כשהלב בוכה

כשהלב בוכה

רק הגעתי וכבר הולכת צריכה פסק זמן זמן לעצמי לחשוב להבין ולמילות שירה של שרית חדד אני נפרדת מכולכם כשהלב בוכה כשהלב בוכה רק אלוהים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה חותך את הדממה שמע ישראל אלוהיי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיניי דמעה, הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת שמע ישראל אלוהיי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהיי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שייגמר כי לא נותר בי כוח כשהלב בוכה הזמן עומד מלכת האדם רואה את כל חייו פתאום אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת לאלוהיו קורא על סף תהום שמע ישראל אלוהיי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיניי דמעה, הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת שמע ישראל אלוהיי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהיי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שייגמר כי לא נותר בי כוח

היי את מה את בורחת? קיבלת רשות?

סתם מנסה לגרום לך קצת ל
על כולנו עוברים ימים לפעמים קצת פחות נעימים לא בריא לחשוב הרבה אבל רצוי מידי פעם
ואל
בבקשה רק לפעמים ככה משמחה טוב? בבקשה ואם את חייבת אז יללה עשי זאת קצת והרגעי אל תברחי לנו חומד דוקא מצאת חן לאללא תקווה שתחזרי במהרה (טוב נותנת לך פסק זמן עד מחר) קבלי
וגם
וחזרי מהר עם
על הפנים. ואגב השיר נכון במידה רבה: בריא לדבר איתו עם ההוא שם למעלה במרומים השומע כל אחד ואחד מאיתנו אז למה לא רצוי אף לשוחח איתו (לא פנים אל פנים כמובן) כל יום לפחות 5 דקות שבי בנחת ודברי אליו על הכל (לא צוחקת).

*יערית

New member
את יודעת.....

גם כש"החבילה" מתחילה להראות "כחבילה" אני עדיין יושבת ופונה אליו...עם כל כאב שזכור בליבי,עם כל שמחה,עם כל רצון ומשאלה, ורק שלא יעזוב אותי..כי אני יודעת שהוא שומר עלינו..ואני יודעת שהוא גם מגשים רצונות של הלב! אז פסק זמן הוא תמיד טוב..בתקווה שתדעי למצות אותו ולא להישקע בו. מאחלת לך את כל האושר שבעולם מתלבטת.. ולמעשה לכולנו.

מתלבטת

חבל שאת הולכת אבל אם זקוקה לפסק זמן רק אתן לך
ו
צידה לדרך ואל תשכחי,אנחנו כאן תמיד גם בטוב וגם ברע. בהצלחה

עוף כנף

New member
התמודדות

ואולי... איתנו יהיה לך קל יותר... להבין, להתגבר, לקבל החלטות?????

היי מתלבטת

כשהלב בוכה. עשי שהעינים יחייכו. כמאמר השיר, הכאב גדול ואין לאן לברוח. קחי לך פסק זמן. אם זה מה שאת מרגישה. וחזרי הבייתה. היי חזקה גם אם נדמה שהשמיים נפלו על ראשך. האמיני לי . יום יבוא. ואת תביטי לאחור. והכל יהיה נחלת העבר פשוט הסטוריה. תחייכי לעולם. והוא יחייך אלייך. ביי מתלבטת

כלנית 2

New member
מתלבטת....מאחלת לך...../images/Emo24.gif

שאלוהים יאיר דרכך.... חיזקי ואימצי יקירה.. שולחת לך ((((((((חיבוק))))))חם ואוהב

בחרת לך שיר פרידה מדהים...אבל..

למה להפרד? דווקא עכשיו עוצמת ההקשבה.. יכולה להוכיח את עצמה בית חם נשמות מאזינות לך ולכאבך מחבקות מחממות גם אם הן וירטואליות הן כאן בשבילך ומה שלא תבחרי... שכאבך לא יארך מדי ושרק תדעי חיוך

עוף כנף

New member
חפשייה..

חפשיה, ואת? מרגישה כבר חפשייה יותר? הסתגלת למציאות החדשה, של "אחרי"? וילדייך? ותחושת ריקנות? אז, חזקי ואמצי !

עוף כנף....

איך תמיד את שמה לב, ומתיחסת לדברים, גם אם אין שרשור מיוחד עבורם... עוקבת אחרייך ואחרי שמותייך, גם אם לא מגיבה בכל פעם... תודה המציאות שאחרי.. בעצם חושבת שההקלה, והשחרור באו עם ההודעה על הנישואין, החתונה עצמה, עברה כאילו לא היתה, ולהיפך, אני, נהניתי הרבה יותר באירוע הפרטי שלי עם חברי היקרים מאשר בני משפחתו שהיו בחתונה וסבלו, שכן לא הסתגלו עדיין למציאות הנוכחית... יחד עם זאת, ילדי, עברו זאת לא קל, ביחוד הגדולה..שהיתה כארי בסוגר אבל ארבעה ימים חופשה באילת עם כככככככלללללל המשפחה המורחבת עשו את שלהם. בינתיים בשורות חדשות לנו... לילדי תיוולד אחות בעוד חצי שנה... מסתבר שהמעלה בשלבי הסולם הוא מהיררררר בינתיים זה עובר בסדר נראה איך זה יהיה כאשר היא תיוולד, ואבי ילדי, יהיה גם אב לתינוקת מאם אחרת....
חיים מעניינים לנו....

למעלה