כשחם בחוץ (
)...מתפקדים
(אוגוסט 2008)

Mrs Brightside

New member
כשחם בחוץ (../images/Emo178.gif)...מתפקדים../images/Emo70.gif(אוגוסט 2008)

שם: גיל: מקום מגורים: שיר החודש: השיר הגרוע של החודש: אלבום החודש: משהו שעשה לכם את החודש: משהו שהרס לכם את החודש: ציון חודשי כללי מ-1 עד 10: תמונה:

מתפקדת! ../images/Emo195.gif

שם:השם שלי זה רונית אבל כולם קוראים לי רון או לוסי...
גיל: 17 (ושבעה חודשים) מקום מגורים:באר שבע. שיר החודש: Im yours,nevigators-happy שכחתי איך קוראים לזמר...
השיר הגרוע של החודש: השיר של מדונה...אני פשוט לא יכולה לשמוע אותו..הוא צורם לי באוזן!
אלבום החודש: MAROON5-SONGS ABOUT JAEN
משהו שעשה לכם את החודש: יצא לי לראות את רוב חברותיי
משהו שהרס לכם את החודש: השעמום של החופש התחיל..
ציון חודשי כללי מ-1 עד 10: 7.5 ונוטה לכיוון ה-8 תמונה:

../images/Emo23.gifהתפקדות!!! XD

שם:הילה גיל:15 מקום מגורים:הוד השרון שיר החודש:wasted yaers-maroon 5
XD השיר הגרוע של החודש:no air-פשוט טחון שזה מאוס!!! אלבום החודש:קולדפליי-viva la vida משהו שעשה לי את החודש:שעדיין לא למדתי להקבצות משהו שהרס לי את החודש:שעוד לא למדתי להקבצות ויש לי טונה חומר ללמוד באנגלית ומתמטיקה!!! :((( ציון חודשי כללי:7 תמונה:

sharonik123

New member
מתפקדת 8)

שם:שרון גיל:14 מקום מגורים:חיפה שיר החודש:mamma mia..(מושפעת מהסרטXD) השיר הגרוע של החודש:
אלבום החודש:אממ..:\ משהו שעשה לכם את החודש:המזגן
משהו שהרס לכם את החודש:לא היהD: ציון חודשי כללי מ-1 עד 10: 8 תמונה:

עונה

שם: אריאל גיל: 14 מקום מגורים: עתלית שיר החודש: You Ougtha Know - Alanis Morissette השיר הגרוע של החודש: That's not My name - The ting tings שונאת תשיר הזהההה אלבום החודש:
משהו שעשה לכם את החודש: אין לי משהו מיוחד... משהו שהרס לכם את החודש: אני חולה כרגע
ציון חודשי כללי מ-1 עד 10: 5 לא היה לי חודש משהו תמונה:

ady18

Well-known member
מתפקדת...

שם:יעל גיל: מקום מגורים: שיר החודש:אין משהו מסוים השיר הגרוע של החודש:אין משהו מסוים חח אלבום החודש: כול מיני ... משהו שעשה לכם את החודש:מפגש פורום ושיחות טובות עם ידיד...והמון ים משהו שהרס לכם את החודש:ריב עם ידיד השבר ציון חודשי כללי מ-1 עד 3.5 תמונה:

עייינת

New member
מתפקדת

שם: עינת גיל: 16 וחצי מקום מגורים: מקום ושמו אריאל שיר החודש: Stone Sour - Through Glass Jason Mraz - I'm Yours Avenged Sevenfold - Afterlife Breaking Benjamin - The Diary of Jane השיר הגרוע של החודש: אמ.. אין לי כח לחשוב אלבום החודש: - משהו שעשה לכם את החודש: מחנה קיץ- אין ספק
, ים עם השכבה
הופעה של אביב גפן [בחינם
] וכל מיני דברים כאלה בין לבין..
משהו שהרס לכם את החודש: לא נראה לי שהיו הרבה, אבל בטח המועד ב' במתמטיקה ציון חודשי כללי מ-1 עד 10: 8 וחצי תמונה: כמה אהבה ב3 בנות קטנות. חלק מהחניכות שלי, לראות אותן ככה היה שווה הכל. וסתם ככה- מחר אני טסה לשבועיים [סאמר סקול] אני אתגעגע
מקווה לראות את הפורום מוצף כשאני אחזור

AviTal41

New member
מתפקדת!!!

שם: אביטל גיל:16 עוד חודש.... מקום מגורים: טירת כרמל שיר החודש: el canto del loco - tel como eres להקת רוק ספרדית מהממת!!! השיר הגרוע של החודש: של ריאנה שמציקים איתו בכל ערוץ אמ טי וי אפשרי... אלבום החודש: אין משהו שעשה לכם את החודש: הכרתי מישו ממש ממש חמוד שינה לי את המחשבה לגבי הגברים... משהו שהרס לכם את החודש: אני כל הזמן רבה עם אחים שלי בזמן האחרון ציון חודשי כללי מ-1 עד 10: 8 תמונה:

למעלה