כשהייתי קטן...

naknik

New member
כשהייתי קטן...

רציתי להיות סופרמן או סתם איזה גיבור על שיש לו המון כוח לעשות המון דברים אחרי זה התבגרתי קצת ... וגיליתי עולם ומלואו .. של קומיקסים וסרטים וספרים :)) ואז רציתי להיות כל מיני אנשים אחרים או איזה אחד מסוג חדש... הסוג שלי ומאז הספקתי לרצות להיות גם מליונר, מדען כמו איינשטיין למשל (סטיבן הוקינג לא נראה לי ..) סוכן חשאי (מאלה שלא שומעים עליהם בדרך כלל) חיה (מפתיע .. נכון ? ), אביר על סוס (שחור או לבן .. ) טייס של מטוס , איש אשכולות שידו בכל (ויד כל בו ..:) ) ועוד ועוד... כבר לא זוכר , זו היתה תקופת הילדות עדיין ואחר התבגרתי עוד קצת ורציתי להיות אני עצמי רק שונה במקצת ולזה אין דוגמאות .. קשה להסביר ... ואחרי עוד קצת זמן , לא רציתי להיות אף אחד .. רק שיניחו לי לנפשי והיום שהתבגרתי עוד קצת (עדיין ילד .. :) ) אני רוצה להשאר כזה, לא להזדקן , לחיות הרבה (מאוד .. ) לזכות לראות את הכוכב שלנו במצב יותר טוב ... אולי אפילו לזכות לישב איזה התיישבות בחלל בעצם אני לא יודע מה אני רוצה להיות ... נלך עם השביל ונבחר את אחת הדרכים בהתפצלות ...

ozdova

New member
בהצלחה

אתה עדיין יכול להיות סופרמן רק תגיד לעצמך ``I THINK I CAN, I THINK I CAN, I THINK I CAN`` ןבסוף....תצליח

naknik

New member
תודה .. :))

אבל היום אני חושב על דברים אחרים ... :)) בעיקר מתמטיקה .. :)) (לפחות עכשיו)

קרני

New member
ואחר כך... ;-)

נבחר שביל אחר, ואחר כך עוד שביל אחר, ועוד אחד ועוד אחד, ואז נחליט בעצם שהשביל השני יותר טוב, ופתאום יהיה עוד שביל, ונקח את השביל הזה, ומשם לשביל אחר ולהתפצלות הבאה ונבחר עוד שביל ו... ולאן נגיע בסוף?!?! ארלוזרוב 3448 קומה 8 דירה 90 ... עם כאב ראש נוראיייייייי אה?!?! ;-))

naknik

New member
או כמו היום ...

ניסיתי להגיע הביתה ... דגש על ניסיתי ובמקום נסיעה של 15 דקות התארכה ל40 דקות כי מישהו החליט שב 1:00 בלילה צריך לחסום איזה כביש לעבודות בו ... ואז ניסיתי למצוא דרך אחרת ... ולמזלי 5 פעמים הגעתי למבוי סתום ואז צצתי לי קרוב מדי למקום בו התחלתי את דרכי .... שזה רחוק מהבית קרנ .. את עושה פרקטל מלבחור שביל .... באמת ... זה כבר ממש הופך לכאוס... בקצב הזה הפרפר הבא שינפנף בכנפיו יגרום לקץ העולם להגיע ... או שלא ...

קרני

New member
בלגנים בכבישים... ובשבילים... :p

עוד רבים וטובים כמוך התברברו להם בכבישי הארץ היום בגלל שמישהו (מי לעזאזל!?!?!????) החליט שהלילה זה בדיוק הלילה לתקן לעולם את דרכי התחבורה שלו... לך תבין... ;-)) ובנוגע לכאוס... עברנו את פרעה...?!? הלכנו לאיבוד במדבר 40 שנה...?!? דרשני... ;-))))))

naknik

New member
איזו ארץ ?!?

פחות מ15 ק``מ מהבית שלי ... ולא בקו אוירי ואני עושה רונדלים בעיר ... ואגב אין לי 40 שנה לבזבז יש מקומות לראות ודברים לעשות למלא את המוח ולשפשף את הנפש ולא הבנתי את דרשני ?!?!?!?!?

למעלה