כשהלכת, הבנתי

אני יודע שלא אלי התכוונת

המבוכה היא שלי בלבד. וכתף יש לי, רחבה למדי, אבל שקעי צואר הם לפעמים כל כך אינטימיים שמצאתי את עצמי נבוך.

שקדי

New member
סליחות........./images/Emo140.gif

באת אלי את עיני לפקוח וגופך לי מבט וחלון וראי באת כלילה הבא אל האוח להראות לו בחושך את כל הדברים ולמדתי שם לכל ריס וצפורן ולכל שערה בבשר החשוף וריח ילדות ריח דשא ואורן וניחוח לילו של הגוף אם היו עינויים הם הפליגו אליך מפרשי הלבן אל האופק שלך תנני ללכת הו תנני ללכת לכרוע על חוף הסליחה

שקדי

New member
סליחה........../images/Emo11.gif

שכחתי לציין........ מילים לאה גולדברג ובהזדמנות אשאל.....מהו חוף הסליחה???? האאאאאא?????

עיניים

New member
הכל נכון, איש

רק שנראה לי שהחמצנו משהו בדרך,,, נראה לי שקיימת אי הבנה ביננו ביחס להבנת הסיפור. דוגמת הנר שהבאתי, מתייחסת דווקא לדמויות המחוברות שבסיפור, שלפי מיטב הבנתי - זה הוא - והצלע השלישית עליה אתה מדבר, והחיבור הזה, לא רק שאינו בהכרח אהבת נצח (ובמרבית המקרים ממש לא), הוא בהחלט מושפע מהלהבה שבראש, תרתי משמע, וזה גם גורלו כאשר עובר הריגוש,,,, נראה שאתה מחבר את דוגמת הנר לאהבת נצח, אהבה עם האשה החוקית. שם באמת עדיף לשמור על הראש,,,,

אופס: נוסטלגיה היא כנראה מדע מדוייק

ולכן יעקב פייאדה הנ"ל, אם תרצו: אילון, לעולם לא יוכל לשחזר את המומנטום הראשוני כפי שהונצח בתודעה, כשפתח את שידורי ערוץ 2. כיום - כשעבר זמנו - אז לא מיקי חסרה לו - ולא שום דמות אחרת. משהו במוח של האנשים ממאן לקבל את הנוסטלגיה שלהם כשהיא ממוחזרת, ועוד עם שינויי מקום וזמן. היה צפוי שכך יקרה. בדיוק זה הרי מה שקרה לחיים יבין הכאילו-מיתולוגי, כשעבר לזמן קצר לערוץ 2: פתאום גם הוא נראה ריק, וחיוור, וחלול, ונבוב ותלוש. מהר מאוד הוא ברח משם הביתה. וכי מה שהיה חסר לו שם זו דליה מזור?! ברור שלא. ואם כבר הזכרת את אילון כחייל בדיל - באמת מומלץ לקרוא את "חיילי הבדיל" של פרופ´ עמיה ליבליך: ענייני ביהביוריזם, קוגנטיביות... כמה דברים מעניינים על פסיכולוגיה ולא בגרוש. פתאום הכל יהיה הרבה יותר מובן.

טרה10

New member
ושרון ווכסלר..כבר אמרתי.?

האם היא שוב בדרך להגדלת המשפחה.? ולענין הבקורת על ערוץ 10, הרי מקורה בקנאת סוחרים ומפרסמים. פתאום פתחו בסטה חדשה..ורק שלא תגנוב את הקליינטים.! הרי ערוץ 2 הוא הגועל בהתגלמותו, לפעמים..! יש אמנם תכניות, וכוכבים, אבל כללית ערוץ 1 הוא המקצוען שבחבורה.! עובדה שכל תכנית רצינית או חשובה מוקרנת כשסמל רשות בהשידור מימין למעלה.!

עיניים

New member
שם המשחק =======>

ת ח ר ו ת . במקום שקיימת תחרות - המוצר (במקרה זה תכניות טלוויזיה) - או המחיר אמורים להשתפר. תחרות על ה"רייטינג" המפורסם, וממילא גם על המפרסמים. מי שמרוויח - זה הלקוח, ובמקרה שלנו - הצופים. ערוץ 10 עדיין בחיתוליו, אם כי נקודת הפתיחה שלו היתה על רף גבוה הרבה יותר מאשר היה ערוץ 2 כשהתחיל בשידוריו. הערוץ הראשון - מחוץ לתחרות, ובתקציבים הזעומים יחסית העומדים לרשותו, הוא מתבסס מטבע הדברים על תכניות איכות, ארכיון, חדשות איכותיות, ומן הסתם נהנה לפעמים מבלעדיות של תכניות חשובות. המינוס הגדול - תכניות טובות מתקצרות לא פעם על מנת לא לחרוג בשעות השידור ולא לגלוש אל מעבר לחצות. נו, חוסכים בשעות נוספות,,,,, גם יומו של "בזק" יגיע. זוכרים את התקופה בה גבה בזק 6 שקלים (!) לדקה, עבור שיחה לארה"ב ??? עוד יקום לו מתחרה, ואז,,,,, יחלקו לנו קווי טלפון חינם, וגם מכשירי טלפון, ואולי אף לא יחייבו אותנו בשיחות מקומיות, אלא רק בשיחות חוץ, כמו באמריקה !

אטיוד5

Active member
על קרטל שמעת?

בינתיים העניינים די בסדר בתקשורת. אם כי כבר שמתי לב שחברות הסלולר מתחילות להתיישר. ומה עם עמלות הבנקים? אני מתפלא שאף אחד לא תובע אותם לדין. תביעה ייצוגית. מליוני שקלים הם עוד חצטרכו להחזיר. ומאחר והם בבעלות המדינה, אנחנו נחזיר לעצמנו דרך המיסים.

עיניים

New member
חברות הסלולר,,,,,,,

הצחקת אותי. לא שמעתי אף חברה בעולם שגובה כסף על אוויר,,,, למעט קופסאות השימורים הקטנות בהן נמכר לתיירים "אוויר מארץ הקודש",,,,,

שוב טעית: אין סיכוי!

בהתחלה, כשכתבת על הסלע ההוא ע"ש ההיא עם התחת - עוד חשבתי שהסלע הזה נקרא כך דווקא ע"ש דליה מזור. ומיקי? תיכף עוד תגיד שאני גם מתגעגע לאורית נשיאל. לא סתם, כנראה, לא רשמת למטה את ה[נבדק] שלך. [נבדק פעמיים]

אטיוד5

Active member
גדולה כבר אמרתי? לא? אז הנה ...

ג ד ו ל ה ג ד ו ל ה ג ד ו ל ה דרך אגב, תמיד חשבתי שהוא חור על ידה. חיור, התכוונתי, חחחח.

למעלה