כשזה מרגיש ככה...

כשזה מרגיש ככה...

איך פתאום יום אחד מרגישים נפלא מדהים מלהיב סוף העולם ויום אחרי זה תחתית ... תפסתי את עצמי פתאום לא מאופרת לא מטופחת מוזנחת נורא ואני מנסה לחשוב מה הביא אותי למצב הזה? למה אני עושה את זה לעצמי? ואז יום אחד קמתי והכרחתי את עצמי להתאפר להתארגן להראות כמו שאישה צריכה להראות ולא כמו סתם משו שזרקתי על עצמי ואני חייבת לצאת אז אני הולכת בקיצור גם אמרתי לאיש שלי שהיו ימים שהרגשתי סקסית בחיי וזה נגמר ... מה זה אומר שאם אני לא מרגישה אני לא ? איך מחזירים את ההרגשה הטובה? מעדיפה להיות בטופ העולם תמיד למה יש משם ירידות??? מקווה שלא ביאסתי לכם את היום אורלי

ניקולי

New member
חברתי היקרה ../images/Emo24.gif

זה לא קורה רק לך..אני חושבת שזה קורה לכל אחת וגם לכל אחד מאיתנו.. אורלי..אתמול היינו יותר צעירים היום אנחנו מתבגרים..וכן להתבגרות יש משמעות..אומרים כל גיל והיופי שלו..השאלה היא מה אנחנו מרגישים מבפנים.. את יודעת כמה פעמים הרגשתי שאני פצצה עולמית? את יודעת כמה פעמים הרגשתי מליון דולר?? גם הסובבים נתנו לי את ההרגשה הזאת..ולעומת זאת את יודעת כמה פעמים קמתי בבוקר ואמרתי לעצמי "שיוו איך אני נראת?" הרגשתי חרא עם עצמי התסכלתי במראה ואמרתי לי "בואנה את ממש מכוערת".. אני מכירה את זה..זה בא בגלים לפעמים הגל גבוה ולפעמים הוא נמוך תלוי ביום תלוי במזג האויר תלוי במצב רוח של אותו יום. זה דבר לגיטימי כולנו בני אדם..אני בטוחה שגם הבחורה הכי סקסית בעולם קורה לה והיא מרגישה ככה.. ואני אגלה לך סוד קטן? היופי הפנימי משדר ליופי החיצוני יש לך אופי מקסים ואת בחורה לעינין אני בטוחה שיש הרבה מאוד אנשים שלא מסתכלים על החיצוניות באם את סקסית או לא.. באם את מאופרת או לא.. ישנם אנשים שיסתכלו בפנים אל תוך ליבך ויאמרו.. "הבחורה הזאת הכי הכי בעולם אז אל תתעצבי ותחייכי כי גם כשאת לא מאופרת... אני אוהבת אותך שיהיה לך בוקר נפלא שלך ניקול*

ניקולי

New member
ג'ס את כאן?

איפה כולם?? מרין,נופר , סידי, בת הים, שירז, גילי, קטנה וחמודה, ריקי, ועוד ועוד.. נראה לך הם לקחו חופש?.?

mariana

New member
אחחחחחחחחח גם לי זה קורה

יש ימים שאני מרגישה שאני הכי הכי ויש ימים שאני מסתכלת על המראה ואומרת מה הם מצאו בי??? יש לי אותו אף שיש לכולם אותם עיניים לא כחול או משהו כזה שפתיים רגילות ופתאום אני מגלה שאני יודעת למה אנחנו ככה, בגלל שלא עושים גבות בזמן פתאום השורשים חייבים צבע דחוף לעשות שינוי שגם לנו הוא יעשה טוב. אז לדוגמא אני כיום עם גבות עבות ומגעילות ועם שיער שיש בו 20 צבעים והפנים שלי יוצאים חצ'קונים בגלל הלחצים ואין לי חשק להיתאפר כשהפנים שלי לא נקיות אז אולי את מרגישה כמוני. שיהיה לך אחלה יום ותפסיקי לחשבו ככה מחר תחשבי אחרת אני מבטיחה

sidi

New member
שלום ../images/Emo24.gif

אני מניח שלכל אחד יש את הירידות והעליות שלו וגם לך אבל...... ניסית להבין מהיכן נובעות הירידות החדות האלו במצב הרוח??? אולי אם תצליחי להבין מהיכן ההרגשה הזאת מגיעה את גם תצליחי לטפל בה או לפחות תהיי מוכנה לירידה הזאת במצב רוח. ואת לא ביאסת לנו את היום אנחנו כאן בין היתר גם בשביל לשמוע את הצרות (למרות שתמיד עדיף לשמוע דברים טובים) ולנסות לעודד.

