כשהלב בוכה

talib3

New member
כשהלב בוכה../images/Emo14.gif

כשהלב בוכה רק אלוקים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה חותך את הדממה. שמע ישראל אלוקי אתה הכול יכול נתת לי את חיי נתת לי הכול בעיני דימעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשצה זועקת. שמע ישראל אלוקי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוקי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כוח. הזרעה מס' 2 התרסקה לרסיסים- המכשפה הגיעה אתמול בערב,וכול התקוות והחלומות התחלפו בתחושת ריקנות ובזרם דמעות בלתי פוסק. טוב , אני לא לבד, יש לי את בעלי המקסים שלא מפסיק לחבק ולנשק מאתמול. ויש לי אתכן. הבקשה היחידה שלי מאלוקים מתומצתת במשפט האחרון של השיר:"עשה שיגמר כי לא נותר בי כוח". גמר חתימה לכולם.

bapi

New member
אוי ../images/Emo7.gif

מרגישה את הכאב שלך
גם מעבר לדפי האינטרנט מקוה שהרסיסים במהרה יתאחו ושוב תהיי שלמה ומוכנה לניסיון הבא
ובסוף, את יודעת, זה ישתלם
שולחת
ענק לעידוד וגם הרבה כח להמשיך

יעליק27

New member
talib3 ../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

אין מילים לנחם, אבל שולחת המוני
יייייים מאחלת לך שנה טובה הרבה יותר ושלא תדעי עוד אכזבות כמו זו
שיגמר מהר ובטוב
תבכי תתאבלי ואחר כך שתמצאי את הכוחות להמשיך ולחתור
שוב
ים הכל ה -

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif טלי ../images/Emo24.gif

יהיה בך כוח טלי, המון כוח. נשים הן עם חזק, כי הן צריכות לשאת הריונות ולידות וגידול ילדים. לפעמים הן עוד יותר חזקות כי הן נושאות גם את האין הריונות והאין ילדים. ככל שיש לנו יותר קשיים יש בנו יותר כוח. הכוח שלך לא יכזיב טלי, לא בהריון, לא בלידה ולא בגידול הילדים שלכם. הכאב של הימים האלה יתעמעם וישכח כי החיים תמיד יהיו חזקים יותר ומלאים יותר. עכשיו תתחילי לבקש שהכל יתחיל ושאף פעם לא יגמר בכלל.
גמר חתימה טובה נועם

babywishing

New member
טלי מתוקה

כשאנחנו מרגישים שאנחנו מתרסקים ואין עוד לאן לרדת מה שנותר הוא רק לעלות. הכאב שלך עולה מהמילים כל כך חזק. חמודה אני מבינה שאת מרגישה שאין בך יותר כוח, אך נראה מבעד למילים שאת מוצאת את הכוח לראות שאת לא לבד, שיש לך את בעלך שאוהב אותך מאוד, ואותנו שאנחנו כאן בשבילך. שולחת לך חיבוק ענקי לכוחות מחודשים, וכמו שנועם כתבה יש בך את הכוחות האלו גם אם את לא מוצאת אותם כרגע, אנחנו פה לעזור לך למצוא אותם

למעלה