הבית , אני בודקת אם נעלתי את הדלת.ואחר כך אני עושד מוודאת אם המפתחות שלי אכן בתיק... כנראה שזה תמיד ככה אצלנו הנשים...

למעלה