כשהעצב מציף איך אתם לא מוותרים לחיים?? מה מרים אתכם חזרה למעלה וגורם לכם לא לוותר על הכל?
י ילדה טובה של הפורום New member 5/10/11 #1 כשהעצב מציף איך אתם לא מוותרים לחיים?? מה מרים אתכם חזרה למעלה וגורם לכם לא לוותר על הכל?
נ נסיכת הכוכב New member 5/10/11 #3 החיבור לשירים אני מתחבריםפ לשירים קצת בוכה ואז נרגעת וממשיכה הלאה או שאני כותבת מה מציק לי בבלוג שלי , בכתיבה זה להוציא את הכאב, ואז נכנס מקום לאור להרגע ולהמשיך הלאה בחיים אותי הכתיבה מאד מרגיעה ועוזרת לי לקום מהתהומות , רואים את זה בבלוג שלי
החיבור לשירים אני מתחבריםפ לשירים קצת בוכה ואז נרגעת וממשיכה הלאה או שאני כותבת מה מציק לי בבלוג שלי , בכתיבה זה להוציא את הכאב, ואז נכנס מקום לאור להרגע ולהמשיך הלאה בחיים אותי הכתיבה מאד מרגיעה ועוזרת לי לקום מהתהומות , רואים את זה בבלוג שלי
ה הים רגוע New member 6/10/11 #4 מה מרים אותי ברגעים קשים? המחשבה על מה שיש לי ..על מה שהחיים עוד יכולים לתת לי . על מה שאוהבי ז"ל היה רוצה שאעשה . משתדלת להסתכל על היש...
מה מרים אותי ברגעים קשים? המחשבה על מה שיש לי ..על מה שהחיים עוד יכולים לתת לי . על מה שאוהבי ז"ל היה רוצה שאעשה . משתדלת להסתכל על היש...