בת ה י ם

New member
נד נד - נד נד, רד עלה עלה עלהההההה

מכיוון שכולנו רקבני אדם מותרים לנו מצבי הרוח..... מה גם שמעצם היותך אישה....(שבוע לפני , השבוע, ושבוע אחרי
) זה בסדר זה מותר והכי הכי - זה עובר !!! חוץ מזה...אני ב'מת אוהבת אותך......עם הנמנמת הירוקה שלך ומסיכת הבוץ על הפנים. געגעתי......אז באתי {}

shiraz2

New member
נשים..נשים..

לכולנו יש את הימים האלו, שאין זין -סליחה על המילה- לאף אחד ובטח שלא להשקיע ולדפוק הופעה. הקאטצ' הוא שאת מרגישה מספיק נוח עם עצמך כדי להיות הכי טבעית ו"מוזנחת" (לפי הגדרתך) גם ליד האיש שלך. ואת יודעת ובטוחה במאת האחוזים שהוא ייקבל אותך לא משנה אפילו אם תסותבבי עם סחבות ורולים בשיער כל היום. ורק על זה- ההרגשה שלך צריכה להיות שאת בטופ העולם. אבל.... (האבל המעצבן הזה שלי...) אנחנו עדיין צריכות להראות טוב ולו זה רק בשבילנו. (נשים נו מה...) בימים כאלו שאני מרגישה זוועה עם עצמי, אני לוקחת לעצמי חופש מהכל, הולכת ועושה לעצמי יום טיפוח, מספרה, טיפול פנים, גבות, מסאז', איפור מקצועי אפילו, ציפורניים וכל שאר השגעונות שלי.... ופשוט - עולם אחר. ממולץ בחום... בכל אופן אורלי יקרה, כן גם את רק בן אדם ואף אחד אינו מושלם. שולחת לך המון המון המון
, את אישה סקסית. תתגאי!!! שירז

להרגיש אישה להרגיש נחשקת

תאמיני לי שלמדתי שזה תלוי רק בנו הנשים נכון זה פונקציה של כסף ושאף אחד לא יספר לי אחרת אבל כשאת משקיעה בעצמך את מצליחה להרגיש נחשקת את מרגישה אישה את מרגישה נחשקת את משדרת נשיות את משדרת נשיות את מקבלת מבטים את מקבלת מבטים זה מעלה את הבטחון הנשי שלך זה גורם לך לחייך זה מעלה את מצב הרוח זה עושה אותך ליותר ויותר אישה אני החלטתי לגבי עצמי שהבגדים אמנם חשובים אבל יותר חשוב קנית הבגדים התחתונים שהסתפורת חשובה אבל לא חשוב זה לעשות פדיקיור ומנקיור נכון זה עולה הרבה אבל איזה בעל לא היה רוצה שאישתו תהיה מתופחת איזה אישה לא רוצה להיות נחשקת אני עובדת על עצמי המון עכשיו המון התעמלות המון חדר כושר המון מסגים ירדתי בחודש וחצי 12 קילו טוב לי אני מרגישה אישה כל אחת צריכה לתת לעצמי גם אם לא כל הזמן אפילו מדי פעם את הפינוקים הקטנים ותאמינו לי גם אני לא יכולה להרשות לעצמי כספית את כל העניין אבל בטח בעלי לא יוכל להרשות לעצמו שתהיה לו אישה בדכאון שכל הזמן במיטה והוא יצטרף לטפל בכל אז זה או זה או זה בהצלחה

דן1דן

New member
חס וחסה למה לבאס

לי זה קרה בדר"כ כשהייתי רבה עם אופיר (האקס שלי היינו ביחד 7 חודשים ואני לא מפסיקה לאהוב אותו גם אחרי שנפרדנו גם הוא שולח לי מסרים כפולים...עזבי לא נכנס לזה) על כל מקרה שכחתי את עצמי, הייתי שקועה בעבודה ולא נותר לי זמן לעצמי... מה שאני מציעה לכי לקניון עם קצת מזומנים תקני לך כל דבר החל ממשהו קטן עגיל או שרשרת ועד בגדים ונעלים, תלוי מה בא לך...איפור כל מה שבא. לי זה עוזר. גם אני הרבה פעמים שאלתי את עצמי למה זה קורה לי?? איך אופיר ממשיך להסתכל עלי?? אני לא בטוחה שאנחנו הנשים נוכל אי פעם להבין למה זה קורה, אני בכל זאת מנסה לפענח.. אולי זה הזמן לדיאטה קטנה?? או לאיזה קניון?? או סתם יציאה של חברות שתזכיר את ימי התיכון... על כל מקרה מקווה שעזרתי לך
שלך דנית

למעלה