כשהלב אטום

כשהלב אטום

מה עושים כשהלב אטום,ימח יודע שיום הדין קרב,וצריך לפשפש במעשים ולנסות להיטיבם.אבל הלב ריק מרגש,מתעלם,כאילו בתרדמת.והמלך נמצא והוא מושיט את ידו,וקורא לבנים לשוב,ונשבע שלא יחפוץ במות הרשע כי אם בשובו מדרכו וחיה.והאדם בעזות מצח נוראה שומע את הקריאה, ומסרב להענות לה.ויודע שיבואו ימי שילומים,ומתעלם.איך מנפצים את לב האבן?שמא לב זה פוחד מלהרגיש עד כמה הרשיע?לכן מעדיף לטמון את ראשו בחול?שמא קורא ה' לכל בניו חוץ ממנו? שמא ה' הוא שמקשה את לבו?למען יתעלל בו כבפרעה? ויום הדין עומד בפתח,ואלול כמעט ונסתיים,ואני אנא אני באה?............

תשובה לאחותי !!../images/Emo23.gif

אשרייך שאת יודעת שאנחנו נמצאים לפני יום הדין !! אשרייך שיש לך רצון להתקרב לה' יתברך !! אשרייך שאת יהודיה ומאמינה בה' יתברך ומצוותיו יתברך אשר זוהי התכלית מכל התכליתות !!... רבנו מביא בשיחה שיחות הר"ן שוב יום אחד קודם מתתך אפילו יום אחד זכית לשוב לה' יתברך הוא טוב מאוד !!...אנחנו לא יודעים איך כל תנועה בזה העולם היא יקרה מאוד למעלה.. כל תנועה ..אפילו כחוט השערה ...רבנו אמר שאפילו אם אדם זכה כל כימי חייו לעשות משהו עבור ה' יתברך על ידי זה הוא רץ אלפים ורבבות של פרסאות בעולמות העליונים העיצה שלי היא שתתחילי מחדש...כאילו היום ממש נבראת..היום אם בקולו תשמעו...רבנו אומר ישכח כל מה שעבר עליו עד עתה..ויתחיל מחדש..היום אני מתחיל להדבק בך!! אמר רבנו הקדוש"מה אתם יכולים לעשות תשובה?וכי מספיקים ימיכם ושנותיכם כולכם לתקן פגם אחד אשר קלקלתם??רק אני עושה תשובה כעבורכם ויש לא-ל ידי לתקן הכל כל מה שקלקלתם...רק מעתה לא תעשו עוד..."
איי איי יש לנו סבא דסבין שהולך לפנינו..יהיה מה שיהיה לא יעזוב אותנו..רחמן שברחמנים רבנו נחמן בן פייגא בן שמחה....זצ"ל... |הדגשאמר"|מה לכם לחשוב מחשבות יתרות אין אתם צריכים לתת לי כי אם אבנים וסיד ואני בונה מהם בניינים נוראים ..."
היום תתחילי...תתחילי...תתני פרוטה לצדקה ותקשרי עצמך לרבנו הקדוש אם אפשר תדליקי נר..ותאמיני שכל נקודה טובה מתטרפת לחשבון הגדול.... העושה תשובה ואהבה עוונות נהפכים לזכויות... אשרינו אשרינו שזכינו שיהיה לנו רבי כזה !!
חזקי ואמצי....

חלק ב'

אל יבהלהו רעינותיו כשרואה ריחוקו מתפילה ומכל הדברים שבקדושה כי ההכרח להמתין עד שיזכה לתיקון גמור ולילך בהדרגה כפי אשר יורהו הצדיק האמת כי אי אפשר להכנס בפעם אחת אל הקדושה... תסמכי על רבנו הקדוש שאמר שאין ה' יתברך לוקח לי אחד מאנשי באמצע התיקון...יש לו כתפיים רחבות ...הצדיק היחיד שהצביע על עצמו ואמר ואני רופא אותה !! אני רופא את הבת מלכה...יש לנו כבר את כל התיקונים כל הרפואות...רבנו הוא נהר המטהר מכל הכתמים מכל הטומאות מכל הלכלוכים רק להכנס לטבול בו.......איי איי...רבנו איש פלא כזה...כזה רחמן... עיקר ההתקשרות היא אהבה שיאהב את הצדיק אהבה שלימה שתיהיה נפשו קשורה בנפשו...להאמין בכל דיבור של הצדיק רבנו אמר סמכו על כוחי !! אז צריכין לסמוך עליו בפשיטות ולהמשיך לעבוד את ה' יתברך בשמחה.... כיאלו אף פעם לא עשינו שום עבודת השם יתברך..... רבנו הקדוש אמר פעם איך זוכין ליהיות יהודי כאילו לא הריח בחיין טעם יהדות...ועשה התחלה חדשה... אם אסק שמים שם אתה ואציע שאול הנך!!!!!!!!

למעלה