כשהילד/ים שם.

א ני ר

New member
כשהילד/ים שם.

כשהילד/ים שם, את מצלצלים לאקס/ית לשאול מה נשמע ? אתם מבקשים לשוחח איתם ? באיזו תדירות ? זה בכלל טוב ?

כמובן.

מתגעגעת אליהם.. רוצה לודא שהם מרגישים שם טוב בלי קשר, לא יכולה בלי לאחל להם בוקר טוב או לילה טוב.

תמיד תעשה קודם מה שמרגיש לך...

מתגעגעים מתקשרים (בכל התחומים) קודם להרגיש טוב ורגוע הם הילדים של שני הצדדים לא אהבתי את התגובה שקיבלת שנוספה המילה ל"וודא" זה צורם לבדוק את התנהגותו של הצד השני אם עשו ילדים משותפים עשו כי סמכו זה בזו לגירושים לא צריך להיות מניע של חוסר הביטחון הזה והביקורתיות לא תמיד הנשים / האפוטרופוסים טובים בהכל וכל הזמן

אילנה

מי אמר שאני לא סומכת עליו? הבכור שלי לא אוהב לישון מחוץ לבית, ובשבילו הבית שלי הוא עדין "ה-בית" עדיין מספר לי כמה קשה לו להרדם שם. למרות שאני כל הזמן מפרגנת לו, לאקס, סיפור הפרידה שלנו הוא מאד לא פשוט ומסובך לילדים אז כן, טורחת להתקשר לבדוק שעבר עליהם יום נעים. אגב, רק בשבוע שעבר כשישנו אצלו, קיבלתי טלפון עם בכי בשעה 11.00 מהצעיר ש"אבא הלך לרגע ומלא זמן כבר הוא לא חזר" והם היו לבד... אז יקירתי, אל תבקרי כשאת לא מכירה את העובדות.

רובנסית....

לא בקרתי אותך- לא ציינתי ש"את" בסדר או לא אמרתי "לא אהבתי את התגובה שקיבלת שנוספה המילה ל"וודא" זה צורם לבדוק את התנהגותו של הצד השני" זו דעתי ותבדילי

noam weissman

New member
להתקשר או לא להתקשר זאת השאלה ../images/Emo35.gif

זה אישי לכל אחד וכיצד הוא מרגיש. אני משתדל להתקשר כל יום בשעות הערב לדבר קצת עם הקטנה ולאחל לה לילה טוב. כשהילדה חולה או שאני יודע שעובר עליה משהו אז פעמיים ביום וגם יותר. תלוי במצב וכו... מדי פעם בבקרים אני משתדל לבקר בגן להשאר קצת עם הקטנה. כשאני מגיע לביקור קצר שכזה היא מאוד שמחה וגאה שאבא בא ונשאר איתה בבוקר
. בנוסף אני משתדל לקחת אותה מעבר להסדרי הראיה הקבועים כשזה מתאפשר
. התגרשנו מבת/ן הזוג אבל לא התגרשנו מילדיינו. גם כאשר הפרוד טוב ורגוע יחסית ילדיינו נפגעים. חובתנו כהורים למזער את הנזק עד כמה שאפשר. בהצלחה.

לא מתקשרת כי מפחדת

כל פעם שהם שם אני מתה להתקשר לבדוק את העיניין אבל מפחדת להתקשר שהוא לא התנפל עלי \ דרך אגב אני חדשה פה

noam weissman

New member
את לא צריכה לפחד

למה לך לפחד, הוא מעבר לקו לא לידך !. בפעם הבאה שאת מתקשרת והגרוש עונה בתקיפות ואו מרים את קולו הורידי את טון הדיבור שלך באסרטיביות ולא מתוך פחד. אימרי לא במפורש שאת שומעת מצויין והוא לא צריך לצעוק. היי החלטית אבל שקטה. אם את לא תיסחפי להרמת קול לבסוף הוא יוריד את הטון. בהצלחה.

Dardar63

New member
ברור

אני עושה את זה בשבילי, אני עושה את זה בשבילו. מאוד מוזרה לי התחושה של הניתוק הגמור ממנו רק כי הוא אצל אבא. אבל לא מגזימה, פעם אחת ביום אלא אם כן יש משהו חריג.

jdpworld

New member
כמות הדיאלוג

כמו גם טבעו איננו נקבע על סמך איפה זה שהילד נמצא. היותו שם,כפקטור בלעדי לא מספיק בכלל, העדרותו מכאן לעומת זאת,מספיק בהחלט...

פברואר68

New member
כן חופשי וישירות לפלאפון שלו

של בעלי לשעבר החלטתי להוביל יחסי חופשיות עד כמה שניתן תקשורת יום יומית פתוחה טיבעית ודווקא לא לפלאפונים שלהם אלה דרכו כדי לומר היי מה נשמע ? כדי להפחית מתחים הריי 13 שנה היינו נשואים אז.....אז מה אם התגרשנו.... אולי רצוי לשמור על קשר נורמאלי ולא להתעלם להיות טיבעי וללא ניתוק מיותר מאמינה שזו הדרך הטובה לי לו ולילדים כי הריי כולנו זקוקים לקשר למרות הפרוד כולנו רוצים שקט נפשי ותקשורת יציבה מאפשרת זאת

לא..

זו שבת, עיניין של 24 שעות בלבד... אם תעלה בעיה, או יקרה משהו חלילה, יצרו קשר..

סיטואציה חדשה.

כשהילדים שם הם גם איתי, אחרת הם לא רוצים ללכת. הוא מתקשר כל יום, מדברים, בתום השיחה גם אם היא ויכוחית, מאחלים כל טוב אחד לשני.

למעלה