כשחקנים ישראלים

La Gamba

New member
כשחקנים ישראלים

האם אי פעם נתקלתם בהתקפה שבוצעה ע"י מישהו אנטי-ישראלי? או בביטוי אנטישמיות? או שאתם מסתירים את היותכם ישראלים? הם אתם משתתפים בפורמים אחרים של יוטופיה מלבד זה?

thug4life

New member
זה לא שאני מסתיר את היותי ישראלי

אבל איך אנשים יכולים לדעת? בפורום של הממלכה שלי כולם יודעים שאני מישראל אפילו יש כאלה מניו זילנדיה(מה??) ולאף אחד אין בעיות.

EverMan

New member
קרה לי כבר שנתקלתי באדם

שהכינוי שלו היה אדולף היטלר. תוך שעה הוא כבר היה מת. DEAD.

The Myth

New member
נאצים

בעידן הראשון שלי היה איזה אחד שניסה לעצבן אותי כי אני יהודי אבל זיינתי לו את השכל כל כך עד שהוא שם אותי באיגנור ליסט. דפקתי לבן אדם הזה כמאט את המחשב

La Gamba

New member
היה איזה אחד

בממלכה שלי, שתקף מישהו אחר בממלכה. וכולם צעקו עליו, ודרשו שישלח לו פיצויים. אבל וא אמר שההתקפה נעשתה "בשם האחים בפלסטין!" ושהוא לא מוכן להחזיר ליהודי. כמבון שככולם צעקו עליו עוד הרבה, ואז הוא אמר "טוב אני רואה שיש כאן המון Jew Lovers", אז הוא עזב, לא לפני שהתקיף את שרגא מהממלכה שלי (אחרי ששרגא הודיע בפורום שהוא ישראלי). המוסלמי לא שרד 24 שעות.

[אורן]

New member
אני זוכר שבמשך 3 אייג´ים

רק חיכיתי לזה... בקוצר רוח... רציתי לראות מי יגיד משהו ולפוצץ לו את הצורה! אבל זה לא קרה...

La Gamba

New member
אם אתה ממש רוצה

שלח את מכתב הפרסום לכמה ממלכות, מובטח לך שתקבל מכתב אחד או שניים הטוען כנגד ישראל...

God Killer

New member
קרא לי ש...

היה לי בממלכה מישהו שקרא לעצמו legion of palestine,אז פעם אחת החלטתי לומר לו שאני יהודי מישראל. לא ממש היה אכפת לו למען האמת,לא שינה לו יותר מדי מאיפה אני. די התפלאתי

Arcy

New member
אני יכול לציין

שבתקופה הקדומה הרגתי (עד הסוף) מספר לא מבוטל של אנשים ששמותיהם היו אנטי יהודים/ישראלים. היו לי כמה התקלויות כאלה אם אנשים בברית שהייתי חבר בה אך בסופו של דבר העפתי את הבן-אדם לכל הרוחות. למזלי יש לי הכח לכך בד"כ.

למעלה