כשזוג מתגרש

כשזוג מתגרש

יש קרמה מוזרה שגורמת לרוב החברים הנשואים שהיו לאותו זוג לקחת צד בדרך כלל את הצד של האישה ( המסכנה , הזנוחה , החלשה ) כך לפחות אני מאמין. באופן מוזר מצאתי את עצמי בהתחלה כמי שננתש ע'י הרבה מחבריו. ורציתי רק לדעת מנסיונכם עם זה באמת קורה הרבה כמו שנראה לי או שזה רק אצלי? אשמח עם תשתפו אותי

חחחחחחח../images/Emo6.gif

בדיוק מה שרציתי לכתוב הוא עשה ממני כזאת מפלצת כולם פחדו להתקרב אליי

רות 2

New member
לעיתים אחד מבני הזוג חבר של ...

-רק בגלל בת הזוג ואז כשי נפרדים יש עוד מי שאומר .. ברוך שפטרנו מזה.. - לעיתים המחרק הגיאוגרפי עושה את שלו כאשר האב עוזב את מקום המגורים.. - לעיתים אכן היא זנוחה וחלושה ואו להיפך.. -לעיתים זה הזמן הכי נכון לגלות מי חבריך באמת.. - לעיתים הם עצמם לא יודעים איך לאכול את החברה החדשה שלך ואז מעדיפים את "הישנה" והמוכרת -לעיתים בשל שינוי בסטטוס החברתי שני הצדדים לא מוצאים הרבה בבמשותף במיוחד באשר לבלויים בימי שישי... - אבל לרב מדובר בחברות ששני הצדדים צרכים לטפח ..אם הם באמת חשובים אותם חברים נשואים...אז אין שום סיבה להמתין ליצרית הקשר אלה.. ליצור אותו לחדש אותו בעצמך..ר ובטח אחרים עוד יוסיפו....

אצלנו החברים המשותפים היו

מהצד שלי, חברות ילדות שנישאו ונשארנו יחד. ולו היו את החברים שלו, שהוא היה מבלה איתם בנפרד, כי אף פעם לא התחברתי אליהם. כרגע רוב החברות שלי נשארו איתי חוץ מאחת שנדדה לצד שלו משום מה. ואני מאוד כועסת עליה.

LILACHMO

New member
מה זה משנה...

הנה לך הזדמנות לדעת במצבים כאלה מי באמת החברים הטובים שלך ומי לא, ואולי כדאי לך להתגרש גם מהם!? אתה באמת גמד שמן ומכוער?

התגרשתי מהם כבר

ממש כשזה קרה והמצחיק שאחרי מספר חודשים הם החלו להזכר בי אבל אז הם כבר לא היו חלק מהרפרטואר שלי וכנראה שגם לא היו באמת חברים ובקשר להאם אני גמד שמן ומכוער חחחחחחחחחחחחח זה כבר לדימיונך אולי בגלל זה כל החברים הלכו אליה ביי הגמד

אצלנו -

על אף שגדלנו יחד (מהתיכון) כמעט כל החברים שלנו היו חברים שלי. עכשיו כשאני כותבת זה אפילו נראה לי די מוזר שכך היה. כולם נשארו כמובן בקשר איתי. אם מסתכלים על השנים שעברו יש לכך הסבר די הגיוני - תמיד זו הייתי אני ששימרה את הקשרים החברתיים וטיפחה אותם . אבל - יודעת לפחות על חבר אחד שבהתחלה היה כל כך נבוך מהענין של הפרידה והגירושין שלא ידע איך לנהוג. במיוחד כשלא הסכים עם דברים שהאקס עשה...

חברות צריך לטפח

"תמיד זו הייתי אני ששימרה את הקשרים החברתיים וטיפחה אותם " משפט שחשבתי עליו. מי שלאורך השנים, התקשר, יזם, שאל לשלום.., השקיע בתקשורת, הוא זה שנשארו לצידו. אצלי כך היה. וא היה "מבריז" להם. הוא נותר רק עם שני חברים מתקופת צבא. דרך אגב אני זו שטרחתי להגיד להחבריי שלמרות הכל, יתקשרו אליו וישמרו על קשר............

אצלנו זה הולך ככה....

רוב החברים היו שלי מלבד חבר אחד שלו. הוא מאוד אוהב חברים אך תמיד התקשה ליצור קשרים חברתיים ואני בדיוק ההיפך. עכשיו הוא מתקשר לחברים שלי וזה בסדר מבחינתי ואני בקשר עם החבר שלו וזה בסדר מבחינתו. ושמעתי אפילו שכמה גברים מהעבודה שלו התחברו אליו ואני שמחה שהוא מפתח את הקישורים החברתיים שלא היו לו והדבר כל כך הציק לו. שיהיה לו טוב רק שיבוא הביתה.

למעלה