כשחושבים על זה

כשחושבים על זה

מגלומניה כמחלת נפש וכד' היא חלק בלתי נפרד מריבוי אישיויות, וההיפך.... ואני תוהה. האם חוץ מקפת, קפת וקפת, מרובת אישיויות ומגלומאנית גדולה בפני עצמה, יש פה עוד מישהו, או שאני מדברת אל "קפת" ומאוהבת בסתר בחלק מדמויותיה הנחרצות יותר, או פחות. כי אם כך, אין לי כל בעייה להכריז ברבים שאני הומו-לסבית . ואם לא כך אין לי בעייה להכריז ברבים שיש לי בעייה.

קפת

New member
אני שמחה לבשר לך

שעל התחלת הפתיל (כןכן. זה פתיל, לריסה. דוחפים אותו כשיש שירשור. או שילשול. לא בטוחה מה ההבדל), הפתיל החדש שפתחת בלי רשותי (ראי הודעת מנהלת הפורום, שזו אני) - כתבת שטויות. אין דבר כזה ריבוי אישיויות. זו פיקציה הוליוודית. את ודאי מתכוונת לכך שמגלומניה היא סוג של פסיכוזה ולעתים מאובחנת כתסמין סכיזופרני. אגב, לי בכלל יש אישיות אחת. אחת יותר מדי, זה נכון, אבל רק אחת. רב גונית מאוד. הפכפכה, לעתים. אבל עדיין - רק אחת. כל הניקים שלי מסכימים לתיאוריה הזו. ולמה להיות מאוהבת בסתר? את יכולה לאהוב, לקלס, להתחנף, ולסנג'ר לי בגלוי. סבבה.

אם כך,אם כתבתי שטויות, אם עשיתי

זאת סופסוף, אז אני שמחה לציין שאני כבר חלק ממך, סליחה , מהפורום. אני ממש לא מתכוונת לכך שמגלומניה היא סוג של פסיכוזה וכן הלאה.... אין לי שום כוונה לקחת מפסיכיאטרים את עבודתם, יש לי עבודה לא פחות מעצבנת ב"ה. אבלללללללללללללללללללללל אבללללללללללללללללללללללללללללל אני מתכוונת לכך שאת קפת/עאלק/אודי/חמור/יוסי. בנוח עליך רוח המגאלומאניה, תוכלי להיות מה שתרצי ו מי שתרצי. וזה הכל. שטויות נא לכתוב מעכשיו. בהצלחה. ואין לי כוונות לפתוח שרשור, שלשול, או פתיל, מה גם שפתיל לא פותחים, עושים איתו את הדברים הבאים: קושרים בעזרתו. מדליקים נר בעזרתו ובעזרת שעווה. פותחים סתימות בעזרתו, מה מכונה חוקן.

די, נו.

אני לא ג'ינג'ית, מעולם לא הייתי ג'ינג'ית ואם זה תלוי בספר שלי, אני גם לעולם לא אהיה. ותתקני כבר את המקלדת שלך, ססססססססאמאק.

הסיבה היחידה

שבגללה אין לך ריבוי אישיויות קפת מיי דיר, היא שבקושי יש לך מספיק אופי לפרנס אישיות אחת, קטנונית ואנאלית. בגלל זה את מבטאת את שאיפתך לריבוי אישיויויויויויות בפתיחת ניקים שונים ומשונים, כולל זה האחרון, של המפוזרת.

אולי היא לא מרובת אישיויות,

אבל היא כן מרובת ואגינות, ומכיוון שחלק ניכר מהאישיות צפון בואגינה הרי שקפת מרובת אישיויות כשם שהיא מרובת ניקים או להפך. מה?

איור, בקשה אישית

אל תשווה אותי לקפת. אני נמצאת בשלב הרבהההההההההההה הרבההההההההההההה יותר נמוך בסולם השלשולי האבולוציוני של הפורום הנכבד [מצחיק אה?] הזה. כי אם קפת היא למשל יהושע, או קפת, או אתה, או הוא......אתה מוכרח להודות שלא רק הואגינה מדברת מגרונה. מה גם שהיא עדיין לא נולדה כשיצרו את "גרון עמוק".

opoli

New member
אגב אני לא קפת

אנחנו רק עושים סקס אנאלי, זה הכל

אנאלי או ראלי

בחייך. איתה כל דבר הוא סקס. לא שאתה יוצא דופן. ולא שיש סתירה מהותית בין הדברים. אני בטוחה שגם קפת עושה סקס אנאלי עם קפת. אז תמציא תרוץ אחר.

opoli

New member
אנאלי אנאלי

זה לא תרוץ, באמא שלי, יש לה כלי של 20 סנטים!

קפת

New member
ככה? אאוטינג בצהרי היום?

אז שתדעו שמתחת לחליפת איש העסקים הקוסמופוליטי, המשכיל והשרמנטי אופולי גורב גרביונים שחורים עם צפרדעים ירוקות שנקנו בפאריס.

opoli

New member
כן אבל

פשוט חלק מהניקים שלך די מפגרים אז הסברתי

למעלה