כשחסר לה משהו קשר

כשחסר לה משהו קשר

החברה אומרת שחסר ל משהו כמו" שיחה זורמת, פילפל, מישהו שיניע אותי, חוש הומור, שיצחיק אותי, להיות תלויה במישהו, להיות נגררת ולו גוררת. וואלה, כל הדברים הבסיסיים בקשר היא מחפשת ורוצה בי. קיים אדם כזה, אבל לא כולם נמצאים בי. אנחנו חודשיים יחד ומחר אני מגיע אליה לסוף שבוע כמו כל שבוע וסיכמנו שנמשיך לדבר על מה שחסר לה בקשר. היא בת 31, עוד אמרה שחתכה קשרים כאשר היו חסרים הדברים הנ"ל אחרי 3 - 4 פגישות (היא עדיין איתי). ועוד אמרה שאני חשוב לה והקשר איתי גם ושהיא לא סוגרת דלתות. (זה סותר את הדברים שאמרה : "שחתכה קשרים כאשר היו חסרים הדברים הנ"ל אחרי 3 - 4 פגישות". אולי הכוונה שהיא לא סוגרת את הדלת איתי. היא שפכה את הלב ממש, רק היא דיברה כאילו רומזת שהקשר חשוב לב (טוב אם לא היה חשוב לה היא לא היתה מדברת איתי על זה)... אז מה עושים
איך לגרום לה להניע אותה
מה לעשות
להזכיר שהדברים הללו נאמרו בזמן שהיא לא בתקופה הכי טובה שלה כי פוטרה מהעבודה אחרי שלוש וחצי שנים מחברת הייטק לפני שבועיים, לחץ של למודים, מבחנים ופרוייקט להכין. גרה בשכירות, חובות ומחשבות. לפני כן השיחות זרמו, היא דיברה, שיתפה וחוויות מהעבודה ועכשיו זה חסר לה. זה תהליך לא בריא אז מה עושים

seeyou

New member
חסר לה ?../images/Emo22.gif

בדרך כלל מתאימים את דרישותינו מהחיים לפי המציאות הקיימת-רק למפורסמים או עשירים יש אפשרות להתאים את המציאות לדרישותיהם. כילדות גדלנו על אגדות...גם בגיל 31 ממשיכים להאמין בזה? keep smiling יוסי

seeyou

New member
לעזוב אותה!-../images/Emo11.gif

אולי כך תעזור לה להבין את מקומה אני חושב שהיא מפחדת מהיתחיבות רגילה כלפי גבר ולכן מציבה תנאים שלא ניתנים להגשמה...

dovk

New member
כיוון:

(אם כי לא סיפרתי מה גילך ומה הרקע שלך בקשרים): בחורה בת 31 שכל כך מהר מדברת על לחתוך קשר, ומתלוננת על דברים שחסרים, כנראה מאותתת שקשה להם עם יחסים יותר עמוקים (אינטימיות), עוד יותר אני חושב ככה כי אתה מגלה התלהבות (מהשיר שצירפת אני מסיק את זה). קשה להתמודד עם מצב כזה. יכול להיות שדווקא אם תתרחק טיפה, תרגיע את ההתלהבות שלך שאולי מפחידה אותה. אם אני צודק, כל מה שתעשה כדי לרצות אותה לא יעזור. תן לה אוויר (אפילו תגיד לה את זה, שאתה לא יודע מה בדיוק לעשות, לא רוצה לקלקל...) תעשה קולות שאתה שם בשבילה, אבל ברמה שמתאימה לה. בהצלחה דב

ס פ ו ר ט

New member
דבר ראשון שאתה לדעתי צריך לחשוב

עליו הוא: שלא כמו ש - seeyou אמר ואני מצטט "לעזוב אותה!- אולי כך תעזור לה להבין את מקומה" לא תעשה טוב בזה שתיתן לקשר בינכם "סטירה" ותעמיד "אותה" במקומה כך לא עושים! מה שאתה צריך להבין שבאמת היא כרגע נמצאת על אדמה בוערת וקשה לה. אתה לא יכול לתת תמיכה בזאת שתפנה את הגב שלך צלרכייה הבסיסיים, בטח עכשיו, כלפיה וכלפיי כל אחד. seeyou לטמון את הראש בחול ויותר מכן אפילו לבוא בגישה של "לעזוב אותה!- אולי כך תעזור לה להבין את מקומה" - לא יעזור. אם אתה מסוגל לזה (להיות שם בשבילה) או לא זה כבר דבר אחר.

seeyou

New member
לטמון את הראש בחול או

להיכנס למיטה חולה... תזכורת: החברה אומרת שחסר לה משהו כמו" שיחה זורמת, פלפל, מישהו שיניע אותה, חוש הומור, שיצחיק אותה, להיות תלויה במישהו, להיות נגררת ולו גוררת. אנחנו חודשיים יחד היא בת 31, אמרה שחתכה קשרים כאשר היו חסרים הדברים הנ"ל אחרי 3 - 4 פגישות ..... יצא לי להכיר בנות-נשים עם דרישות מעבר למה שהיה לי לתת. אם לבחור טוב לו איתה ורוצה אותה בכול מחיר זאת בעיה שלו. אני מנקודת ראות מעשית לא הייתי נכנס עם הראש בקיר. תמיד היא תישאר לא מרוצה-תמיד הוא ירצה לרצות אותה אך אף פעם לא יצליח. ייתכן שזה לא המקרה המוכר לי? אז סליחה! טעיתי! מותר? יוסי יש מהומה ברחוב,התקהלות,צעקות השוטר מתקרב ורואה באמצע הרחוב נער שמחזיק ביד זקנה וממש גורר אותה מה קורה שואל השוטר את הנער הנער עונה אמרו לנו בבית הספר לעזור לזקנים ולכן אני מעביר אותה את הכביש לצד השני השוט מביט לזקנה ונוזף בה למה את צועקת הוא רק רוצה לעזור לך אבל כבוד השוטר אני לא רוצה לחצות את הכביש!

s h o o s h a

New member
במקרה זה אני בעד "תעזוב אותה"

ולו רק משום שכבר בתחילת דבריך אתה מצטט אמירה שלה "...להיות תלויה במישהו, להיות נגררת ולו גוררת..." נשמע/נקרא רע מאד היא מצהירה על עצמה כאישה תלותית ולא עצמאית ומחפשת (מלשון תחפושת) את התלותיות הזו בצורך שלה באיש שיגרום לה לנוע. אתם חודשיים יחד והיא מעמידה בפניך את ה"תנאי" הזה. היא טורחת לספר שבעברה היא "זרקה" את הבחורים שעמם יצאה אחרי 3-4 פגישות. לדעתי, אם אמירותיה אז היו כשם שאתה מציג אותן בהודעתך, הרי שהם ברחו כמו מאש. והיא "כבר" בת 31. לא ילדה. וסביבה העולם לא נח לרגע. אז אתה נחמד לה (אני מניחה) ולכן היא נותנת לך צ'אנס בן יותר מ 4 פגישות. אבל, כיצד אתה רואה את חייך כשלצדך (למרות שנשמע לי מוקדם ומוגזם בכלל לחשוב על זוגיות בשלב כה מוקדם של היחסים, ובכ"ז) אשה תלותית ונגררת? להבנתי ולעניות דעתי, אם טיפה בינה בראשך, תברח כמו מאש בשדה קוצים

למעלה